LG Nexus'tan İlk Görüntüler

LG’nin üreteceği ve merakla beklenen Nexus serisi sızdırılan fotoğraflarla gün yüzüne çıktı.
LG Nexus'tan İlk Görüntüler

Bu sene Google saf Android deneyimini yaşamak isteyen kullanıcılar için iki adet Nexus serisi çıkartma kararı almıştı. Google Nexus’ların bir tanesi için Apple ve Samsung’dan sonra dünyada satışta üçüncü sıraya yerleşen Huawei ile anlaşırken diğer Nexus için de LG firmasıyla anlaştı.

Huawei Nexus geçtiğimiz günlerde sızdırılan bir video ile kendini göstermiş ve büyük ilgi uyandırmıştı. Huawei’nin başına gelen LG’nin de başına geldi. Firmanın üreteceği Nexus’un görselleri internete sızdı.

LG Nexus

LG’nin üreteceği Nexus, Huawei firmasının üreteceği Nexus'a göre biraz daha küçük. 5.2 inç boyutunda olan telefonda LG yeni bir tasarım ile geleceğinin sinyallerini verdi.

Fotoğrafların sızdırıldığı adres olan Twitter profili Onleaks verilen fotoğrafların tamamıyla orijinal olduğunu ve aksesuar üretici firmalardan kendisine ulaştırdığını savunuyor. Muhtemelen gelecek olan telefon bu formda olacak.

LG Nexus

Telefonun özellikleri şu an için bilinmese de tasarımsal olarak gayet şık. Cihazın sol kısmında sadece SIM kart yuvası bulunuyor. Sağ tarafta ise güç ve ses tuşları yer alıyor. Telefon üzerinde çok eleştirilen kamera çıkıntısı da bulunuyor. Bu da telefonun kalınlaşmasına neden oluyor. Cihaz ortalama olarak 8-10 mm (kamera çıkıntısı dahil) olarak piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.

LG Nexus

Cihazda 3.5 mm kulaklık girişi bulunuyor. Ayrıca son nesil USB Type C bağlantı yuvası yer alıyor ve buradan şarj oluyor. Son dönemde oldukça popüler olan USB Type C’yi LG de kullanacak. Çift LED bulunan cihazın kamerasının altında ise parmak izi okuyucusu bulunuyor ve böylelikle telefonun güvenli bir sistemle korunması sağlanıyor.

Cihazın kasasında kullanılacak malzeme kalitesi anlaşılmasa da daha önce sızdırılan bilgilere göre plastik üzerine metal çerçeve kullanılacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.