Schafer Kahvecim Türk Kahvesi Makinesi Yorum ve Özellikleri

Sade ve şık tasarımıyla dikkat çeken Schafer Kahvecim Türk kahvesi makinesi hakkında yorum ve özellikleri sizler için inceledik.
Schafer Kahvecim Türk Kahvesi Makinesi Yorum ve Özellikleri

Schafer Kahvecim otomatik Türk kahvesi makinesi, sade ve şık görüntüsünün yanında kusursuz bir kahve keyfi yaşatması sayesinde en çok tercih edilen kahve makineleri arasında yer almaktadır. Küçük boyutlarda tasarlanmasıyla en dar alanlara bile sığan ürün, mutfağınızın havasını değiştirerek daha kaliteli bir görüntü oluşturur. 4 fincan kapasitesine sahip olmasıyla arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız kahve keyfi yarıda kesilmez, kahvelerinizi aynı anda yapabilirsiniz.

Schafer Kahvecim Özellikleri

Taşma EmniyetiVar
Güç500 - 600 W
Kapasite4 Fincan
Sesli İkazVar
Otomatik KapanmaVar
Amazon
Fiyatını Gör
Schafer Kahvecim
Türk Kahvesi Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Schafer Kahvecim Türk Kahvesi Makinesi

Dengeli ısıtma gücü sayesinde her yudumda kaliteli Türk kahvesi sunan Schafer Kahvecim Türk kahvesi makinesi hakkında merak edilenleri sizler için listeledik.

İşte, Schafer Kahvecim Türk Kahvesi makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Schafer Kahvecim Tasarım

Schafer Kahvecim

Siyah ve metalik renklerin ağırlıklı olarak kullanıldığı Schafer Kahvecim Türk kahvesi makinesi, sağlam görüntüsü ve kolay kullanılışı ile en çok tercih edilen Türk kahvesi makinelerinden biri olmaktadır. Tek tuşla kahve keyfi yaşayabileceğiniz şekilde tasarlanan cihaz, güçlü gövdesi ve modern tasarımıyla evinizin baş köşesinde yer edinecektir. Normal ve ağır ateşte pişirme olarak 2 farklı pişirme seçeneği sunan ürün, yine bu seçenekleri tek tuşla gerçekleştirebilmeniz için fırsat sunmuştur.

Schafer Kahvecim Kullanım Kılavuzu

Schafer Kahvecim

Schafer Kahvecim Türk kahvesi makinesi, basit kullanıma sahip ve oldukça güçlü bir cihazdır. Ancak farklı sebeplerden dolayı oluşabilecek sorunlar için öncelikle Schafer Kahvecim kullanma kılavuzunu incelemeniz önerilmektedir. Kullanma kılavuzunda yer alan bilgiler, basit problemlerde cihazı onarabilmeniz için oldukça faydalıdır. Bunun yanında, cihazı en verimli şekilde kullanabilmek için de yine kullanma kılavuzundan yararlanabilirsiniz.  Oluşabilecek daha ciddi problemler için Schafer Kahvecim yetkili servisinden yardım alabilirsiniz.

Schafer Kahvecim Teknik Özellikler

Schafer Kahvecim

  • 4 fincan kapasitesi
  • Tek tuşla kontrol
  • Sesli ikaz sistemi
  • Taşma önleyici
  • 10 saniyede otomatik kapanma
  • Çift akıtma ağızlı cezve
  • 500 - 600 W güç

Schafer Kahvecim Türk Kahvesi Makinesi Yedek Parça

Schafer Kahvecim

Schafer Kahvecim Türk kahvesi makinesi yedek parçalarına erişebilmek için Schafer yetkili servisine ulaşmanız gerekmektedir. Telefonla ulaşım sağladığınızda teknik servis sizi en doğru şubeye yönlendirecektir. Schafer Kahvecim ürünü yedek parçaları, yetkili servis kontrolünden sonra belirlenerek gereken işlemler yapılacaktır. Garanti dahilinde ürünler için Schafer Kahvecim garanti süresi içerisinde gereken prosedürde ilerlenir. Aksi durumlarda ise en uygun ücretlendirme bildirilecektir.

Amazon
Fiyatını Gör
Schafer Kahvecim
Türk Kahvesi Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Schafer Kahvecim Yorumları

Schafer Kahvecim

? *** ***: Kahve ve suyu koyduktan sonra karıştırsanız daha köpüklü oluyor ben kendi kaşığından biraz fazla kahve koyuyorum bol köpüklü oluyor iki türlü de gayet başarılı.

? *** ***: Ürün gayet güzel geniş hazneli ve bol köpüklü yapıyor. Köpüksüz diyenler kahve yapmayı bilmiyor sanırım. Fotoğraftan köpükleri görebilirsiniz.

? *** ***: Ürünü yeni aldım. Hemen 1, 2 ve 4 fincan kahve denemelerini yaptım. Hem normal mod hem de közde kahve modunda çok başarılı. Kahvenin köpüğü bol oluyor ve taşma vs kesinlikle olmuyor. Fiyat olarak da makul. Ben 10 posta kahve yaptım şunu belirteyim hazır su ve taze kahve ile harikalar yaratıyor. 4 fincanı rahatlıkla pişirirken tek fincanda da sıkıntı yaratmıyor. Tamamen otomatik çalışıyor, su-kahve-şeker koyup düğmeye basıyorsunuz 2 dk sonra kahveniz hazır hale geliyor, sesli ve ışıklı ikaz veriyor ve otomatik olarak kapanıyor fişten çekmenize gerek yok, tekrar kahve yapmak isterseniz düğmesine basıp uyandırmanız yeterli.

? *** ***: Ürüne bayıldık. Gayet köpüklü ve lezzetli kahve yapıyor. Kargo biraz geç geldi ama makineyi çok beğendiğim için bir puan bile kırmıyorum. Teşekkürler Schafer.

? *** ***: Ben çok beğendim bu ürünü fiyatına çok iyi bol köpüklü kahve yapıyor.

? *** ***: Ürün gerçekten çok güzel. Gerek kahvenin tadı gerekse köpük yönünden gayet memnun edici. Yanında gelen kasıkla fincan başına 1 ölçek kahve gayet yeterli oluyor. Silme olacak şekilde koymanız yeterli olacaktır çünkü fazla koyunca acı oluyor. Köpük severler normal cezvede yaptığımız gibi üzerindeki köpüğü kaşıkla fincanlara pay ederlerse daha iyi sonuç alırlar. Çok kısa sürede hazır ediyor ve sesli uyarı yapıyor. Közde pişirme özelliği bir tık daha yavaş ama ikisi arasındaki lezzet farkını tadacak kadar tiryaki değilim. Almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederiz. İlk izlenimlerimiz çok memnun edici.

? *** ***: Ürün bugün elime ulaştı kargo da özenliydi mutfağıma çok yakıştı gayet şık bir ürün kibar bi tasarıma sahip ürünün temizliğini yapıp hemen denedik ve közde tadına bayıldık gayet güzel köpüklü oldu görseldeki normal modda pisirdiğim kahve köz olan daha bi köpüklüydü kısacası beklentimin üzerinde bir makine ihtiyacınız varsa bir şans verin derim.

? *** ***: Tam istediğim gibi bir ürün . Küçük, tezgahta çok fazla yer kaplamıyor. Rengi ateş gibi kırmızı ve parlak. Şık cezvesi metal. Kahveyi yavaş yavaş ve köpürterek pişiriyor. Işıklı ve sesli uyarısı var. Kullanımı keyifli. Asla pişman değilim. İyi ki almışım.

? *** ***: Kahve makinesi standart bir paketleme ile geliyor. Yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve gayet keyifli bol köpüklü bir kahve lezzeti sunuyor. Her gün kahve içen birisi olarak çok beğendim. Beklentiyi karışlıyor. Olumsuz yorum yapan arkadaşlar ya makineyi nasıl kullanacaklarını bilmiyorlar ya da kahveden çok anlamıyorlar. Bu denediğim 8. Marka verdiğiniz parayı hak eden iki üç markadan en başı aldı. Közde kahve modu tek kelime ile muhteşem. En güzel özelliklerinden birisi de 10 saniye de otomatik kapanıyor olması. Teşekkürler.

? *** ***: Mutfağımıza rengi pek uymadı ama kendi başına hoş bir görüntüsü var. İlk kahvemizi içtik güzeldi. Fiyatı iyi ve orta kaliteli üstü gibi. Su hazinesi yok ve başka markalarda cezvenin alt tarafını el ile açıp temizleyebilirken bunda tornavida kullanmalıyım.

? *** ***: Süper bir mutfak aleti. Kullanma kılavuzunu okuyup talimatlara uyduktan sonra problem yok. Kahve kalitesi közde pişirmeye dahi gerek kalmadan eski usul pişirmeye fark atıyor.

? *** ***: İki farklı seçeneğinin olması güzel ancak közde kahveyle normal kahve arasında belirgin bir fark yok. Kullanışlı bi ürün zaten tavsiye üzerine aldım.

? *** ***: Güzel ürün, tavsiye ederim. Fiyat performans olarak çok iyi.

? *** ***: Köpüklü kahve sevenler bence kaçırmasın.

? *** ***: Daha önce aldığım kullandığım bir ürün. Şimdi hediye olarak aldım. Tavsiye ederim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Türk Kahvesi Makinesi ModelleriFakir Kaave İnceleme
Arçelik TKM 9961 B YorumlarıTefal Köpüklüm İnceleme
Beko TKM 8961 A Keyf ÖzellikleriHomend Pottoman Milk Yorumları
Arzum Okka Minio YorumlarıKorkmaz Kahvekolik inceleme
Karaca Hatır Hüp İncelemeAwox Kafija Özellikleri

İçeriğimizin bu bölümünde Schafer Kahvecim Türk Kahvesi Makinesi ile ilgili en çok sorulan soruları yanıtladık.

Schafer Kahvecim nasıl kullanılır?

  1.  Cihazı kullanmaya başlamadan önce cezvenin alt kısmının tamamen kuru olduğundan emin olun.
  2. Cezve içerisine yapmak istediğiniz fincan sayısınca su ve uygun miktarda kahve ekleyerek karıştırın.
  3. Ardından cezveyi cihaza yerleştirebilirsiniz.
  4. Cezvenin cihaza tam oturduğundan emin olduktan sonra başlatma tuşuna basabilirsiniz.
  5. Normal ve közde kahve olarak 2 tuş bulunmaktadır. Dilediğiniz tuşa basarak kahve pişirme işlemini başlatın.
  6. İşlem tamamlandığında cihaz sesli ikaz verecektir. Sesin tam olarak kesilmesini bekledikten sonra cezveyi direkt olarak alarak fincanlara servis edebilirsiniz.

Schafer kahve makinesi ne kadar?

Schafer kahve makinesi fiyatları satılan internet sitesine göre değişiklik göstermektedir. En net fiyatlara ulaşabilmek için satış yapılan internet sitelerini kontrol etmeniz önerilir.

Tam otomatik kahve makinesine hangi kahve konur?

Makinenin gelişmiş özelliklerine göre hangi kahveleri yapabileceği sıralanmaktadır. Buna göre, tam otomatik Türk kahvesi  makinesi için yalnızca Türk kahvesi kullanılmalıdır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.