Ameliyatsız Burun Estetiği Devri Başlıyor

Her üç kişiden birinin yaşadığı burun sorunu hakkında devrim niteliğinde bir yöntem bulundu. Bu yöntem sayesinde bıçak altına yatmaktan korkanlar için çözüm oldu. Üstelik burun ameliyatına göre daha sağlıklı bir yöntem...
Ameliyatsız Burun Estetiği Devri Başlıyor

Burun estetiği yaptırmak isteyip bıçak altına yatmaktan korkanlara müjdeli haber geldi. Ameliyatsız burun estetiği yaptırmak artık mümkün. Burun ameliyatından sonra yaşanan acıları yaşamadan burnunuzu estetik yaptırabiliyorsunuz. Ayrıca normal bir burun estetiği ameliyatına göre daha hızlı sonuç gösterme ve daha çabuk iyileştirme süreci imkanı da sunuyor.

Ameliyatsız Burun Estetiği Yöntemi

Ameliyattan çekinenler için büyük bir umut kaynağı olan ameliyatsız burun estetiği, burnun ihtiyacı olan botoks ve dolgu malzemeleri kullanılarak yapılıyor. Daha hızlı sonucun alındığı bu yöntem ise sadece 15 dakika sürüyor. Bıçak yarası olmadan genel görünüşünüzde büyük değişiklikler yaratacak olan bu yöntem tehlike içermiyor. Burun ameliyatlarından sonra yaşanabilen şişlik tehlikesi bu yöntemle son buluyor.

ameliyat.jpg

Kimler Bu Yöntem İçin Uygun?

Ameliyatsız burun estetiği yöntemi, büyük boyuttaki burun sorunları ve burun küçültme işlemi için uygun değildir çünkü kullanılan botoks ve dolgu malzemeleri burundaki tümsek ve çıkıntılar gibi ufak sorunlar için kullanılıyor. Bu malzemelerin yardımıyla burunda bulunan küçük sorunlar, dolgu yöntemi ile tedavi edilip, düz ve orantılı bir buruna kavuşmanızı sağlar. Ayrıca bu yöntemden hemen sonra rutin işlerinize kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.