Karaca Inox XL Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Karaca Inox XL fritöz ile ilgili merak edilen yorumlar, özellikler, performans ve kapasite gibi noktaları sizler için araştırdık
Karaca Inox XL Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Geniş bir aileye sahipseniz ve en önemlisi herkes kızartma tüketmeyi seviyorsa Karaca Inox Yağ Filtreli Zamanlayıcılı Fritöz ile tanışmanızı tavsiye ederiz. Karaca Inox XL, geniş pişirme haznesi ve şık görüntüsü sayesinde kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başarmıştır. Biz de bu içerikte Karaca Inox XL fritözün yorumlarını, özelliklerini ve pişirme bilgilerini sizler için detaylı bir şekilde inceledik.

Karaca Inox XL Özellikleri

Boyut26 x 37 x 21 cm
Güç2400 W
Yağ Kapasitesi3.2 L
MateryalMetal
Sıcaklık Ayarı130-190 derece
Zaman AyarıVar
Amazon
Fiyatını Gör
Karaca
Inox Fritöz
Aradığın
Fiyatı Gör

Karaca Inox Yağ Filtreli Zamanlayıcılı Fritöz 

Geniş haznesi sayesinde kalabalık ailelerin kurtarıcısı olan Karaca Inox XL, zamanlayıcı özelliğiyle de kullanımı pratik ve kolay bir noktaya taşır. Buna ek olarak parçalarının kolayca temizlenmesi de kızartma yapmaktan zevk almanızı sağlar.

İşte, şık ve modern tasarımı sayesinde dikkat çeken Karaca Inox fritöz ile ilgili tüm detaylar;

Karaca Inox XL Tasarım

Inox ve siyah rengi sayesinde modern bir çizgi yakalayan Karaca Inox yağsız fritöz, metal dış materyali sayesinde dayanıklı ve sağlam bir form kazanmıştır. Sepet ve gövde kulpuna sahip olan bu ürün, kolayca taşıyabilmenize olanak tanır. Üst bölgesinde zaman ve sıcaklık ayarı yapmanızı sağlayacak düğmeleri mevcuttur.

Karaca Inox XL Tasarım

Karaca Inox XL Programlama ve Pişirme

Patates, fondü parmesan, peynir kroket, et, balık, tavuk, börek ve karides gibi birçok yiyeceği kızartmanıza olanak tanıyan Karaca Inox XL, geniş bir pişirme kapasitesine sahiptir. Donmuş gıdayla da kullanabileceğiniz bu fritöz, ayarlanabilir sıcaklık seviyesi sayesinde pişirme performansının üst seviyelerde kalmasına yardımcı olur. 

Yağ değişikliğini pratik bir şekilde yapmanızı sağlayan Karaca Inox XL fritözün yağ değişimi sırasında prizden çıkarılmış  ve soğuk olması gerekmektedir. Yağ eklemesi yaparken yağ düzeyinin belirtilmiş çizgilerin altında ya da üstünde olmaması, daha sağlıklı bir pişirme sağlar. 30 dakikaya kadar zaman ayarlayabileceğiniz bu fritöz, 130-190 derece arasında sıcaklık ayarına da olanak tanıyarak daha verimli bir kullanım ortaya koyar.

Karaca Inox XL Programlama ve Pişirme

Karaca Inox XL Boyut

Yükseklik26 cm
Genişlik37 cm
Derinlik21 cm
RenkInox, Siyah

26 cm yüksekliğe sahip olan Karaca Inox XL fritöz, 37 cm genişliği ve 21 cm derinliği sayesinde kızartma alanının geniş ve büyük olmasını sağlar. Inox ve siyah renklerden oluşan bu ürün, modern ve minimal görünümü sayesinde mutfağınıza şık bir görüntü katarak sizi memnun eder.

Karaca Inox XL Temizlik

Sağlıklı bir kullanım olması açısından Karaca Inox fritözünüzün düzenli olarak temizlenmesi önem arz etmektedir. Dış bölgelerin temizliğini nemli, hafif ıslak bir bezle yapabilirsiniz. Dış materyalin temizliği esnasında aşındırıcı temizlik maddeleri kullanmamanız gerekir. Kızartma sepeti ve kulp, sabunlu suda yıkanabilir olmasıyla büyük bir kolaylık sağlar. İç hazne temizliğini ise fritözü tamamen boşaltıp kağıt havlu, hafif ıslak bez ile yapabilirsiniz. Tekrar kullanmaya başlamadan önce tüm parçaların kuru olduğundan emin olmalısınız.

Karaca Inox XL Temizlik

Karaca Inox XL Teknik Özellikleri

Güç2400 W
Yağ Kapasitesi3.2 L
MateryalMetal

Karaca Inox XL, 2400 W motor gücü ile yüksek performans sunan bir fritözdür. 3.2 litrelik haznesi bulunan bu ürün, kalabalık ailelerin mutfaklarında önemli bir yere sahiptir. Dış materyali, dayanıklı yapıya sahip metalden oluşmaktadır. Köfte, sosis, tavuk, börek, patates, sebze gibi birçok yiyeceğin kızartılmasına olanak tanır. 26 x 37 x 21 cm boyutlarındaki bu fritöz, ısı ve zaman ayarı yapılmasıyla da kullanımı pratik bir noktaya taşır.

Karaca Inox XL Filtre Haznesi

Karaca Inox XL Filtre Haznesi

Karaca Inox fritöz, sıra dışı görüntüsüne ek olarak 3.2 litre gibi geniş bir pişirme kapasitesi sunmaktadır. Kalabalık ailelere hitap eden bu fritöz, tek seferde 1 kilogram gibi büyük bir miktarda kızartma yapabilmesiyle ön plana çıkmayı başarmıştır. Yağ haznesi çıkarılabilir forma sahip değildir. Bu nedenle sizi biraz düşündürse de kızartma sepeti ve kulplu yapısı, kullanım açısından büyük bir kolaylık sağlar.

Amazon
Fiyatını Gör
Karaca
Inox XL
Aradığın
Fiyatı Gör

Karaca Inox XL Kullananlar

Karaca Inox XL Kullananlar

? *** ***: Kullanışlı ve güzel bir ürün herkese tavsiye ederim arkadaşlar. Muhteşem gerçekten. Karaca kalitesi tartışılmaz.

? *** ***: Üründen çok memnun kaldım. Kızartmalar harika oluyor ve zamanlama çok güzel. Pratik ve rahat.

? *** ***: Geniş aileler için ideal beş kişilik bir aileyiz tam geldi. Hazine geniş bayağı yağ.alıyor. Ben kullandıktan sonra şu an yorum yapıyorum pişirmesi gayet iyi ben çok beğendim. Yer de kaplamıyor.

? *** ***: Süper iyi ki almışız. Kızartma yapıyoruz, yağ olduğu gibi duruyor. Teşekkürler Karaca.

? *** ***: Ürünü 4 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım sağlam ve kullanışlı istediğimi kızartıyorum. Tertemiz kullanıyorum. Oraya buraya yağ sıçradı, elim yandı derdinden kurtuldum.

? *** ***: Çok güzel bir ürün. Arkadaşıma hediye etmek için bir tane daha sipariş ediyorum. Kızartmaların tadı çok lezzetli oluyor. Severek kullanıyorum, araştıranlar tereddüt etmesin.

? *** ***: Ürünü kullanıyorum ve gerçekten çok güzel. Biz de kalabalık bir aile olduğumuzdan çok harika oluyor. Zamanlama olması çok iyi.

? *** ***: Çok memnun kaldık, iyi ki almışız. Patates kızartması aynı dışarıdakiler gibi oluyor. Oğlum da bayılarak yiyor. Tavsiye ederim.

? *** ***: Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Sadece patates ve biber kızartıyorum. Bir de arada bir kabak. Yağsız kızartıyor. Çok memnunum. Neredeyse her gün kullanıyorum.

? *** ***:  Performansı iyi. En güzeli de ne biliyor musunuz? Parçalarının hepsi tek tek sökülüyor, o kadar kolay bir temizliği var ki. Ben bu özelliğine bayıldım.

? *** ***: Hemen denedim kızartması kullanması çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim. Karaca her şeyde olduğu gibi bunda da harika bir iş çıkarmış.

? *** ***: Tavsiye etmiyorum hiç beğenmedik asla pratik değil ve çok yer kaplıyor. Ben memnun kalmadım.

? *** ***: Yağ haznesi büyük ama kullanımı bana güvenli gelmedi, o nedenle iade talebinde bulundum.

? *** ***: Haznesi gereksiz derecede büyük. Misafirler için iyi olur diye büyük istemiştim bu seferde tekken kullanmak çok zahmetli oluyor. Bunu bilerek alın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi AirfryerEn İyi Fritöz Makinesi
Philips HD9650/90 ÖzellikleriTefal Uno M Özellikleri
Xiaomi Mi Smart Air Fryer İncelemeTefal Easy Fry & Grill Yorumları
Goldmaster Saray ÖzellikleriTefal Actifry Extra Kullanıcı Yorumları
Arzum AR272 Cipsco İncelemeKaraca Multifry Single Pan Yorumları
Kumtel Fastfryer İnceleme

İçeriğimizin bu kısmında geniş ailelerin en iyi tercihi olan Karaca Inox XL fritöz hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Karaca Inox XL hakkında sıkça sorulan sorular.

Karaca fritöz neler pişirilir?

Karaca Inox XL, geniş pişirme alanı sayesinde birçok yiyeceğin pişirilmesinde önemli bir rol oynar. Patates, sebze gibi yiyeceklere ek olarak balık, et, tavuk, köfte gibi yiyecekleri de pişirmenize olanak tanıyan bu fritöz, donmuş gıdaların da kızartılmasına olanak tanır.

Karaca fritöz ne kadar?

Karaca Inox XL fritöz, fiyat performans açısından birçok kullanıcıyı memnun etmeyi başarır. İçeriğe eklediğimiz bağlantılara tıklayarak en uygun fiyattaki Karaca fritözlere kolayca ulaşabilirsiniz.

Karaca İnox XL fritöz kurulumu nasıl?

Karaca Inox XL fritözü ilk kullanımdan önce temizlemeniz, hijyen açısından gereklidir. Bununla birlikte temizlik tamamlandıktan sonra, tüm malzemeler kuruduğunda fritözünüzü kullanabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.