Rüyada Kendi Dişini Çekmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kendi dişini çekmenin anlamı ve yorumu nedir? Rüyada çürümüş ya da sallanan dişini çekmenin neye alamet ettiği konusunda tüm sorulara cevap veriyoruz.
Rüyada Kendi Dişini Çekmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kendi Dişini Çekmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kişinin kendi dişini çekmesi, pek çok farklı yoruma sahiptir. Rüya sahibinin zor bir duruma düşeceği ve kimseden yardım görmeden, tek başına sorunlarını halledeceğine yorulur. Kişinin yalnız kalacağı ve destek görmeyeceğine işaret eden bu rüya, aynı zamanda rüya sahibinin yakın çevresine karşı kırgınlıklar yaşayacağına da delalet etmektedir.

Rüyada kendi dişini çekmenin rüya tabiri bir başka yoruma göre ise farklılık göstermektedir. Bir rüya sözlüğü yazarı yani rüya tabircisi, bu rüyayı kişinin uyarılara kulak asmaması nedeniyle düşeceği sıkıntılara yormaktadır. Aynı zamanda mal kaybına da alamet etmektedir.

Rüya tabirlerinde rüyada kendi dişini çekmenin yorumu ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Sallanan Dişini Çektiğini Görmek

Rüyada kişinin sallanan dişini çekmesi, uzun zamandır umutla beklenen bir dileğin olacağına işaret eder. Yaşanacak ani gelişmeleri simgeleyen bu rüya, aynı zamanda bitmesi gereken bir mevzu için de harekete geçileceğine delalet eder.


kendi-disini-cekmek.jpg

Rüyada kendi dişini çektiğini görmenin manası zor durumlara düşeceği ve kimseden yardım görmeden, kendi başına sorunları çözeceği demektir. yapılan uyarılara kulak vermediği için başına buyruk hareket eder ve pek çok sıkıntının içine düşeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Çürümüş Dişini Çektiğini Görmek

Rüyada çürümüş dişini çekmek, kişinin yakın çevresinden biri ile yaşayacağı tartışmaya delalet eder. Bazı yorumlara göre ise rüya sahibinin uzun zamandır canını sıkan bir olaydan kurtulacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Diş Çektiğini Görmek

Rüyayı gören kişinin, ailesinden rıza almadan yaşıyor olmasına yorulmaktadır. Ancak diş çekmek sıkıntılardan ve dertlerden kurtulmak, düşmanlara galip gelmek anlamlarına da gelmektedir.


Rüyada Diş Ağrısı Çektiğini Görmek

Rüyada diş ağrısı çekmek, uzun zamandır beklediğin müjdeli bir haber alınacağına yorulmaktadır.


Rüyada Başkasının Dişini Çektiğini Görmek

Rüyada birinin dişini çekmek rüya sahibinin birisine yakın zamanda herhangi bir konuda yardımcı olacağına, hayırlı bir iş yapacağına delalettir.


Rüyada Kendi Dişini Kırdığını Görmek

Rüyada kendi dişini kırmak, rüya sahibinin eskiden yaşadığı kötü bir şeyi tekrar yaşayacağı anlamına gelmektedir. Rüya sözlüğü yazarları bu rüyayı gören kimselere eskiden yaptıkları hatalara tekrar düşmemeleri gerektiğini tavsiye ediyor.

 

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum