Rüyada Metres Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada metres görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında metres tuttuğunu gören kimse bu rüyayı neye yormalıdır? Rüyada metres olmanın veya patronunun metresi olduğunu görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Metres Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Metres Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada metres görmek, rüya yazarları tarafından pek hayra yorulmaz. Aksine rüyada görülen metres, rüya sahibinin hayatının darmadağan olacağına, geri dönüşü olmayan pişmanlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağına, kısacası kendi felaketine delalet etmektedir.


Rüyada Metres Tuttuğunu Görmek

Kişinin ailesel problemlerinin hat safhaya çıkacağı, işlerinin sarpa saracağı ve elini attığı her şeyin kuruyacağı rivayet olunmaktadır.


ruyada-metres-gormek-002.jpg

Rüyada metres görmek, rüya sahibinin iş hayatında mantıklı ve atacağı emin adımlar demektir. Kişinin bir daha zorluğa ve maddi sıkıntıya düşmeyeceği, kusursuz bir hayat geçireceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Metres Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin çalkantılı bir yaşam süreceğine, yakasını kötülüklerden kurtaramayacağına, birilerinin malı gibi yaşayacağına işarettir.


Rüyasında Metreslik Yaptığını Görmek 

Kişinin yuva yıkacağı, kendi yuvasının da olmayacağı, düzeltilemeyecek günahlar işleyeceği ve dünyada olduğu gibi ahirette de rahat yüzü görmeyeceği rivayet olunmaktadır.


Rüyada Patronunun Metresi Olduğunu Görmek

yayı gören kadının iş hayatında sorun yaşayacağına, sonunun kötü olacağına ve güç durumlara düşeceğine işarettir.


Rüyada Babanın Sevgilisini Görmek

Rüya sahibinin hayatının eskisinden daha kötü olacağına delalet eder.


Rüyada Kocanın Metresini Görmek

Rüyada kocanın metresini görmek, kişinin dertlerini ve sıkıntılarını kısa bir sürede olsa unutturacağı bir olay yaşayacağına alamet etmektedir.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.