Goldmaster Saray Özellikleri, Yorumları ve İnceleme

Goldmaster Saray fritöz ile ilgili merak ettiğiniz kullanıcı yorumları, performans, kapasite ve temizlik gibi noktaları sizler için inceledik.
Goldmaster Saray Özellikleri, Yorumları ve İnceleme

Kızartma yapmayı daha kolay ve eğlenceli hale getiren bir fritöz arıyorsanız Goldmaster Saray ile tanışmamış olabilirsiniz. Kolayca çalıştırılabilen bu ürün, aynı zamanda pratik bir şekilde takip edilebilmesiyle de kullanıcılarının beğenisini toplamayı başarır. Bu içerikte Goldmaster Saray yorumları, özellikleri ve performansını sizler için inceledik.

Goldmaster Saray Özellikleri

AğırlıkBelirtilmemiş
Güç1200
Yağ Kapasitesi1.2 L
MateryalPaslanmaz Çelik
Sıcaklık AyarıVar
Zaman AyarıYok
Amazon
Fiyatını Gör
Goldmaster
Fritöz
Aradığın
Fiyatı Gör

Goldmaster Saray Fritöz 

Goldmaster Saray, kızartacağınız yiyeceğin çeşidine göre rahat bir şekilde sıcaklık ayarı yapmanıza olanak tanıyan fonksiyonel bir kullanım sunar. Buna ek olarak yüksek motor gücü, performansın fazla olmasını sağlarken ısınma süresini de kısaltır.

İşte, tasarım ve performans açısından kullanıcılarını memnun eden Goldmaster Saray fritöz ile ilgili tüm detaylar;

Goldmaster Saray Tasarım

Goldmaster Saray, gri ve siyah birleşimi tasarımı sayesinde mutfağınızın modern bir görünüme kavuşmasına öncülük eder. Ergonomik kullanım imkanı sunan bu fritöz, sıcaklık ayarını düğme üzerinden rahat bir şekilde yapmanızı sağlar. Yiyeceklerin pişme durumunu kontrol edebilmenize olanak tanıyan gözlem penceresi, sofralarınızın daha lezzetli olmasına da katkıda bulunur. Paslanmaz çelik ön yüzeyi, sağlamlığı garanti eder.

Goldmaster Saray Tasarım

Goldmaster Saray Programlama ve Pişirme

Lezzetli sofralar kurmanıza yardımcı olmak için tasarlanan Goldmaster Saray fritöz, yenilikçi teknolojisinden aldığı güçle mantar, balık, et, tavuk, patates, sebze, börek gibi birçok yiyeceğin kızartılmasına olanak tanır. Yağ haznesi, ayrılabilir olarak tasarlanmıştır. Bu sayede kullanım daha pratik bir noktaya ulaşır. Krom kaplama kızartma tepsisi sayesinde sıcaklığın her yere eşit dağılması sağlanarak daha lezzetli ve güzel pişmiş yemekler hazırlayabilirsiniz. Buna ek olarak sıcaklık ayarını 140 ve 190 derece arasında yapmanıza olanak tanıyan çok yönlü bir tasarımı bulunmaktadır.

Goldmaster Saray Programlama ve Pişirme

Goldmaster Saray Temizlik

Goldmaster Saray, çıkarılabilen parçalarının desteğiyle kolayca temizlenebilir. Fritözün dış yüzey temizliği, nemli ve emme gücü yüksek bir bez yardımıyla yapılabilir. İç yüzeyi ise hafif sabunlu ve ıslak bir bez ile hassas bir şekilde temizlemeniz mümkündür. Kızartma sepeti, sıcak su ve bulaşık deterjanı ile yıkanmaya uygundur. Kapak formunun çıkarılabilir olması, ürüne daha kolay temizlenme özelliği katarak sizi yormaz. Temizlik esnasında beyazlatıcı ve aşındırıcı maddeler kullanmamanız gerekmektedir. Buna ek olarak temizlik tamamlandığında, parçaların tamamen kuruduğundan emin olduktan sonra kullanıma güvenle devam edebilirsiniz.

Goldmaster Saray Temizlik

Goldmaster Saray Teknik Özellikleri

Güç1200 W
Yağ Kapasitesi1.2 L
MateryalPaslanmaz Çelik

Üstün tasarım teknolojisine sahip olan GoldMaster Saray, 1200 W motor gücü sayesinde yüksek bir performansa imza atar. Patates, sebze, et, balık ve tavuk gibi birçok yiyecek çeşidini pratik bir şekilde pişirmenizi sağlayan bu fritöz, 1.2 kilogramlık geniş kapasitesiyle de kullanıcılarından tam not almayı başarır. Sıcaklık ayarını düğme üzerinden 140 ve 190 derece arasında yapmanıza izin veren bu ürün, ayrılabilir parçaları sayesinde kolayca temizlenerek işleri sizler için hafifletir.

Goldmaster Saray Fritöz Haznesi

Goldmaster Saray Fritöz Haznesi

Goldmaster Saray fritöz, 1.2 litrelik yağ haznesi sayesinde geniş bir pişirme alanı sunar. Yağ haznesinin çıkarılabilir olması, temizliğinin de kolayca yapılması noktasında fayda sağlar. Buna ek olarak ışıklı göstergesi bulunan bu fritöz, çalışma takibinin de kolaylaşmasını sağlar. Yağ haznesine ek olarak krom kaplama kullanılarak tasarlanan kızartma tepsisi, yiyeceklerinizin tamamen pişmesinde önemli bir rol oynar. Size de kolayca kızartma hazırlamanın keyfini çıkarmak düşer.

Amazon
Fiyatını Gör
Goldmaster
Saray Fritöz
Aradığın
Fiyatı Gör

Goldmaster Saray Kullanıcı Yorumları

Goldmaster Saray Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Bir geline hediye yaptım bir kendi evime aldım bayılarak kullanıyorum. Çok kullanışlı ve kızartmalar çıtır çıtır yapıyor. Şiddetle tavsiye ederim.

? *** ***: Isınma süresi çok hızlı, harika. Canı gönülden tavsiye ederim. Ben severek kullanıyorum.

? *** ***: Gayet güzel çok beğendim. Bir süre kullandım öyle yorum yapmak istedim. Hiç pişman olmazsınız. Her şeyiyle harika bir makine.

? *** ***: Çok tatlı mutfağıma çok yakıştı pişirmesi çok güzel çok teşekkür ederim ❤️

? *** ***: Çok kullanışlı bir ürün. Tam istediğim gibi açıkçası. Fakat sadece sigara böreğini kızartmadığını fark ettim. Onun dışında severek kullanıyorum.

? *** ***: İlk kullanımımda oldukça memnun kaldım. Boyutları (küçük istiyordum zaten) , yağ haznesinin çıkabilir olması ve malzeme kalitesi tam istediğim gibiydi. Hatta markadan tereddütlerim vardı, düşündüğümden iyi çıktı kalitesi. Tavsiye ederim .

? *** ***: Ürün gayet iyi küçük ama kalabalık olmayan bir aile için tek seferde yapar. Boyutu ve yer kaplamaması ayrıca iyi, mutfakta güzel duruyor.

? *** ***: Güzel ve şirin, tezgah üstü için ideal ve boyut süzgeç haznesi biraz ufak o nedenle onsuz kullanmak gerek.

? *** ***: Çelik gövdeli çıkma kazanlı kızartma mükemmel daha ne olsun ? Teşekkürler Goldmaster.

? *** ***: 2 3 kişilik bir aile için gayet ideal, ben zaten küçük istiyordum. Yağ haznesinin ve kapağının çıkarılır olması çok büyük avantaj,  bir kez kullandım ama çok memnun kaldım.

? *** ***: Ürünün yağ haznesini çıkıyor olması büyük kolaylık sağlıyor, boyutu çok ideal, yer kaplamaması çok önemliydi, patatesi çok güzel kızarttı.

? *** ***: Ürünü aldım denedim denemeden dışından nasıl anlayacaksam ve iade reddedildi. O kadar yavaş kızartıyor ki elimde kaldı ne yapacağımı bilemiyorum.

? *** ***: Güzel değil pişirmiyor resmen eklenen ürünleri daha kötü ediyor, iade edeceğim.

? *** ***: Haznesi çok küçük ya 1 patatesi anca kızartıyor. Ben hiç beğenmedim. Tekrar alsam bunu seçmezdim.

? *** ***: Çok ufak, yarım tavuk bile girmiyor içine. Bu nedenle ben beğenmedim. Büyük aileniz varsa iş görmez.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi AirfryerEn İyi Fritöz Makinesi
Philips HD9650/90 ÖzellikleriTefal Uno M Özellikleri
Xiaomi Mi Smart Air Fryer İncelemeTefal Easy Fry & Grill Yorumları
Karaca Inox XL ÖzellikleriTefal Actifry Extra Kullanıcı Yorumları
Arzum AR272 Cipsco İncelemeKaraca Multifry Single Pan Yorumları
Kumtel Fastfryer İnceleme

İçeriğimizin bu kısmında pişirme kolaylığı sunan GoldMaster Saray fritöz hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte GoldMaster Saray hakkında sıkça sorulan sorular.

Goldmaster fritöz nasıl temizlenir?

Goldmaster Saray fritöz, parçalarının çıkarılabilmesi sayesinde temizlik açısından büyük kolaylık sağlar. İç ve dış temizliği nemli bir bezle yaparken kızartma sepeti temizliğinde sıcak su ve sabun kullanabilirsiniz. Goldmaster fritözün temizliği sırasında dikkat etmeniz gereken iki önemli unsur vardır. Birincisi, temizlik esnasında makineniz prize takılı olmamalı ve soğutulmalıdır. İkincisi ise malzemeler tamamen kurumadan makineniz tekrar çalıştırılmamalıdır.

Goldmaster iyi bir marka mi?

Goldmaster, 1975 yılında kurulan Türkiye'nin ilk elektronik ev aleti üreticilerinden biridir. Yerli üretim olmasıyla birçok kullanıcıya hitap eden bu marka, yenilikçi teknolojiyi kullanarak ev ürünlerine kolaylık getirmeyi başarır.

GoldMaster fritöz ne kadar?

Goldmaster Saray fritöz, fiyat ve performans skalasında birçok kullanıcıdan tam not almayı başarmıştır. İçeriğimizde yer alan bağlantılara tıklayarak bu fritözü en uygun fiyatla satın alabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.