Tefal Actifry Extra Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Tefal Actifry Extra fritözün merak edilen yorumlarını, performansını, özelliklerini sizler için detaylı bir şekilde inceledik.
Tefal Actifry Extra Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Kahvaltıların vazgeçilmezi olan patates kızartmasını etrafa yağ sıçratmadan, fazla yağ kullanmadan yapabilmenizi sağlayacak bir fritöz arıyorsanız Tefal Actifry Extra’dan bahsediyor olabilirsiniz. Biz de bu içerikte Tefal Actifry Extra kullanıcı yorumları, özellikleri, pişirme bilgisi gibi noktaları sizler için detaylı bir şekilde inceledik.

Tefal Actifry Extra Özellikleri

Ağırlık4.8 kg
GüçBelirtilmemiş
Yağ Kapasitesi1 L
MateryalPlastik
Sıcaklık AyarıVar
Zaman AyarıVar
Amazon
Fiyatını Gör
Tefal
Fritöz
Aradığın
Fiyatı Gör

Tefal Actifry Extra Yağsız Fritöz 

Tefal Actifry Extra besin değerini koruyabilen gelişmiş teknolojik tasarımı sayesinde fazla yağ kullanımının önüne geçer. Az yağ ile yanma ve kuruma olmadan çıtır çıtır kızartmalar yapmanıza olanak tanıyan bu fritöz, otomatik karıştırma özelliği sayesinde kaliteli bir pişirme sağlar.

İşte, döner paneli sayesinde sizi uğraştırmayan Tefal Actifry Extra fritöz ile ilgili tüm detaylar;

Tefal Actifry Extra Tasarım

Tefal Actifry Extra fritöz, kulp bölümündeki panelden zaman ayarına izin veren tasarımı sayesinde ön plana çıkmayı başarır. Beyaz rengi sayesinde şıklığı ve sadeliği bie araya getiren bu fritöz, kapak bölümünde yer alan gözlem penceresi ile yiyeceklerinizin durumunu takip etmenize olanak tanır. Buna ek olarak minimal boyutu sayesinde kompakt ve ergonomik bir form kazanarak mutfağın her noktasına uyum sağlar.

Tefal Actifry Extra Tasarım

Tefal Actifry Extra Programlama ve Pişirme

Tefal Actifry Extra fritöz, fonksiyonel panel yapısı sayesinde zaman ayarına izin verirken yiyeceklerin sağlıklı bir şekilde pişmesi için sıcaklığı otomatik bir şekilde ayarlar. Sıcaklık düzenlemesine ek olarak yüksek hızda hava akışı sağlayan paleti ile çıtır çıtır ve lezzetli yiyecekler hazırlamanız mümkün hale gelir. Besin değerlerini koruyabilecek şekilde tasarlanan bu fritöz, yanma ve kurumanın önüne geçerek daha az yağ ile daha sağlıklı yiyecekler pişirmenize olanak tanır. Otomatik karıştırma kaşığı ile rakiplerinden ayrılan Actifry Extra, hazne içerisindeki tüm yiyeceklere ısı ve hava akışını eşit bir şekilde dağıtır. Patates, sebze, et, köfte, balık ve tavuk gibi farklı türlerde birçok yiyeceği kızartmanıza olanak tanıyan çok yönlü bir cihazdır.

Tefal Actifry Extra Programlama ve Pişirme

Tefal Actifry Extra Boyut

Genişlik39.1 cm
Derinlik26 cm
Ağırlık4.8 kg
RenkBeyaz

Tefal Actifry Extra, 4.8 kilogramlık ağırlığı ile kolayca taşıyabileceğiniz kompakt bir form kazanmıştır. 39.1 cm genişliğindeki bu fritözün 26 cm derinliği bulunmaktadır. Beyaz rengi sayesinde mutfağınıza sade bir şıklık katar.

Tefal Actifry Extra Temizlik

Tefal Actifry Extra, bulaşık makinesinde yıkanabilir olan kapak, karıştırma paneli, sepet parçaları ile kolayca temizlenir. Fritözün dış temizliğini ise nemli bez ile sabun ve aşındırıcı madde kullanmadan yapabilirsiniz. Tüm parçaların kuru olduğundan eminseniz fritözününüzü tekrar kullanabilirsiniz.

Tefal Actifry Extra Temizlik

Tefal Actifry Extra Teknik Özellikleri

GüçBelirtilmemiş
Yağ Kapasitesi1 L
MateryalPlastik

Tefal Actifry Extra, 1 litrelik pişirme kapasitesiyle öne çıkan işlevsel bir fritözdür. 39 x 26 cm boyutlarındaki bu ürün, yuvarlak ve minimal tasarımıyla dikkat çeker. Otomatik karıştırma aparatı sayesinde üstün bir pişirme performansı sunar. Actifry paleti sayesinde az yağ kullanarak çıtır çıtır yiyecekler hazırlamanıza olanak tanır. Kızartma kokusunu ortadan kaldıran bu fritöz, bulaşık makinesinde yıkanabilen parçaları sayesinde kolayca temizlenebilir.

Tefal Actifry Extra Kapasite

Tefal Actifry Extra Filtre

1 L pişirme kapasitesine sahip olan Tefal Actifry Extra, dört kişilik porsiyonlar hazırlamanıza olanak tanır. Sıcaklığı otomatik olarak ayarlayarak pişirme performansını her zaman üst noktada tutar. İşlevselliğiyle ön plana çıkan bu fritözün haznesi, bulaşık makinesinde yıkanmaya uygun olmasıyla da kullanıcılarını memnun etmeyi başarır.

Amazon
Fiyatını Gör
Tefal
Actifry Extra
Aradığın
Fiyatı Gör

Tefal Actifry Extra Yorumlar

Tefal Actifry Extra Yorumlar

? *** ***: Herkes gibi önce patates kızartması yaptım, lezzeti yerindeydi ve çıtır çıtır oldu, çok beğendik. Bugün patates ve biber kızarttım. Patatesler 25 dakikada biberler ise 15 dakikada kızardılar. Gerçekten bir kaşık yağ ile kızardılar.

? *** ***: Patates tavuk ve köfte denedik gayet başarılı. Duman yok, koku illaki oluyor ama asla tavada yaptığımız kadar değildi.

? *** ***: 1 senedir haftanın en az 5 günü kullanıyorum, her şeyi bunda yapıyorum çok pratik çalışan vakti olmayana tavsiye ederim.

? *** ***: Kullanmadan yorum yapmak istemedim. Neredeyse mutfağımda her gün kullandığım ürün oldu. Önce biraz dakikaları ayarlamak gerekiyor. Harika.

? *** ***: Memnunum, keşke daha büyüğünü alsaymışım. Tasarruflu ve lezzetli pişiriyor. Düşünenlere kesinlikle tavsiye edebilirim.

? *** ***: Gayet güzel çabuk geldi gelir gelmez açıp denedik 30 dakikada patatesler yenmeye hazırdı gayet lezzetli oldu tertemiz etraf batmadan kızartma yeme imkanı bulduk ve 1 kaşık yağ ile sağlıklı.

? *** ***: Ses açısından daha rahatsız edici bekliyordum beklediğimden daha az ses çıkarıyor, iç hacmi de fena değilmiş ben küçüktür diye tahmin etmiştim ama genel olarak çok memnunum, iyi ki aldık...

? *** ***: Bu sabah ilk patates kızartmamızı yaptık. Bundan önce aynı markanın önceki ürününü yedi yıl kullandık. Bu model daha geliştirilmiş tavsiye edilir. Teşekkürler.

? *** ***: Donmuş patatesi çok çok iyi yapıyor ayrıca muffin kağıtlarında kek denedim 9 dakikada kek pişirdi, bence her eve lazım.

? *** ***: Et, tavuk, sebze, hepsinde başarılı. Zamandan tasarruf. Hem de lezzet konusunda oldukça başarılı.

? *** ***: Pişirme konusunda gerçekten harika, özellikle et. Ayrıca çok da kullanışlı. Temizlemesi zor olur diye düşünüyordum, o da olmadı. Çok memnun kaldım.

? *** ***: Çok uzun sürede pişiriyor yağdan tasarruf derken elektrikten gidiyor tavsiye etmiyorum.

? *** ***: Ürün uzun sürede pişiriyor. Ayrıca daha büyük almanızı tavsiye ederim. Biz iki kişiyiz bize yetmiyor.

? *** ***: Çok koku geliyor, o nedenle beğenmedim. Yiyecekler kuru kalıyor. Ben tavsiye etmem doğrusu.

? *** ***: Ürünü alalı bir hafta oldu altta iki plastik ayak yok dengesiz duruyordu. kendim sabitledim. Kapak da tam oturmuyor başka yorumlarda da aynı durumu görünce böyle olması gerekiyor diye düşünüyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi AirfryerEn İyi Fritöz Makinesi
Philips HD9650/90 ÖzellikleriTefal Uno M Özellikleri
Xiaomi Mi Smart Air Fryer İncelemeTefal Easy Fry & Grill Yorumları
Karaca Inox XL ÖzellikleriGoldmaster Saray Kullanıcı Yorumları
Arzum AR272 Cipsco İncelemeKaraca Multifry Single Pan Yorumları
Kumtel Fastfryer İnceleme

İçeriğimizin bu kısmında minimal tasarımı ile mutfağınıza renk katacak Tefal Actifry Extra fritöz hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Tefal Actifry Extra hakkında sıkça sorulan sorular.

Tefal Actifry ile neler yapabilirim?

Tefal Actifry Extra fritözü kullanarak patates, donmuş gıda, tavuk, et, balık, soğan halkası, sebze gibi birçok yiyeceği az yağ kullanarak kızartabilirsiniz.

Tefal Actifry patates kızartması kaç dakika?

Tefal Actifry Extra fritözde patates kızartması 26 ile 40 dakika arasında hazırlanmaktadır. Kullandığınız patatesin doğranma şekli, boyutu, türü gibi unsurlar sürenin değişmesindeki en önemli noktalardan biridir.

Tefal Actifry parçaları bulaşık makinesinde yıkanır mı?

Tefal Actifry Extra iç hazne aparatı, kapağı ve otomatik çevirme aparatı; bulaşık makinesinde yıkamaya uygun şekilde tasarlanmıştır. 

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.