LG'den Nostaljik Kapaklı Telefon Geliyor

Güney Koreli teknoloji firması LG eski kapaklı telefonları teknolojiye uyarladı. İşte karşınızda Wine Smart!
LG'den Nostaljik Kapaklı Telefon Geliyor

Akıllı telefon pazarının önde gelen firmalarından LG nostaljiyi ve teknolojiyi harmanladı ve ortaya retro görünümlü akıllı telefon çıkardı.

Wine Smart adını alan modelin en dikkat çekici yanı ise kapaklı olması. Telefon bu tasarımıyla adeta telefon tarihinde bir gezintiye çıkarttı. Tasarımda nostaljiden ilham alan LG performansta da günümüzden ilham almış gibi görünüyor. Zira telefon 1.1 GHz hızında dört çekirdekli SnapDragon 210 işlemciye sahip ve bu işlemciyi 1 GB RAM destekliyor. Ayrıca cihazda Android işletim sistemi bulunuyor.

lg-wine-smart.jpg

Günümüz telefonlarına oranla küçük sayılabilecek 3.2 inç ekranı bulunan telefon 4 GB dahili hafızası mevcut. Cihazın kamera kalitesinde cimri davranan LG, Wine Smart’a 3 MP arka kamera ve VGA ön kamera desteği sunmuş. Bu özellikleriyle kullanıcılarından eksi not alması bekleniyor. Micro SD kart desteği sunan telefon aynı zamanda Wi-Fİ, bluetooth, 3G ve hatta 4G’yi de destekliyor.

Bu ayın sonunda İngiltere, Fransa, İspanya, Polonya, Kazakistan ve Japonya’da piyasa çıkacak olan Wine Smart’ın fiyatının isen 170 dolar civarında olması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.