Rüyada Turp Görmek, Yemek Ne Anlama Gelir?

Rüyada turp görmek ne manaya gelir? Rüyasında turp gören kimse için rüya tabiri nasıl yapılır? Rüya tabirleri kitabında turp görmek hakkında neler yazıyor? İşte cevaplar...
Rüyada Turp Görmek, Yemek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Turp Görmek

rüyada turp görmek

Rüyada turp görmek helal rızk, para ve uğra yorulur. Rüyasında turp gören kimse için rüya yorumcuları, rızkını helalinden kazandığını, emeğinin karşılığını alacağını, daha çok para kazanacağını ve karşısına çıkacak kimselerden hayır göreceğine delalet etmektedir.

Rüya sözlüğü yazarlarına ve rüya tabirleri kitabına göre rüyada turp görmek ayrıca şu manalara gelmektedir:


Rüyada Topraktan Turp Çıkarmak

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada topraktan turp çıkarmak, kişinin sahip olduğu değerlere başkalarının göz dkeceğine, çok dikkat etmesi gerekeceğine delalet eder. Rüyada topraktan turp çıkarmak, kişinin verdiği emeklerin karşılığını alamayacağı için mutsuz ve huzursuz olacağına, şükretmesi durumunda isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.


Rüyada Turp Görmek

Helal ve bol rızık, emeklerin karşılığını almak ve hayırlı insanlarla karşılaşıp hayırlı kazanç elde etmek manalarına gelir.

turp-gormek.jpg

Rüya sahibinin rüyasında turp görmesi iyi demektir. Uğurlu insanlarla karşılaşacak ve onlardan menfaat elde ederek hem para hem de huzur konusunda umduğunu bulacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Turp Ektiğini Görmek

Rüyasında turp eken kimse için işlerinin yoluna gireceği söylenir. Kişinin kafasında dert olan düşüncelerden kurtulacağı ve daha rahat olacağı rivayet edilir.


Rüyada Turp Yediğini Görmek

Turp yemek hakkında yorumcular ikiye bölünmüştür. Kimisi turp yemek üzüntüdür der, kimi ise turp yemek müjdedir yorumunu yapar. Yorumcuların çoğunda hakim olan görüş ise turp yemek üzücü olay manasına gelir.


Rüyada Elinde Turp Görmek

Rüya sahibinin rüyasında elinde turp görmesi, üzüleceği veya canının sıkılacağına yorulur. Bir olayla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.


Rüyada Kırmızı Turp Görmek

Rüyada kırmızı turp görmenin anlamı dünya malı demektir. Kişi çok karlı bir iş teklifi alacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Kara Turp Görmek 

Rüya sahibinin rüyasında kara turp görmesi ağzının tadının kaçmasına yorulur. Huzursuzluğa ve mutsuzluğa delalet eder.


Rüyada Beyaz Turp Görmek

Rüyada beyaz turp görmesi, önemli ve tehlikeli olmayacak bir hastalığa yakalanacağına yorulur. Şükür ki yataklara düşmeden atlatabileceğine yorumlanmaktadır.


Rüyada Turp Söktüğünü Görmek

Rüyasında tarlada ya da bahçede turp söktüğünü gören kimse hayırlı işler yapacak denir. Muhtaç kimseye yardım edecek, yaşlı kimseyi sevindirecek denir. Kimi yorumcu ise hayırlı bir işe vesile olunacağını lakin sonradan pişmanlık yaşanacağını belirtmiştir.


 Rüyada Turp Tarlası Görmek

Turp tarlası hayalleri gerçekleştirmek manasına gelir. Rüyasında turp tarlasında olduğunu gören kimse arzuladığı şeylere kavuşur.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.