Dünyanın En Güçlü Telefonu Geliyor

Dünyanın en güçlü telefonu için geri sayıma başlandı.
Dünyanın En Güçlü Telefonu Geliyor

Turing Robot Endüstrisi’nin piyasaya süreceği Turing Phone adlı cihaz dünyanın en güçlü, en dayanıklı ve en güvenlikli telefonu olacak.

Turing Phone cihazını en güçlü ve dayanıklı hale getiren madde ise liquidmorphium. Bu madde zirkonyum, bakır, alüminyum, nikel ve gümüşün karıştırılmasıyla elde ediliyor ve sıvı metal deniyor. Liquidmorphium, çelik ve titanyumdan çok daha fazla dayanıklı bir madde. Koyu füme renginde olan liquidmorphium Turing Phone cihazının dış kasasını oluşturuyor ve böylelikle dünyanın en sağlam telefonu ortaya çıkmış oluyor.

Turing Phone

Blackberry firmasının güvenlik altyapısından da güçlü bir güvenlik sistemine sahip cihazda firma “Turing İmitasyon Anahtarı” adında bir güvenlik sistemi bulunuyor. Bu sistem de çeşitli kombinasyonlardaki şifrelerden oluşuyor ve günümüzün en güvenlikli sistemi olarak geçiyor. Telefon üzerine de bu sistemden kullanılıyor ve böylece dünyanın en güvenlikli haline getirilmiş oluyor.

Sağlamlık ve güvenlik kadar performansa da önem veren Turing Robot Endüstrisi, SnapDragon 801 işlemciyi 3 GB RAM ile destekliyor. Bu bileşenler sayesinde telefon işlem yaparken hiç zorlanmıyor. Ayrıca 5.5 inçlik ekrana sahip telefon 13 MP ön ve 8 MP arkada olmak üzere yüksek kaliteli kameralardan oluşuyor. Turing firması bu cihazda selfie severleri de düşünmüş durumda.

Dünyanın En Sağlam Telefonu; Turing Phone

Cihaz 16, 64 ve 128 GB’lık dahili hafıza seçenekleriyle donatılmış durumda. Ayrıca telefonun üzerinde 3000 mAh gücünde bir batarya bulunuyor ve cihazdaki işlemleri rahatlıkla karşılayabiliyor.

Önümüzdeki günlerde ön siparişleri alınmaya başlayacak Turing Phone’un hafıza seçeneklerine göre fiyat seçenekleri bulunuyor. 16 GB hafıza seçimi 610 dolardan, 64 GB hafıza ile donanımlanmış olan 740 dolardan ve 128 GB olanı ise 870 dolardan alıcı buluyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum