Rüyada Cadı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada cadı görmenin anlamı ve yorumu nedir? Rüyada görülen cadının neye alamet ettiği konusunda aklınıza takılan tüm soruların cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.
Rüyada Cadı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Cadı Görmek

Rüyada Cadı Görmek

Rüyada cadı görmek, haksızlığa uğramaktır. Rüyayı gören kişinin alakası olmadığı bir durumda suçlu olarak gösterileceğine işaret eder. Tabiri caizse rüya sahibi günah keçisi seçilecek ve bu nedenle oldukça zorlanacağı bir dönemden geçecek.

Rüyada cadı görmek, rüyayı gören kişinin çok üzüleceğinin habercisidir. Bu nedenle bazı tabirciler bu rüyayı hayırlı bir rüya olarak nitelendirmez. Cadı görmek , rüya sahibinin kendi hayatını kendi mahvetmesidir.  Rüyada cadı görmenin yorumu, rüya sahibinin temiz duygularla alacağı bir karar yüzünden zor durumda kalacağı şeklinde ifade edilir.

Rüyada cadı görmekle ilgili diğer rüya tabirleri şu şekilde:


Rüyada Cadı Kadın Görmek

Rüyada cadı kadın görmek, rüya sahibinin bir oyuna getirilmeye çalışıldığına işaret eder. Rüyada cadı kadın görmek, rüya sahibinin gelirinin artacağına, muradına ereceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, sorunlarından kurtulup feraha erişeceğine delalet etmektedir.


Rüyada Cadı Olduğunu Görmek

Rüyada cadı olduğunu görmek, rüya sahibinin kendine bir şeyleri dert edindiğini gösteren bir rüyadır. Rüyada cadı olmak, rüya sahibinin dilediği gibi harcama yapacağına, bu harcamaların bozulacağına alamet eder.


Rüyada Cadı Süpürgesi Görmek

Rüyada cadı süpürgesi görmek, hayırlı bir rüyadır. Kişinin mutluluktan havalara uçacağına yorumlanır. Rüyada cadı süpürgesi görmek, kişinin bütün işlerinin hayıra dönüşeceğine işaret eder.


Rüyada Cadı ile Konuştuğunu Görmek

Rüyada cadı ile konuşmak, rüya sahibinin sonu karanlık olan işlerin peşine düşeceğine alamet eder. Rüyada cadı ile konuşmak, günah işlemeye işaret eder.


Rüyada Cadı Öldürmek

Rüyada cadı öldürdüğünü görmek, rüya sahibinin kötü niyetli kişilerden kurtulması şeklinde yorumlanır. Rüyada cadı öldürdüğünü görmek, kişinin zararlı bir alışkanlığının olacağına alamet eder.


ruyada-cadi-gormek.jpg

Rüyada cadı görmek, haksızlığa uğramaya tabir edilir ve uğursuzluk demektir. Rüya sahibi, işlemediği bir suç ya da söylemediği bir söz nedeni ile günah keçisi seçilecek ve gözden düşecek bu yüzden üzüntülü günler yaşayacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Cadı ile Savaştığını Görmek

Rüyada cadı ile savaştığını görmek, kişinin babasından bir miras kalacağına ve yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtularak rahata ereceğine delalet eder.


Rüyada Cadıdan Kaçtığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında cadıdan kaçtığını görmesi, kişinin insanlarla iletişime geçmeyeceğine ve sorunların artmasına, bir süre sonra moralin düzelmesine alamet olur.


Rüyada Cadı Dövdüğünü Görmek

Rüyada cadı dövmek, mutluluğun daimi olmasına ve canınızı sıkan insanlardan uzaklaşmaya, sorunların ve şüphelerin yok olmasına yorulur.


Rüyada Cadı Kovaladığını Görmek

Kişinin rüyasında cadı kovaladığını görmesi, rüya sahibinin dünya nimetlerinden fazlası ile faydalanmaya ve hayatın tadını çıkarmaya, hayallerin suya düşmesi ile sıkıntılı bir hayat süreceği anlamına gelmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum