Awox Kafija Türk kahvesi Makinesi Yorum ve Özellikleri

Kalitesi ve şık görünümüyle dikkat çeken Awox Kafija Türk kahvesi makinesi ile ilgili tüm detayları sizler için listeledik.
Awox Kafija Türk kahvesi Makinesi Yorum ve Özellikleri

Köşeli tasarımı ve şık görüntüsüyle dikkat çeken Awox Kafija Türk kahvesi makinesi, mutfağınızın havasını değiştirecek ayrıntılara sahiptir. Pek çok renk seçeneği arasında dilediğinizi seçebileceğiniz cihazlar, her fincanda ayı kalitede kahve sunar. 5 fincan kahve kapasitesi ve kısa sürede kahve çıkarma özelliği ile tek seferde tüm misafirlerinize kahve yapabilme imkanı tanır.

Awox Kafija Özellikleri

Taşma EmniyetiVar
Güç500 W
Kapasite5 Fincan
Sesli İkazVar
Su Kapasitesi440 Ml
Aşırı Isınma EmniyetiVar
Su Bitme EmniyetiYok
Amazon
Fiyatını Gör
Awox Kafija
Türk Kahvesi Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Awox Kafija Türk Kahvesi Makinesi İnceleme

Bol köpüklü kahve severler için Awox Kafija Türk kahvesi makinesi hakkında yorum ve özellikleri inceleyerek liste haline getirdik.

Awox Kafija Tasarım

Diğer kahve makinelerinden farklı olarak köşeli tasarımıyla dikkat çeken Awox Kafija Türk kahvesi makinesi, 5 kişilik kahve yapma potansiyeli sayesinde misafirlerinizin tümüne aynı anda kahve yapma imkanı tanır. Canlı renk seçenekleri ile dilediğiniz alana uyum sağlayacak Awox Kafija rengine erişebilirsiniz. 

Awox Kafija Temizlik

Awox Kafija Türk kahvesi makinesi portatif dizaynı sayesinde günlük kullanımda zamandan tasarruf etmenizi sağlayacaktır. Hem kahve pişirme hem de temizlik aşamasında kolaylık tanıyan bir üründür. Cihazın cezve kısmı direkt olarak su ile yıkanabilir şekilde tasarlanmıştır. Ancak cezvenin iç kısmına metal, sivri uçlu ya da sert aletlerle dokunulmaması önerilir. Temizlik esnasında yumuşak bezler ya da sünger kullanılmalıdır.

Awox Kafija Teknik Özellikleri

  • 5 fincan kapasitesi
  • Tek tuşla kontrol
  • Sesli ikaz sistemi
  • 440 ml su kapasitesi
  • Aşırı ısınma emniyeti
  • Taşma emniyeti
  • 500 W güç
  • Otomatik kapanma

Awox Kafija Kahve Makinesi Kullanımı

  1. Hızlı ve lezzetli kahveler yapmasıyla bilinen Awox Kafija Türk kahvesi makinesi kullanımı şu şekildedir.
  2. Awox Kafija Türk kahvesi makinesini kullanmaya başlamadan önce cezve alanının temiz ve kuru olduğundan emin olun.
  3. Fincan sayısına göre kahve, su ve isteğe bağlı şekeri cezveye ekleyerek karıştırın.
  4. Cezvenin cihaza tam olarak oturduğundan emin olduktan sonra cihazı fişe takabilirsiniz.
  5. Fişe taktıktan sonra cihazın açıldığına dair sesli uyarıyı alana kadar bekleyin.
  6. Ardından başlatma tuşuna dokunarak kahve pişirme işlemini başlatabilirsiniz.
  7. İşlem sonunda verilen sesli ikazdan sonra cezveyi direkt olarak cihazdan alarak fincanlara servis edebilirsiniz.
Amazon
Fiyatını Gör
Awox Kafija
Türk Kahvesi Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Awox Kafija Yorumları

👤 *** ***: Hızlı ve sağlam kargo ile geldi daha kahve yapmadık ama bir sorunu yok gibi gözüküyor bu fiyata bu kahve makinesi bence çok güzel pahalı markalara para vermek yerine bu kahve makinesi gayet ideal alın derim rengi de çok hoş haznesi de derin kablosu azcık kısa gibi duruyor ama büyük bir sorun değil keşke 1 tane daha sipariş etseydim diyorum.

👤 *** ***: Güzel ürün bol köpüklü ve okkalı ben beğendim doğrusu almanızı tavsiye ederim.

👤 *** ***: Alın aldırın arkadaşlar boş yere paranızı pahalı makinalara vermeye hiç gerek yok aşırı köpüklü yapıyor ve çok güzel de yapıyor Köpüksüz yapıyor diyenlere gülüyorum sadece kasayı silmezseniz en pahalısı bile köpüksüz yapar.

👤 *** ***: Arzum okka ve bu ürün arasında kalmıştım aradaki fiyat farkından ötürü bu ürünü almaya karar verdim 2 gün içinde elime ulaştı hemen kahve yaptım öyle uzun süre bekledim vs diyenlere hayret ettim 3 fincan kahveyi 1.5 dakikada yaptı gayet sıcak ve güzel tadı vardı kibar ve şık bir ürün ben beğendim haznesi gayet büyük fazla para verip diğer markaları almayın derim ha fişi kısa vs denmiş gayet ideal boyutta bir makinadan daha ne beklenir bilemedim umarım uzun ömürlü olur ilk kahve fotomu da ekliyorum memnun olacaksınız.

👤 *** ***: Ürün temiz ve sağlam bir şekilde elime ulaştı gelir gelmez denedim ve çok memnun kaldım kahveyi köpüklü ve gayet güzel sıcak yapıyor. Kargo paketlemesi de güzeldi satıcıya teşekkürler. Güvenle alabilirsiniz

👤 *** ***: Yaklaşık iki haftadır kullanıyorum. Çok memnunum. Bir Türk kahvesi makinesinden ne beklenir bilemiyorum ama benim beklentilerimi karşıladı. Uygun fiyatlı bir ürün, kampanyadan daha da uygun fiyaya aldım. Kahve hazır olunca alarm çalıyor. Köpüklü ve lezzetli oluyor, ocakta cezvede yaptığım kahveyle aynı tadı, pişme süresi de ocaktakinden kısa. Genelde duble içiyorum ben bir de fotoğrafını koydum kahvemin. Hızlı kargolandı. Sorunsuz ulaştı. Teşekkürler.

👤 *** ***: Bir gün içinde elime ulaştı özenli paketlenmişti markaya fazla para vermemek adına bu ürünü almıştım ki iyi ki almışım benim gibi düşünenler olur diye yazıyorum görüntüsü duruşu çok hoş bu yüzden de fotoğraf paylaşıyorum marka takıntınız yok ise alın derim.

👤 *** ***: İndirimden aldım ürünü geldiğinde hemen kargoyu açmadan aşama aşama fotoğraflarını çektim bozuk çıkabilir diye 2 fincan kahve yaptım gerçekten güzel ve köpüklü birçok markaya göre verilen onca paraya göre aynı ve en iyi.

👤 *** ***: Gerçekten çok beğendim pahalı markalardan hiçbir farkı yok çok güzel.

👤 *** ***: Siparişim geldi çok tatlı bir rengi var çok ağır büyük değil ama tam küçük mutfağıma göre hemen kahvemi yaptım köpüğü tadı gayet güzeldi tavsiye ederim çok büyük paralar vermeye gerek yok.

👤 *** ***: Mükemmel bir ürün marka adına para vermeye hiç gerek yok çok beğendim bir tanede ablama hediye aldım.

👤 *** ***: Yaklaşık 1 buçuk dakikada kahve hazır. Kahvenin yarısını içtim köpük hala mevcut. Not: Ben bol köpüklü olması için kahve içinden çıkan kaşık ile 1 ölçü ekledim.

👤 *** ***: Alırken tereddüt etmiştim yorumlara göre aldım iyi ki de almışım harika yapıyor köpüklü kesinlikle bu fiyata mükemmel. Kargolama da hızlıydı.

👤 *** ***: Ürün çok güzel paketlemesi de güzeldi hemen kullanmaya başladım gayet lezzetli ve köpüklü kahve yapıyor. Herkese tavsiye ederim.

👤 *** ***: Gelir gelmez denemek için yaptım ciddi anlamda pahalı markalara gerek yok iş görüyor.

İçeriğimizin bu bölümünde Awox Kafija Türk Kahvesi Makinesi ile ilgili en çok sorulan soruları yanıtladık.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Türk Kahvesi Makinesi ModelleriSchafer Kahvecim Yorumları
Beko TKM 8961 A Keyf İncelemeTefal Köpüklüm İnceleme
Arzum Okka Minio YorumlarıHomend Pottoman Milk Özellikleri
Fakir Kaave ÖzellikleriArçelik TKM 9961 İnceleme
Karaca Hatır Hüp İncelemeKorkmaz Kahvekolik Yorumları

Awox kahve makinesi hangi marka?

Awox markası kendi başına özel bir markadır. Herhangi bir markanın alt markası olmadığı için kendine özel ürün ve modeller oluşturur.

Awox kahve makinesi ne kadar?

Farklı sitelere göre Awox kahve makinesi fiyatlarında da değişiklik görülmektedir. Fiyatlar erişebilmek için içeriğimizde yer alan linklerden faydalanabilirsiniz.

Awox nerenin yan ürünü?

Awox, tek başına bir markadır. Herhangi bir markanın alt ürün ya da yan markası olarak bulunmaz. Tamamen yerli üretim ile geliştirilen modeller üretilmektedir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum