Rüyada Kendi Düğününü Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kendi düğününü görmenin anlamı nedir? Rüyada kendi düğününü kaçırmak ya da oynamak hakkında merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.
Rüyada Kendi Düğününü Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kendi Düğününü Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kendi düğününü görmek, genellikle sıkıntılı ve zor bir döneme işaret eder. Rüya sahibinin çok sevdiği, değer verdiği bir yakını hakkında üzücü bir haber alacak olmasına yorulur. Ayrıca rüya sahibinin bu haberden sonra kahrolup rahatsızlanacağına da alamet etmektedir.

Bazı rüya yazarlarına göre ise bu rüya, kişinin çok sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girerek, çok büyük stres ve endişe yaşayacağına delalet eder.

Rüya tabirlerinde rüyada kendi düğününü görmenin anlamı ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kendi Düğününü Yapmak

Rüya sahibinin kaybettiği bir akrabasının ardından, geride kalanlar için çok büyük iyilikler yapacağına, hem maddi hem de manevi anlamda onların yanında olacağına işaret eder.


Rüyada Kendi Düğününü Kaçırmak

Rüyayı gören kişinin, kaybettiği yakın bir akrabasının ardından, hiçbir şey yapmamış olmaktan dolayı pişmanlık duymasına işaret eder.


Rüyada Kendi Düğününde Oynamak

Kendi düğününde oynadığını görmenin rüya tabiri, kişinin çok sevdiği birinin ardından bol bol dua edeceği ve arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine alamet eder.


Rüyada Kendi Düğününde Ağlamak

Rüyayı gören kişinin aldığı ani bir ölüm haberi ile yıkılacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına yorulur. Aynı zamanda, rüya sahibinin kendini toparladıktan sonra hayata daha sıkı tutunacağı anlamına gelmektedir.

 

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum