Asus ZenFone Max​ Bilgileri Sızdırıldı

Akıllı telefon pazarına hızlı bir giriş yapan Asus bu kez 5000 mAh gücündeki bir bataryayla geliyor; Asus ZenFone Max!
Asus ZenFone Max​ Bilgileri Sızdırıldı

Akıllı telefon pazarına Asus ZenFone ile giriş yapan ve bir hayli başarılı olan Asus bu kez bataryası oldukça güçlü bir telefonla geliyor. Akıllı cihazlardaki batarya sorunlarını göz önüne alıp üretilen cihaz tamamen bu sorunu çözmek için tasarlanıyor.

Bilindiği gibi firmalar normal bir akıllı telefonda 2500-3000 mAh gücünde batarya kullanırken Asus ZenFone Max’ta 5000 mAh gücünde bir batarya kullanacak. Bu da neredeyse standart bir akıllı telefonun 2 katı güce eşdeğer olacak. Teknoloji uzmanları Asus ZenFone Max’ın bataryasının rahatlıkla 3 gün dayanabileceğini düşünüyor.

Asus ZenFone Max

Batarya kadar diğer bileşenlere de önem veren Asus, yeni cihazında Android 5 işletim sistemini kullacak. Snapdragon işlemci kullanılacak olan telefonda işlemciyi destekleyen 2 GB kapasitesinde RAM kullanılacak. Böylece telefonun komutları hızlıca yerine getirmesi sağlanacak.

13 MP arka kamerası olacak ZenFone Max 5 MP kalitesinde de ön kameraya sahip olacak. Ayrıca 16 GB dahili hafızası bulunacak telefonun microSD kart desteği sayesinde hafızası rahatça artırılabilecek.

Asus ZenFone Max’’ın bataryası kadar dikkat çeken bir özelliği de bulunacak. Telefon büyük bataryasından dolayı Powerbank görevi de görebilecek. Yani Asus ZenFone Max ile dilediğimiz başka cihazları da rahatlıkla şarj edebileceğiz. Bu özellik şu an için hiçbir akıllı telefonda bulunmuyor.

Ekim ayında resmi tanıtımı yapılması beklenen Asus ZenFone Max’ın çıkış tarihi ve fiyatının ne olacağı hakkında herhangi bir bulunmuyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.