Arzum Okka Minio Türk Kahvesi Makinesi Yorum ve Özellikleri

Her yudumda eşsiz Türk kahvesi tadına varabileceğiniz Arzum Okka Minio Türk kahvesi makinesi hakkında yorum ve özellikleri sizler için inceledik.
Arzum Okka Minio Türk Kahvesi Makinesi Yorum ve Özellikleri

Türk kahvesi makinesi dediğimizde aklımıza ilk gelen markalardan biri olan Arzum, Okka Minio modeliyle de kullanıcıların yüzünü güldürmeye devam etmektedir. Türk kahvesini her zaman tam kıvamında ve üstün kalitede içmek isteyenler için geliştirilen ürün, fiyat performans olarak dikkat çeker. Kolay kullanım ve kolay temizleme özellikleri sayesinde evinizin baş köşesindeki yeri alır.

Arzum Okka Minio Özellikleri

Aşırı Isınma EmniyetiVar
Güç480 W
Kapasite4 Fincan
Sesli İkazVar
Su Kapasitesi300 Ml
Amazon
Fiyatını Gör
Arzum Okka Minio
Türk Kahvesi Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Arzum Okka Minio Türk Kahvesi Makinesi

Kolay kullanımı ve kusursuz kahve keyfi ile kullanıcılardan tam not alan Arzum Okka Minio Türk kahvesi makinesi hakkında merak edilenleri ve özelliklerini sizler için listeledik.

İşte, Arzum Okka Minio Türk Kahvesi makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Arzum Okka Minio Tasarım

Siyah rengin ağırlıklı olarak kullanıldığı Arzum Okka Minio Türk kahvesi makinesinde tasarım oldukça sade ve basittir. 4 fincan kapasiteli cezve alanı, direkt suyla yıkanabildiği için kullanım kolaylığı sağlar. Tek yapmanız gereken su ve kahve miktarını ayarlayarak başlatma tuşuna basmaktır.

Arzum Okka Minio Tasarım

Arzum Okka Minio Kullanımı

  1. Arzum Okka Minio Türk kahvesi makinesini kullanmaya başlamadan önce temiz olduğundan emin olmalısınız.
  2. Cihazı fişe takmadan önce, paketin içinden çıkan ölçü kaşığı ile cezvenin içine yapacağınız kahve miktarına uygun su ve kahveyi, dilerseniz şekeri ekleyin.
  3. Kahve ve suyu biraz karıştırarak cihaza yerleştirin.
  4. Cezvenin tam olarak oturduğundan emin olduktan sonra başlatma tuşuna basabilirsiniz.
  5. İşlem bittikten sonra cihaz sizi sesli uyarı sistemi ile uyaracaktır. Direkt olarak cezveyi çıkararak fincanlara servis edebilirsiniz.

Arzum Okka Minio Kullanımı

Arzum Okka Minio Teknik Özellikler

  • 4 finca kapasite
  • Taşma önleme sistemi
  • Sesli ve ışıklı uyarı sistemi
  • Ağır ateşte ideal pişirme
  • Çift akıtma ağızlı cezve
  • İdeal kahve ölçü kaşığı

Arzum Okka Minio Temizleme

Kullanımı kadar temizliği konusunda da kullanıcılarına büyük kolaylık sağlayan Arzum Okka Minio Türk kahvesi makinesi, cezvesinin direkt olarak su ile temizlenebilmesi sayesinde zorluk çıkarmaz. Cezvenin iç kısmına sert ve metal ürünlerin sürtülmemesi tavsiye edilir. Yumuşak bir bez ya da sünger yardımıyla temizliği yapılabilir.

Arzum Okka Minio Temizleme

Amazon
Fiyatını Gör
Arzum Okka Minio
Türk Kahvesi Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Arzum Okka Minio Yorumları

arzum-okka-minioyorumlari.webp

? *** ***: Hızlı kargo, ürün istediğim renk geldi. Ben mercan renk aldım ..Güzel paket yapılmış. Kahveyi pişirmesi güzel diğer basit elektrikli cezveler gibi hızlı değil. Tek kişilik kahve diğerinde 1 dkda hazır, Arzum okkada ise bu süre yarım ila 1 dk arası daha fazla. Böylelikle közde gibi yavaş pişmesi tadını artırıyor. Köpüğü ise şekerli kahvelerde daha fazla... ikiden fazla kahve yapacaksanız hazır ikazı gelince köpüğünü fincana alın, makinaya koyun düğmeye basın tekrar hazır ikazı gelince tekrar butona basın pişirmeye devam etsin. ikazdan sonra fincanlara koyun.

? *** ***: Birçok yorum var ürün hakkında, kimi çok memnun kimi hiç memnun değil. Memnun olmayanların ya kahvelerinin bayat ya da hayatlarında hiç kahve yapmamış olduklarını düşünüyorum. Bilmeyenler için: 1 kahve fincanına soğuk suyu doldurup cezveye dökün, sonrasında eğer fincan büyükse tepeleme, küçükse silme 1 kaşık (ürünün yanında gelen ölçü kaşığı) Türk kahvesini cezveye ilave edip eriyene kadar (yaklaşık 20 saniye) karıştırın. Sonrasında tek yapmanız gereken makinanın düğmesine basmak. Her kullanımdan sonra sensörü temizlemeyi unutmayın (kullanma kılavuzu okumanın faydası) !!! Kahveyi fincanın kenarından yavaş yavaş dökün, bol köpüklü kahvenizi afiyetle için.

? *** ***: Arzum bu işi yapmış teşekkürler arzum tek içimlik kahve 1.35 dk da hazır 3+1 garanti sinide yaptım artık afiyetle kahvenizi içebilirsiniz.

? *** ***: Arzum Okk'nın büyük kahve makinesi yıllardır çok memnunum. Bu makineyi iş yeri için aldım. Almaya karar verirken olumsuz yorumlardan dolayı tereddütüm vardı bir cesaret alıp denemek istedim. İyi ki almışım yine pişman olmadım. Bir kere kahveyi tatsız yapıyor diyenler odun ateşinde mi kahve tadı bekliyor anlayamadım. Kahvenin tadında hiç çiğ bir kahve tadı yok gayet iyi. Oldukça da iyi köpüklü yapıyor. Köpüksüz kahve yapıyor diyenin kahvesi taze değildir bence ki ben marketten paketli kahve alıp denedim ve gayet bol köpüklü oldu. Kullanımı kolay. Alacak olanlar rahatlıkla alabilir.

? *** ***: Ürün köpüğünü biraz kestiriyor yaparken fakat çok kısa sürede biz sıcak bir şekilde Türk kahvesini yapıyor sesli ve ışıklı ikazı çok güzel en kötü özelliği dört fincana kesinlikle aldanmayın maximum en fazla 3 fincan alıyor olacak arkadaşlar buna dikkat etsin fincan sayısı çok azdır içindeki maksimum seviyenin üstüne çıkmayın deniyor ona göre hesaplandığında 3 taneden fazlasını almıyor ama iki kişilik kullananlar için ideal bir ürün tavsiye ederim görüntü olarak da zaten çok şık size elimden geldiğince yardımcı olmak isterim közde kahve tadı vermiyor ya da ben anlayamadım anlatacaklarım bu kadar alacak arkadaşlara tavsiye ederim ama kişi sayısı fazla olanlar ikili olanlarından alsın kesinlikle dört fincana aldanmayın.

? *** ***: Gerçekten çok güzel kahveyi çok köpüklü yapıyor hemen pisiyor çok iyi bir ürün kesinlikle tavsiye ediyorum mutlaka mutfağınız da olmalı.

? *** ***: Ürünü arkadaşımıza hediye olarak aldık. İlk kahvelerimiz gayet köpüklüydü. Sipariş çok hızlıydı. Dün sipariş ettim bugün öğlen elime ulaştı. Almak isteyenlerin aklında tereddüt kalmasın gayet kullanışlı bir ürün.

? *** ***: Çok güzel bir ürün güzel bir köpüklü kahve yaptı tavsiye ederim düşünmeden alin derim teşekkürler.

? *** ***: Çok güzel bir ürün tereddüt etmeden alabilirsiniz görseldeki fincanlardan tek seferde 4 tane bol köpüklü kahve yapıyor çok beğendim.

? *** ***: Çok eskiden kullandığım Türk kahvesi makinası diğerleri hiçbir şekilde kahveyi düzgün yapmıyor Arzum okkayı herkese tavsiye ediyorum satıcıya teşekkürler.

? *** ***: Gayet güzel, kaliteli malzeme ve çok güzel kahve pişiriyor. İçinden çıkan broşürdeki karekod ile extra bir yıl uzatma ile toplamda üç yıllık garantiyi aktif hale getiriyorsunuz. Dört fincan kapasitesini yeterli buluyorsanız başkasına bakmanıza gerek yok. Fiyatının ürünü değil bence diğer ürünlere kıyasla ucuz.

? *** ***: Ürünü alalı 10 günden fazla oldu hemen yorum yapmak istemedim daha önce bir çok markanın kahve makinasını kullanmıştım ama bu üründen çok memnun kaldım yaptığım her kahve köpüklü oluyor çok paralar dökmeye gerek yok hepsi aynı işi görüyor satıcı da erken kargoya verdi zarar görmeden elime ulaştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Türk Kahvesi Makinesi ModelleriSchafer Kahvecim Yorumları
Arçelik TKM 9961 B ÖzellikleriTefal Köpüklüm İnceleme
Beko TKM 8961 A Keyf İncelemeHomend Pottoman Milk Özellikleri
Fakir Kaave YorumlarıKorkmaz Kahvekolik İnceleme
Karaca Hatır Hüp ÖzellikleriAwox Kafija Yorumları

İçeriğimizin bu bölümünde Arzum Okka Minio Türk Kahvesi Makinesi ile ilgili en çok sorulan soruları yanıtladık.

Arzum Okka Minio nasıl?

 Bol köpüklü ve her zaman tam kıvamında kahveler içmek isteyenler için geliştirilen Arzum Okka Minio, tüm kullanıcılarını memnun etmektedir. 4 fincan kapasitesiyle servis sağlayan ürün, aynı zamanda kullanım kolaylığıyla da dikkat çeker.

Arzum Okka Minio su haznesi var mı?

Arzum Okka Minio, cezvenin içerisine su ve kahve eklenerek kullanılan bir Türk kahvesi makinesidir. Dolayısıyla ekstra bir su haznesi bulunmamaktadır.

Arzum Okka Minio sütlü kahve yapılır mı?

Yalnızca klasik Türk kahvesi yapmak için geliştirilen Arzum Okka Minio Türk kahvesi makinesinde sütlü kahve yapılması önerilmemektedir. Sütlü kahve yapabilmek için markanın diğer ürünlerine göz atabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.