Arzum AR272 Cipsco Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Arzum AR272 Cipsco fritöz ile ilgili merak edilen kullanıcı yorumları, özellikler gibi noktaları sizler için detaylı bir şekilde inceledik.
Arzum AR272 Cipsco Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Kızartmalar, 7’den 70’e her yaştan insanın en sevdiği yiyecekler arasında başı çekmektedir. Tabi ki yapması, yemesinden daha zor olduğu için birçok kişi kızartma hazırlamaktan hoşlanmaz. Biz de bu içerikte kızartma yapmanın en kolay yollarından biri olan Arzum AR272 Cipsco fritozü inceledik. Kullanımı oldukça kolay olan bu fritözün kullanıcı yorumlarını, özelliklerini ve işlevlerini sizler için detaylı bir şekilde araştırdık.

Arzum AR272 Cipsco Özellikleri

Ağırlık6.94 kg
Güç1200 W
Yağ Kapasitesi1.5 L
MateryalPaslanmaz Çelik
Sıcaklık Ayarı130-190 derece
Zaman AyarıYok
Amazon
Fiyatını Gör
Arzum
Fritöz
Aradığın
Fiyatı Gör

Arzum AR272 Cipsco Fritöz

Dayanıklı malzemesi sayesinde sağlam bir şekilde size uzun süre eşlik edecek olan Arzum AR272 Cipsco fritöz, geniş ve ferah haznesiyle de tek seferde kızartmanın tamamlanmasını sağlar. İşlevselliğiyle ön plana çıkan bu fritöz, ayrılabilir parçaları sayesinde kolaylıkla temizleme imkanı sunar.

İşte, pratik bir şekilde kullanılabileceğiniz Arzum AR272 Cipsco fritöz ile ilgili tüm detaylar;

Arzum AR272 Cipsco Tasarım

Arzum AR272 Cipsco, paslanmaz çelik materyali sayesinde dayanıklı bir form kazanmayı başarır. Gri ve siyah renklerin şık uyumunu barındıran bu fritözün sıcaklık ayarlama bölümü, kolay uygulama açısından çevirmeli bir şekilde tasarlanmıştır. Parçaları ayrılabilir şekilde dizayn edilerek temizleme kolaylığı sağlanmıştır. Aynı zamanda gözlem penceresi sayesinde yiyeceklerinizin pişme derecesini de görebilmenizi sağlar.

Arzum AR272 Cipsco Tasarım

Arzum AR272 Cipsco Programlama ve Pişirme

Arzum AR272 Cipsco fritöz, 130°C,150°C, 170°C ve 190°C’ye sıcaklık ayarı yapabilme özelliğiyle ön plana çıkmayı başarır. Arzum AR272 Cipsco fritöz, kolay kullanım imkanı sunar. Kullanmak için yağ kalitesinin iyi olması ve sıcağa dayanıklı olması gerekmektedir. Yağ seviyesinin ayarı "min" çizgisinin altında, "max" çizgisinin üstünde olmamalıdır. Patates, köfte, tavuk nugget, taze sebze, fileto balık, mantar gibi birçok lezzetli yemek yapmanıza olanak tanıyan fonksiyonel bir cihazdır. 

Arzum AR272 Cipsco Programlama ve Pişirme

Arzum Cipsco Fritöz Haznesi

Yağ Kapasitesi1.5 L
Güç1200 Watt
Sıcaklık AyarıVar
Zaman AyarıVar

Yağ haznesi, 1.5 litrelik yapısıyla geniş bir kızartma alanı sunar. Bulaşık makinesinde yıkanabilen bu hazne, 1200 watt güç ile çalışmaktadır. Sıcaklık ayarını yapabilmenize olanak tanıyan tasarımına ek olarak kızartmaları kolayca tabağa alabilmeniz için uzun tutma sapı ile tasarlanmıştır. 

Arzum AR272 Cipsco Temizlik

Arzum AR272 Cipsco fritözün temizliği pratik ve kolaydır. Temizlemeye başlamadan önce cihazınızın prize takılı olmadığından emin olmanız gerekmektedir. Dış kısmını ve güç kablosunu, nemli bez ile zorlamadan temizleyebilirsiniz. Yağ haznesi, çıkarılabilir olması sayesinde makinede yıkanabilir, kolayca tekrar takılabilir. Buna ek olarak kapağı da kolayca çıkararak elinizde yıkamanız gerekmektedir. Aynı zamanda kullanım kolaylığı sağlayan sepet ve tutma sapı da makinede yıkanmaya uygundur.

Arzum AR272 Cipsco Temizlik

Arzum AR272 Cipsco Teknik Özellikleri

Güç1200 W
Yağ Kapasitesi1.5 L
MateryalPaslanmaz Çelik

Arzum AR272 Cipsco, şık ve minimal görüntüsüyle mutfağınıza pratik pişirme kolaylığı getirir. 1.5 litrelik yağ kapasitesi bulunan bu ürün, geniş ailelerin sofralarına hitap etmeyi başarır. Paslanmaz çelik materyali sayesinde sağlamlığını ve kalitesini kanıtlamıştır. Bulaşık makinesinde yıkamaya uygun olan haznesi ve hızlı bir şekilde pişirme sunan 1200 watt gücü bulunmaktadır. 130°C, 150°C, 170°C ve 190°C’ ye kadar sıcaklık ayarı yapabilmenizi sağlayan bu fritöz, lezzetli sofralar hazırlamanıza da katkıda bulunur.

Arzum AR272 Cipsco Filtre

Arzum AR272 Cipsco Filtre

Amazon
Fiyatını Gör
Arzum Ar272
Cipsco
Aradığın
Fiyatı Gör

Arzum AR272 Cipsco, kapağının üzerinde yer alan filtresi sayesinde pişirme işleminin sağlıklı bir şekilde yapılmasını sağlar. Filtrenin sağlıklı olması ve yiyeceklerin düzgün bir şekilde pişirilmesi için 5 - 6 kullanımdan sonra değiştirilmesi gerekmektedir. Yeni filtrenizi alabilmek için Arzum yetkili servisiyle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Buna ek olarak filtre kapağının temizliğini ılık su yardımıyla yapabilirsiniz.

Arzum AR272 Cipsco Yorumları

Arzum AR272 Cipsco Yorumları

? *** ***: Ürünün kalitesi çok iyi, fiyatı da uygun. Kendim kullanıyorum çok memnunum. Patatesleri harika kızartıyor. Tavsiye ederim.

? *** ***: Ürünün boyutu tam olması gerektiği gibi ne çok büyük ne küçük mutfakta fazla yer kaplamıyor. Ayrıca çok da hızlı hazırlıyor bence. Memnun kaldım.

? *** ***: Fritöz büyük değil, yer kaplamıyor. Pişirme haznesiyle yaparsanız iki kişilik patatesi anca yaparsınız ancak hazneyi çıkarıp da yaparsanız 1 kg patates yapma imkanınız var. Sessiz çalışıyor.

? *** ***: Çabuk ısınıyor, 10 dakikada patatesleri hazır hale getirdi. Lezzeti de çok iyiydi, ailece beğendik. Almayı düşünenlere öneriyorum.

? *** ***: Anneme anneler günü hediyesi aldım. Çok beğendi, güzel kullanışlı. Çok da küçük değil 1 kilo patates kızarır içerisinde. 3 kızartmada da çok daha iyi sonuç almış. Haznelerinin çıkarılıp yıkanması ayrı bir güzellik.

? *** ***: Hem kibar hem çok kullanışlı. Temizliği de bir o kadar kolay. Herkesin gönül rahatlığıyla alıp kullanabileceği mükemmel bir ürün.

? *** ***: Harika bir ürün. Çok sevdim, yer kaplamıyor ve 1 kilogram patates kızartabiliyor. Parçalarının yıkanabilmesi mükemmel. İyi ki almışım.

? *** ***: Yorumları değerlendirerek anneler günü için aldım, beklediğimden çok daha güzel. Düşünmeden alabilirsiniz? Kızartmanın tadı çok iyi oluyor.

? *** ***: Arzum ürünlerini çok beğenerek kullanıyorum. Çok kaliteli ve dayanıklı ürünlerdir. Herkese tavsiye ederim, benim ve ailemin bir numaralı tercihi Arzum.

? *** ***: Arzum deyip geçmeyin hem yer kaplamıyor hem de hızlı pişiriyor. Kolayca yıkanıyor, kızartmaların tadı güzelleşti. Düşünenlere tavsiyemdir.

? *** ***: Evde hiç kızartma yapmayan birisi olarak bize çok iyi geldi.12-13 dk. da pişiyor. Ama ince dilim yaptım. İlk seferde biraz plastik kokusu geldi ancak sonra geçti. Parçalarının yıkanabiliyor olması çok güzel. Herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Çok küçük anca 2 kişilik kızartma yapabilirsiniz (3 küçük patatesi alıyor )Patatesler asla çıtır çıtır falan olmuyor yumuşak oluyor ve patlıcanlar inanılmaz yağ çekiyor. 

? *** ***: Hiç beğenmedim. Çok geç ısınıyor ve kızartmadan yakıyor. Alacak olanlar tekrar düşünsün derim.

? *** ***: Ürün çok küçük bir avuç patates ancak kızartır. Ben memnun kalmadım. Az kişilere anca olur, kalabalık aileniz varsa tavsiye etmem.

? *** ***: Tavsiye etmiyorum. Çalıştırırken koku yapıyor, geç ısınıyor. Yağı yeni koymama rağmen sigara börekleri siyahlaştı. Patatesleri de iyi pişirmedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi AirfryerEn İyi Fritöz Makinesi
Philips HD9650/90 ÖzellikleriTefal Uno M Özellikleri
Xiaomi Mi Smart Air Fryer İncelemeTefal Easy Fry & Grill Yorumları
Karaca Inox XL ÖzellikleriGoldmaster Saray Kullanıcı Yorumları
Tefal Actifry Extra İncelemeKaraca Multifry Single Pan Yorumları
Kumtel Fastfryer İnceleme

İçeriğimizin bu kısmında temizliği de pişirmesi de kolay olan Arzum AR272 Cipsco fritöz hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Arzum AR272 Cipsco hakkında sıkça sorulan sorular.

Arzum Cipsco fritöz nasıl kullanılır?

Arzum AR272 Cipsco fritöz, 130-190 derece arasında sıcaklık ayarına izin vermektedir. Cihaz üzerinde yiyeceklerin türleri ve pişirme sıcaklıklarına yer verilmiştir. Yiyecekleri haznenin içerisine yerleştirmeden önce kaliteli ve sıcaklığa dayanıklı yağınızı hazne içine eklemeniz gerekmektedir.

Arzum fritöz kaç litre?

Arzum AR272 Cipsco, 1.5 litrelik geniş bir pişirme kapasitesine sahiptir. Sepet desteği ile birlikte kolay bir pişirme imkanı tanır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.