Tefal Uno M Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Tefal Uno M fritöz kullananların yorumlarını, özelliklerini, tasarımını sizler için detaylı bir şekilde araştırdık.
Tefal Uno M Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Ailecek yapılan kahvaltıların vazgeçilmezi olan kızartmalar, zahmetli hazırlığı ile en çok vakit alan yiyeceklerden biridir. Biz de bu içerikte yorulmadan kızartma hazırlayabilmenize yardımcı olacak Tefal Uno M fritözün kullanıcı yorumlarını, pişirmesini, özelliklerini ve temizliğini sizler için detaylı bir şekilde inceledik. Hazırsanız siz de kolayca kızartma yapmanın ilk adımını atabilirsiniz.

Tefal Uno M Özellikleri

Ağırlık2.2 kg
Kapasite1 kg
Yağ Kapasitesi1.6 L
MateryalPaslanmaz Çelik
Sıcaklık Ayarı150-190 derece
Zaman AyarıYok
Amazon
Fiyatını Gör
Tefal
Fritöz
Aradığın
Fiyatı Gör

Tefal Uno M Fritöz

Geniş kapasitesi sayesinde tüm ailenize yetecek kadar kızartma yapabilmenize olanak tanıyan Tefal Uno M fritöz, minimal tasarımı sayesinde tezgah üzerine yer kaplamadan konumlandırılabilir. Sıcaklık ayarı yapmanıza izin vermesi sayesinde kullanımı pratik ve kolay bir hale getiren bu fritöz, birçok yiyeceği kızartırken size eşlik eder.

İşte, şık ve modern tasarıma sahip olan Tefal Uno M fritöz ile ilgili tüm detaylar;

Tefal Uno M Tasarım

Tefal Uno M, sade ve şık tasarımı ile mutfağınıza modern bir görünüm katmayı başarır. Titiz bir çalışmanın ürünü olan bu fritöz, kompakt yapısının desteğiyle tezgahta yer kaplamaz. Şeffaf bir şekilde tasarlanan pişirme penceresi ise yiyeceklerin pişme derecesini takip etmenize yardımcı olarak kullanıma kolaylık katar. Gri ve siyah renkleri ile mutfağınıza tamamen uyum sağlar.

Tefal Uno M Tasarım

Tefal Uno M Programlama ve Pişirme

Tefal Uno fritöz, 150°C ile 190°C arasında değişen sıcaklık ayarlama kolaylığı sayesinde yiyeceklerinizin pişirme derecesini belirlemenize izin verir. Patates, köfte, balık, tavuk ve et, taze mevsim sebzeleri gibi birçok lezzetli yiyeceği kızartabilmenize olanak tanıyan çok yönlü bir kullanım sunar. Sıcaklık ayarını fritözün alt bölümünde yer alan ayar düğmesi üzerinde kolayca yapmanızı sağlayarak kontrolü elinize bırakır. Termostatı sayesinde kullanıma büyük bir kolaylık getirmeyi başaran bu fritöz, pişirme esnasından minimum 1.6, maksimum 1.8 litrelik yağ kullanılarak çalıştırılabilir. Çalışma esnasından dikkat edilmesi gereken bir diğer unsur ise yağ seviyesinin “min” yazısının altında, “max” yazısının üstünde olmamasıdır.

Tefal Uno M Programlama ve Pişirme

Tefal Uno M Boyutları

Genişlik30.6 cm
Derinlik26.2 cm
Ağırlık2.2 kg
RenkSiyah, Gri

Yalnızca 2.2 kilogram ağırlığındaki Tefal Uno M, 30.6 cm genişliği ve 26.2 cm derinliği ile kompakt bir form kazanmayı başarmıştır. Buna ek olarak 1 kilogramlık pişirme kapasitesi mevcuttur. Fonksiyonel kullanım imkanı ile ön plana çıkan bu ürün, siyah ve gri renkleri sayesinde modern bir tasarıma sahiptir.

Tefal Uno M Temizlik

Tefal Uno M fritöz, bulaşık makinesinde yıkanmaya uygun değildir. Yağ haznesi, çıkarılabilen yapısı sayesinde bulaşık makinesinde ve elle yıkamada kolayca temizleyebileceğiniz bir form kazanmıştır. Buna ek olarak makinenin temizliği, fazla ıslak olmayan nemli yapıdaki bir bez yardımıyla yapılabilir.

Tefal Uno M Temizlik

Tefal Uno M Teknik Özellikleri

Boyut30.6 x 26.2 cm
Yağ Kapasitesi1.6 L
Sıcaklık AyarıVar
Zaman AyarıYok
Kapasite1 kg

Tefal Uno M fritöz, 4 kişilik bir aileye rahatlıkla yetebilecek 1 kilogramlık kapasiteye sahiptir. 30.6 x 26.2 cm boyutlarındaki bu ürün, 2.2 kilogram ağırlığı sayesinde ergonomik bir kullanım sunarak sizi memnun etmeyi başarır. Buna ek olarak 150 derece ile 190 derece arasında sıcaklık ayarı yapmanıza olanak tanıyan termostatı sayesinde rahatlığı pratiklikle birleştirmeyi başarır. Pişirme penceresi ile kolay kullanım sunan bu fritöz, otomatik kapak açma özelliğine sahiptir. Boşaltma pozisyonuna sahip olan bu ürün, yemeklerinizi servis etmeden önce fazla yağdan kurtulmanıza izin verir. Her türden yiyeceği kızartabileceğiniz geniş bir pişirme performansı sunar.

Tefal Uno M Fritöz Haznesi

Tefal Uno M Fritöz Haznesi

Tefal Uno, 1 kilogramlık pişirme kapasitesine sahiptir. Çıkarılabilme özelliği olmayan bu hazne, 4 kişilik porsiyonlar oluşturmanıza olanak tanıyan geniş bir pişirme alanı sunar. Aynı zamanda kızartma sepetinin kulplu yapısıyla kolayca servis edebilmeniz mümkün hale getirilmiştir. Buna ek olarak fazla yağı sofranıza götürmenize engel olan boşaltma pozisyonu, sağlığınızın da ön planda tutulmasına olanak tanır.

Amazon
Fiyatını Gör
Tefal
Uno M Fritöz
Aradığın
Fiyatı Gör

Tefal Uno M Kullanıcı Yorumları

Tefal Uno M Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Bu üründen daha önce ablam kullanıyordu ve çok beğeniyordu. Annem için aldık dün kullandık gerçekten güzel bir ürün boyutu da yeterli ne çok büyük ne çok küçük. Çok fazla yer kaplayan bir fritöz değil, ideal.

? *** ***: Kesinlikle Tefal Kalitesi diyorum, çok uzun zamandır fritöz arayışı içindeydim. Çok şükür karşıma çıktı. Anneme aldım, ailemiz kalabalık olmasına rağmen 5 kişilik aile için gayet ideal.

? *** ***: Günlük kullanım için gayet ideal, bunu hediye aldım ama kendim de kullanıyorum çok memnunum.

? *** ***: Ben yorumlara bakarak aldım ürünü kullanıyorum ve çok memnunum almak isteyenlere tavsiye ederim. Gerçekten boyutu yeterli.

? *** ***: Fiyatına göre büyük ve güzel bir fritöz. Zaten Tefal de kaliteli bir marka, ben çok severek kullanıyorum. Düşünenler tereddüt etmesin derim.

? *** ***: Güzel pişiriyor ve hızlı da. Ben çok severek kullanıyorum. Kızartmayı çok seven biri olarak ben bayıldım, herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Tefal kalitesi tek kelimeyle harika. Bu tarz makineler her eve şart. Kızartması çok lezzetli.

? *** ***: Çok güzel bir fritöz. Kusa sürede kızartıyor. Kızartmalar az yağ çekiyor. Büyüklüğü ideal. 4 kişi olmamıza rağmen rahat yetiyor. Tavsiye edilir.

? *** ***: Ürün kesinlikle çok güzel. Birçok fritöz kullandım ama bu en iyisi. Haznesi çıkmıyor ama dert değil dikkatli yıkanırsa ya da süngerle kabası alınıp silinirse sorun kalmıyor. En azından ocağım tertemiz kalıyor.

? *** ***: Muhteşem kullanışlı çabuk ve lezzetli pişiren bir ürün. Gayet pratik ve kullanışlı.

? *** ***: Ürünü ben zaten kullanıyordum uzun zamandır Tefal kalitesinin ayrıcalığını herkes yaşasın diye 4 kişiye daha aldırdım. Hepimiz severek kullanıyoruz.

? *** ***: Yağ haznesi çok büyük olduğu için üzülerek iade ediyorum. Daha küçük olabilirdi.

? *** ***: Yıkanması gerçekten çok zor ve hazne çıkmıyor. Bunu bilerek alın derim.

? *** ***:  Yağ haznesi fazla büyük, çok fazla yağ sarfiyatı oluyor. Sepet kolunu bir türlü geçiremedim tam çıkarırken her defasında patatesleri yağın içine düşürüyorum ve en kötüsü de inanılmaz buhar çıkarıyor dolaplar hep su buharı oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi AirfryerEn İyi Fritöz Makinesi
Philips HD9650/90 ÖzellikleriKaraca Inox XL Özellikleri
Xiaomi Mi Smart Air Fryer İncelemeTefal Easy Fry & Grill Yorumları
Goldmaster Saray ÖzellikleriTefal Actifry Extra Kullanıcı Yorumları
Arzum AR272 Cipsco İncelemeKaraca Multifry Single Pan Yorumları
Kumtel Fastfryer İnceleme

İçeriğimizin bu kısmında pratik kullanım sunan Tefal Uno M fritöz hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Tefal Uno M hakkında sıkça sorulan sorular.

Tefal Uno M Fritöz nasıl temizlenir

Tefal Uno fritözün temizliği, nemli fakat fazla ıslak olmayan bir bez ile yapılabilmektedir. Kolayca çıkarabileceğiniz kızartma sepeti, elde ve makinede yıkanmaya izin veren dayanıklı bir tasarıma sahiptir.

Tefal Uno fritöz yağ haznesi nasıl çıkar?

Tefal Uno M fritöz yağ haznesi, çıkarılabilir bir yapıya sahip değildir. Buna ek olarak kızartma sepeti kolayca çıkarmanıza olanak tanıyan ergonomik bir kullanım sunar. Aynı zamanda kızartma sepeti elde ve makinede yıkama için de uygundur.

Tefal fritözde neler pişirilir?

Tefal Uno M fritöz geniş pişirme çeşitliliği ile kullanım açısından büyük kolaylık sunar. Et, tavuk, donmuş patates, sosis, köfte, nugget, börek kızartma gibi yiyecekleri kızartmanıza olanak tanıyan bir fritözdür.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.