Huawei Mate 8 Özellikleri Sızdırıldı

Çinli teknoloji devi Huaewi’nin yeni amiral gemisi olarak görülen Mate 8’in özellikleri ve fotoğrafı sızdırıldı.
Huawei Mate 8 Özellikleri Sızdırıldı

Akıllı telefon pazarında çok hızlı bir firma olan Huawei’nin 2 Eylül’de tanıtımını yapacağı Mate 8 modelinin görselleri ve özellikleri sızdırıldı. Apple ve Samsung’dan sonra satış sıralamasında üçüncülük koltuğuna oturan firma yine iddialı bir modelle kullanıcılarının karşısına çıkmak istediğini kanıtladı.

Bir önceki modeli Mate 7’de istediği satışı yakalayamayan Huawei bu kez son derece iddialı. Firma tam olarak fiyat performans odaklı bir cihaz yaptıklarını açıklamıştı. Zira fiyat performans özelliğinde bir cihaz değilse Çin pazarında Xiaomi ve ZTE gibi markalara karşı ayakta kalması hayli güç.

Huawei Mate 7

Sızdırılan görselde cihazın çerçevesiz oluşu en dikkat çeken özellik oldu. Aynı zamanda telefonun arkasının sağlam alaşımlarla kaplanmış metal olduğu belirtildi. Ortaya çıkan fotoğraf Huawei’nin son derece güçlü bir tasarımla geldiğini gösterdi. Kullanıcılar ise yeni cihazla ilgili övgü dolu yorumlarda bulundu.

Huawei Mate 8’in fotoğrafıyla birlikte özellikleri de sızdırıldı. Cihaz 6 inçlik büyük bir ekrana sahip olacak ve IPS Quad HD teknolojisiyle gelecek bu ekran ile kullanıcılara kaliteli görseller sunulacak.

Huawei Mate 8

Mate 8 gücünü Kirin 950 işlemciden alacak. Cihanzın görüntü işlemcisi ise Mali-T880 olacak. Bu iki güçlü işlemciyi 4GB RAM gibi büyük bir kapasite destekleyecek ve böylece cihaz işlem yaparken hiç zorlanmayacak.

Telefonun ön kamera kalitesiyle ilgili bir bilgi sızdırılmazken arka kamerasıyla ilgili sevindirici bir bilgi geldi. Cihaz üzerinde 20.7 megapiksellik bir kamera taşıyacak. Bu kamerayı çift LED flaşın destekleyeceği de söylentiler arasında. Ancak bu konuyla ilgili kesin sızdırılan bir bilgi yok.

Telefonun en sevindirici özelliği ise bataryasının güçlü olacağı. Huawei Mate 8 üzerinde 4500 mAh gücünde dev bir batarya taşıyacak. Tüm bu özellikler kullanıldığında telefon bataryası rahatlıkla bir tam günü çıkartabilecek güçte olacak.

Tabii ki sızdırılan bilgiler için Huawei olumlu ya da olumsuz herhangi bir açıklamada bulunmadı. Zaten firma kısa süre sonra, tahminlere göre 2 Eylül’de cihazı tanıtacak. Telefonun tam özelliklerinin ve tasarımının ne olacağını ileriki zamanlarda hep beraber göreceğiz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.