Fakir Kaave Türk Kahvesi Makinesi Yorum ve Özellikleri

Pratik kullanımıyla sizleri rahat ettirecek Fakir Kaave Türk Kahvesi Makinesi hakkında yorum ve özellikleri inceleyerek listeledik.
Fakir Kaave Türk Kahvesi Makinesi Yorum ve Özellikleri

Fakir Kaave Türk kahvesi makinesi, pratik kullanımının yanında şık görüntüsüyle de dikkat çeken bir ürün olmaktadır. Küçük boyutlarda tasarlanması sayesinde alandan tasarruf edebileceğiniz ya da küçük mutfaklarda dahi kullanabileceğiniz ürün, her yudumda aynı kaliteyi sunar. 4 fincan kapasitesi sayesinde misafirlerinize aynı anda kahve yapma imkanı sunarken kusursuz kahve köpüğüyle beğenileri toplar.

Fakir Kaave Özellikleri

Taşma EmniyetiVar
Güç735 W
Kapasite4 Fincan
Sesli İkazVar
Otomatik KapanmaVar
Amazon
Fiyatını Gör
Fakir Kaave
Türk Kahvesi Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Fakir Kaave Türk Kahvesi Makinesi

Şık görüntüsü ve kusursuz kahve pişirme özelliğiyle dikkat çeken Fakir Kaave Türk kahvesi makinesi hakkında merak edilenleri sizler için listeledik.

İşte, Fakir Kaave Türk Kahvesi makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Fakir Kaave Tasarım

Diğer kahve makinelerine oranla daha küçük bir tasarıma sahip olan Fakir Kaave Türk kahvesi makinesi, sade ve şık görüntüsüyle dikkat çekmektedir. Kolay kullanım sunan ürün, aynı zamanda kolay temizlenme özelliğiyle kullanıcılar için pratikleştirilmiştir. Ev, ofis ve iş yeri kullanımına uygun şekilde tasarlanmıştır.

Fakir Kaave Tasarım

Fakir Kaave Kullanımı

  1. Fakir Kaave Türk kahvesi makinesini çalıştırmadan önce temizleyin.
  2. Makineyi fişe takmadan önce yapacağınız fincan sayısı kadar su ve uygun miktarda kahveyi ekleyerek karıştırın.
  3. Sonrasında cezveyi cihaza tam olarak oturttuğunuzdan emin olun.
  4. Tüm işlemleri tamamladıktan sonra başlatma tuşuna basabilirsiniz.
  5. Cihaz, işlem sonunda sesli ikaz vererek sizleri uyaracaktır.
  6. İkaz sesini duyduktan sonra direkt olarak cezveyi alarak fincanlara servis yapabilirsiniz.

Fakir Kaave Kullanımı

Fakir Kaave Teknik Özellikler

  • 70 ml fincanlarda 4 fincan kapasitesi
  • Tek tuşla kontrol
  • Sesli ikaz sistemi
  • Çalışma esnasında pişirme yuvasını aydınlatma
  • 75 cm kablo boyu ve kablo saklama yuvası
  • 735 W güç
  • Su bitme emniyeti
  • Otomatik kapanma

Fakir Kaave Türk Kahvesi Makinesi Cezvesi

Fakir Kaave Türk kahvesi makinesi cezvesi oldukça pratik kullanım sunan bir parçadır. Kolay temizlenme özelliği sayesinde zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Kahvenizi daima aynı kıvamda ve  lezzette pişirmek için geliştirilen kahve alt tabanı sayesinde her yudumda aynı kaliteyi tadarsınız. Fakir kahve makinesi cezvesi, direkt olarak elde yıkanabilecek şekilde tasarlanmıştır. İç tabanına sert, metal ve sivri uçlu aletlerle dokunulmaması tavsiye edilir.

Fakir Kaave Türk Kahvesi Makinesi Cezvesi

Amazon
Fiyatını Gör
Fakir Kaave
Türk Kahvesi Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Fakir Kaave Yorumları

Fakir Kaave Yorumları

? *** ***: Siparişimin aynı günü kargoya verildi ertesi gün teslim aldım. Çok güzel paketlemişti. Çizik yoktu. Ürün görselde gördüğünüz gibi geldi. Kahve kaşığı içinden çıktı. Bol köpüklü seçeneğiniz, mutfağınız antrasit ise bu ürünü tercih edebilirsiniz.

? *** ***: Ürünü iki ay tecrübe ettikten sonra rahatlıkla değerlendirebiliyorum: Güzel ve tavsiye edebileceğim bir ürün. Kahve haznesinin iki tarafında da ağzı olmasını hemen herkes sağlak ve solaklar için kolaylığa yorumlamış. Bence daha sofistik ve ince bir mühendislik olabilir arkasında: Kahveyi ne yönde dökseniz peşinde olduğunuz köpük kaçıp haznenin diğer çeperine yapışır. Diğer ağız sayesinde, ters yönden de dökerek yapışan köpüğü de alabiliyorsunuz.

? *** ***: Makine lezzetli kahve yapıyor. Kahve sevenler kaçırmasın derim. Ayrıca ürünün kargo paketlemesi iyi yapılmış.

? *** ***: Henüz onunla ilk günlerim. Birbirimize alışmamız için biraz zamana ihtiyaç var. Ancak ilk intiba çok önemliyse endamının hakkını veriyor gibi. Mutfakta mağrur ve biraz Alman soğukluğuyla duruyor olsa da güven veriyor. Çıkardığı sesle de kendisini sevdiriyor. Kahvedeki maharetine gelince, bir Türklerden kaçımız bakır cezveyle bile düzgün bir Türk kahvesi yapabildiğimizi düşününce bir Alman olarak hiç de fena değil sanırım. Güzel, içilebilir, köpüklü bir fincan kahveyi dilediğiniz zaman size bir dakika içinde hazırlayabiliyor. Sadece distribütör keşke biraz daha müşteri odaklı olabilseydi de muhtemelen bir liralık maliyeti olan elektrik soket koruma kılıfını da pakete dahil edebilseydi. Fakat malum düşünce şablonu sinekten yağ, kahve makinesinin soket tapasından ayrıca para çıkarmak yönünde çalışıyor. Ürünü tavsiye ediyorum.

? *** ***: Makine Kahve lezzetini kaybetmeden hem köpüğü hem tadıyla verdiğiniz paranın hakkını veriyor.

? *** ***: Ürün güzel hızlıve lezzetli kahve yapıyor sadece cezve bölümünde makine ile bağlantı yeri açıkta yıkarken dikkat etmek gerekiyor bunun dışında şık ve kullanımı kolay tavsiye ederim çeyizim için almıştım ve severek kullanıyorum sadece yıkama yaparken fakir markası oraya bir aparat yaparsa kullanımı çok daha kolay ve rahat olacaktır almak isteyene alın derim.

? *** ***: Kargo hızlı 2 günde geldi ve özenle paketlenmiş, eksiksiz çizik ve kırık yok görseldeki ile aynı. Hemen denedim gayet iyi. Kendi ölçüsü ile kahveyi koyarsanız bol köpüklü kahve içersiniz. Satıcı firmaya Teşekkür ederim.

? *** ***: Ürün tahmin edilenden daha kısa sürede elime ulaştı gelir gelmez kahvelerimizi içtik tabii ki. Gayet kısa sürede oldu ve lezzetliydi ne zamandır istediğim bir üründü mutfağıma da çok yakıştı. Tavsiye ediyorum.

? *** ***: Uzun araştırmalar sonucunda buradaki yorumları da değerlendirdim ve almaya karar verdim. Gerçekten de bol köpüklü kahve içiyoruz. Tek olumsuz yönü cezvedeki elektrik yerini kapatmak için ayrıca bi tıpanın olmayışı. Yıkarken bunu hatırlayıp dikkatli davranmalı.

? *** ***: Ürün gelir gelmez temizliğini yapıp deneyimledim. Kahveyi kaç kişilik yapıyorsanız pişme süresi ona göre artıyor max 2-3 dakika arası sürüyor. Ben bir kahve fincanı için (90ml) ürünün kendisine ait ölçü kaşığıyla silme kahve koydum. Köpüğü bol ve tadı gayet güzeldi. Kahvenin sıcaklığı çok iyi. Cezveyi hanesine koyunca ışığı yanıyor, sesli bildiri veriyor ve kahve yapımı bittikten sonra da sesli bildirimi var. Daha önce annem kullanmıştı bu makinadan çok seviyordum bende çeyizime aldım. Rengi çok güzel tam resimlerdeki gibi kötü bir deneyim yaşarsam yorumumu güncellerim.

? *** ***: Paketleme gayet güzeldi faturanın bir nüshasının kutunun üzerine yapıştırılmış olması çok iyi düşünülmüş, ürün hasarsız istediğim renk de geldi. Teşekkürler.

? *** ***: Halen kullanmakta olduğum ve çok memnun kaldığım bir ürün olması nedeniyle bu sefer hediye etmek için sipariş verdim. Daha önce Arzum Okka kullanmıştım, kahveyi kaynatıyordu. Hiç beğenmedim. Ancak Fakir Kaave bu şekilde değil, tavsiye ediyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Türk Kahvesi Makinesi ModelleriSchafer Kahvecim Özellikleri
Arçelik TKM 9961 B İncelemeTefal Köpüklüm Yorumları
Beko TKM 8961 A Keyf İncelemeHomend Pottoman Milk İnceleme
Arzum Okka Minio ÖzellikleriKorkmaz Kahvekolik Yorumları
Karaca Hatır Hüp YorumlarıAwox Kafija İnceleme

İçeriğimizin bu bölümünde Fakir Kaave Türk Kahvesi Makinesi ile ilgili en çok sorulan soruları yanıtladık.

Fakir'in kahve makinesi kaç TL?

 Fakir markasına ait kahve makinesi fiyatlarına ulaşabilmek için internet sitesini ya da diğer satış kanallarını ziyaret edebilirsiniz.

Fakir kahve makinesi kaç kişilik?

Fakir markasına ait pek çok kahve makinesi modeli bulunmaktadır. Bu modeller de genel olarak 4 kişilik kapasiteye sahip olarak üretilmektedir.

Kahve makinesi neden köpük yapmaz?

Kahve makineleri, köpüklü ve her fincanda tam kıvamında kahve yapılabilmesi için üretilmektedir. Kahve makineniz artık köpük yapmıyorsa, sensörünü temizlemeyi ve kullanma kılavuzuna göz atmayı deneyin. Problem aynı şekilde devam ederse yetkili servislere danışın.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.