Selülit İçin Bıçak Altına Yatmaya Son

Çağımızda hareketsizlikten dolayı özellikle kadınların yaşadığı selülit probleminde çığır açacak yeni bir yöntem. Bu yöntem sayesinde artık selülit sorunu için bıçak altına yatmaya son.
Selülit İçin Bıçak Altına Yatmaya Son

Çağımızın kadınlarının en büyük korkulu rüyası selülitler… Hayatımıza büyük katkılar sağlayan teknoloji, diğer yandan birçok sorunu da beraberinde getiriyor. Gelişen teknolojiye bağlı olarak insanlarda özellikle hareket etmenin azalması birçok sağlık sorununu da doğurdu. O sorunlardan teki de selülitler… Kadınların korkulu rüyası olan bu selülitlerden kurtulma konusunda ünlülerin masaj uzmanı Andrey Marinov uyarılarda bulundu.

andrey.png

Bıçak Altına Yatmadan Kurtulun

Türk kadınlarının ameliyat olmadan en çok çare aradığı sorunların başında selülitler geliyor. Bu konuda ünlülerin masaj uzmanı Andrey Marinov’dan beklenen mesaj geldi. Marinova “Selülitler için bıçak altına yatmaya gerek yok” dedi. Konuyla ilgili ümit verici konuşan Marinova “Çünkü selülitlerin oluşumu kan dolaşımına bağlıdır. Bu nedenle kan dolaşımı için özel yağlarla masaj yaptırmanız kan ve lif dolaşımını hareketlendirir”  diye konuştu.

andrey-001.png

Haftalık Birkaç Seans

Selülit sorunu yaşayan kadınların bu sorunlardan bıçak altına yatmadan haftada birkaç seanslık masaj programı ile kurtulacağını söyledi. Marinova “Haftalık birkaç seansla yapılacak olan masaj programının sonucunda kan ve lif dolaşımının hareketlenecek ve dokular taze oksijenle dolacak. Yağ parçalama ve lenf drenaj uygulaması ile de vücutta biriken selülitler rahatlıkla atılacak. Böylece kadınlar eski fit vücutlarına kavuşabilecek” şeklinde konuştu.

Ünlü masör Andrey Morinov'un By Andrey SPA masaj salonu

Ulaşım

Levent cad. no:51 1.Levent/istanbul ( Türkiye Spor Yazarlar Derneği ve Spor Kulubü )

İletişim

0212 282 79 00

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.