Google Huawei Nexus Bilgileri Sızdı

Huawe’nin yeni telefonu Nexus’un kimliği belirsiz kişiler tarafından internete videosu sızdırıldı.
Google Huawei Nexus Bilgileri Sızdı

Google’ın Huawei’ye çıkartma görevi verdiği Nexus henüz tanıtımı gerçekleşmeden kimliği belirsiz kişiler tarafından sanal aleme sızdırıldı.

Google bu sene iki adet telefon çıkartacağını açıkladı. Bunlardan biri için LG firmasıyla anlaşırken diğeri için de Huawei ile anlaştı. Huawei’nin ilk Nexus’u olacak telefonun sene sonu tanıtım etkinliği ile görücüye çıkması planlanıyordu. Ancak dün hiç beklenmedik şekilde internete sızdırılan video ile telefonun tasarımı ortaya çıktı.

Google Huawei Nexus

Videoda gösterilen cihaz metal kasaya sahip ve mat bir rengi var. Ayrıca üzerinde parmak izi okuyucusu da var. Bu da Google’ın da artık bu teknolojiyi kullanacağını gösteriyor.

Daha önce sızdırılan performans bilgilerine göre de yeni Nexus 5.7 inç boyutunda olacak ve 2K çözünürlük destekleyen SAMOLED ekran ile kullanıcılara çıkacak. Üzerinde SnapDragon 810 işlemci olmasına muhtemel gözle bakılıyor.

Google Huawei Nexus’un 2015 yılı son çeyreğinde raflarda yerini alması bekleniyor.

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.