Arçelik TKM 9961 B Telve Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Arçelik TKM 9961 B Telve Türk kahvesi makinesinin özelliklerini, kullananların yorumlarını, kullanımını sizler için detaylı olarak araştırdık.
Arçelik TKM 9961 B Telve Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Türk kahvesi müdavimleri bilir ki lezzetli bir kahvenin yolu mutlaka bol köpükten geçmektedir. Bol köpüklü Türk kahvesini de herkes yapamayabilir. Biz de tam bu konuda size yardımcı olacak Arçelik TKM 9961 B Türk kahvesi makinesini inceledik. Arçelik TKM 9961 B, modern ve şık tasarımı, geniş kapasitesi ile ön plana çıkan bir makinedir. Arçelik TKM 9961 B kullanıcı yorumları, özellikleri, kapasitesi gibi noktaları sizler için araştırdık.

Arçelik TKM 9961 B Özellikleri

Ağırlık4.2 kg
Güç1100 Watt
Fincan Kapasitesi6
MateryalPaslanmaz Çelik
Amazon
Fiyatını Gör
Arçelik
Türk Kahvesi Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Arçelik TKM 9961 B Telve Türk Kahve Makinesi

Su tankı desteği ve Cooksense teknolojisiyle geliştirilen Arçelik TKM 9961 B, pratik kullanımı ile ön plana çıkıyor. Modern görüntüsüyle ise kullanıcılarının kalbinde taht kurmayı başarır.

İşte, Arçelik TKM 9961 B Telve Türk Kahve Makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Arçelik TKM 9961 B Tasarım

Arçelik TKM 9961 B; kırmızı, siyah ve gold renkleriyle modern ve şık bir tasarım sunar. Mutfağınıza hoş bir hava katacak bu Türk kahvesi makinesi, kolay anlaşılabilir paneli ile pratik bir şekilde çalıştırılabilir. Su tankı özelliği de bulunan bu makine, geniş ailelere yetecek kadar kahveyi hızlı bir şekilde hazırlar.

Arçelik TKM 9961 B Tasarım

Arçelik TKM 9961 B Boyutları

Uzunluk20 cm
Genişlik25 cm
Derinlik31.2 cm
Ağırlık4.2 kg
RenkSiyah, kırmızı, gold

Arçelik TKM 9961 B Telve, 25 cm genişlik, 31.2 cm derinlik ve 20 cm yükseklik ölçüleri ile kompakt bir form kazanmıştır. 4.2 kilogram ağırlığındaki bu Türk kahvesi makinesi, üç ayrı renk seçeneği ile birçok kullanıcıya hitap etmeyi başarmıştır.

Arçelik TKM 9961 B Kapasite

Fincan Kapasitesi6
Su Tankı Kapasitesi1.5 L
Cezve Sayısı2
Fincan Boyutu SeçimiVar
Cook Sense TeknolojisiVar

Arçelik TKM 9961 B Telve, 6 fincan kapasitesi ile birçok kişiye aynı anda kahve hazırlamanıza olanak tanır. Su tankı kapasitesi ise 1.5 litre olan bu kahve makinesi, 2 adet cezve imkanı sunar. Cook Sense teknolojisiyle öne çıkarak pişmeyi algılar. Bu sayede tam kıvamında pişen lezzetli Türk kahveleri hazırlamayı başarır. Fincan boyutu seçimine de imkan tanıyan bu ürün, kahvelerinizin ölçüyle tam uyumlu olmasına da yardımcı olur.

Arçelik TKM 9961 B Teknik Özellikler

  • 6 fincan kapasite
  • Su tankı özelliği
  • 1100 W güç
  • Sesli uyarı desteği
  • İşlevsel kontrol paneli
  • 2 adet cezve
  • Kolay temizlenebilir materyal
  • Cook Sense ile pişme algılama

Arçelik TKM 9961 B Kullanımı

2 farklı pişirme haznesi bulunan Arçelik TKM 9961 B; 1, 2 ve 3 kişilik Türk kahvesi hazırlamanıza  yardımcı olacak butonlarla hazırlık sürecini pratik bir noktaya taşır. Cook sense teknolojisinin desteklediği bu makine, pişmeyi algılayarak sesli uyarı verir. Lezzetli ve bol köpüklü kahve keyfine tüm ailenizle ulaşmanız için 1.5 litrelik geniş su tankıyla üretilmiştir. Bununla birlikte paslanmaz çelik malzemesi hem dayanıklı bir kullanım sunar hem de kahve makinesinin uzun yıllar size eşlik etmesine yardımcı olur. Kullanım esnasında ise pişirme uyarısı gelmeden hazne yerinden oynatılmamalıdır.

Arçelik TKM 9961 B Kullanımı

Amazon
Fiyatını Gör
TKM 9961
Türk Kahvesi Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Arçelik TKM 9961 B Telve Türk Kahve Makinesi Yorumları

Arçelik TKM 9961 B Telve Türk Kahve Makinesi Yorumları

👤 *** ***: Her zamanki gibi şık tasarım, harika herkese tavsiye ederim.

👤 *** ***: Kaliteden ödün vermeden hayatımızı kolaylaştırdığın için teşekkürler. Kahve içmeyi sevdirdiğin için İyi ki varsın Arçelik. Severek kullanıyoruz.

👤 *** ***: Ürün hızlı bir şekilde elime geçti. Hemen denedim kendi kaşığıyla attım gayet de bol köpüklü ve lezzetliydi.

👤 *** ***: Eşime anneler günü hediyesi aldım. Kendisi Türk kahvesi sevmez. Maksat hediye almak değil mi? Gittim kendim için dolaylı yoldan eşime hediye alıp kendime hediye ettim. Evde sabah akşam içiyorum gerçekten mükemmel.

👤 *** ***: Gayet güzel, oldukça köpüklü bir kahve elde ettim. Mutfağıma çok yakıştı, iyi ki almışım. Teşekkürler Arçelik!

👤 *** ***: Kahve makinası cidden harika alabileceğinizin en iyisi çok yumuşak ve güzel bi içimi var, parasını hak ediyor. Kesinlikle almanızı tavsiye ederim.

👤 *** ***: Çok şık, ürünün her detayı muazzam ve kullanılan parçalar kaliteli. Teşekkür ederim Arçelik :)

👤 *** ***: Çok güzel ve lezzetli kahvesi. İyi ki almışız dedik. Anneler günü sebebiyle indirimdeydi. Gerçekten harika bir makine.

👤 *** ***: Çok memnun kaldık. Makinenin güzelliği, performansı, kahvelerin lezzeti için ise diyecek hiçbir şeyimiz yok. 10-10 bir ürün.

👤 *** ***: Bol köpüklü ve fincan tam olarak doluyor. İlk çalıştırmadan önce kullanma kılavuzunda yazdığı gibi fincan boyutunuza göre suyu ayarlayın, fincan tam olarak dolacaktır. Kahve için kendi ölçü kaşığı var. Tadı çok güzel. Hiçbir sorun yaşamadık aldığımızdan beri.

👤 *** ***: Kendi kaşığı ile hazırlandığında acı oluyor, fazla yer kaplıyor. Ben beğenmedim doğrusu, tavsiye etmiyorum.

👤 *** ***:  Kahveyi acıtıyor ve köpüksüz yapıyor. İlk kullanımda cezveleri renk değiştirdi. Beğenmedim, tavsiye etmiyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Türk Kahvesi Makinesi ModelleriSchafer Kahvecim Özellikleri
Beko TKM 8961 A Keyf ÖzellikleriTefal Köpüklüm İnceleme
Arzum Okka Minio İncelemeHomend Pottoman Milk Özellikleri
Fakir Kaave ÖzellikleriKorkmaz Kahvekolik Yorum
Karaca Hatır Hüp İncelemeAwox Kafija Özellikleri

İçeriğimizin bu bölümünde Arçelik TKM 9961 B Telve ile ilgili en çok sorulan soruları yanıtladık.

Arçelik Telve kaç fincan kahve yapıyor?

Arçelik TKM 9961 B Telve, 6 fincan Türk kahvesini pişirebilecek şekilde tasarlanmıştır. Geniş ailelere hitap eden işlevsel bir tasarıma sahiptir.

Arçelik Telve kaç dakikada pişiyor?

Arçelik TKM 9961 B Telve, tek kişilik kahveyi 1 ile 1.5 dakika arasında, 2 kişilik kahveyi 1.5 ile 2.5 dakika arasında, 3 kişilik kahveyi ise 2.5 ile 5 dakika arasında pişirebilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.