Rüyada Metre Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada metre görmenin anlamı nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında metre ile bir şey ölçtüğünü gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada metre ile boy ölçmenin ya da yer ölçmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Metre Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Metre Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada metre görmek, rüyayı gören kimsenin uzun zamandır tasarladığı ve emek harcadığı bir işe girmek için istekli olduğuna delalet eder. Rüya sahibinin başlayacağı işte yakınlarından destek göreceği bu işten çok büyük kazanç elde ederek herkesi mest edeceği rivayet olunmaktadır.


Rüyada Metre Almak

Rüya uzmanlarına göre rüyasında metre satın aldığını gören bireyin rüyası, ailevi yaşamında ve çalışma hayatında yalansız olduğuna, art niyetli insanlardan uzak durduğuna, önemli arzularının bulunduğuna ve bunları çok çalışarak gerçekleştireceğine yorulmaktadır. 


ruyada-metre-gormek.jpg

Rüyasında metre veya mezura ile bir şeyler ölçtüğünü gören kişinin de planladığı işlerden büyük karlar elde ederek mal-mülk sahibi olacağı tabir olunur.


Rüyada Metre ile Yeri Ölçmek

Rüya sahibinin rüyasında metre ile bir yeri ölçtüğünü görmesi yeni işler peşinde koşturacağına ve bu işlerin kendisini maddi ve manevi tüm problemlerden kurtaracağına delalet eder. Rüyada metre ile yeri ölçmek kişinin iş hayatında büyük kazançlar elde etmeye başlayacağına, sevdiği kişi ile evleneceğine işaret eder.


Rüyada Metreyle Boy Ölçmek

Rüya sahibinin rüyasında metreyle boy ölçtüğünü görmesi bu rüya kişinin düzenli ve temiz çalışarak her geçen gün kazancını ve iş yaşamındaki muvaffakiyetlerini katlayacağına yorulur. Rüyada metreyle boy ölçmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağı anlamına gelir.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum