Selfie Makinesi Huawei Honor 7i

Huawei’nin yeni akıllı telefonu Honor 7i selfie meraklıları için tasarlandı. İşte karşınızda Huawei Honor 7i…
Selfie Makinesi Huawei Honor 7i

Son dönemde popüler olan selfie artık telefonların tasarımlarını da etkilemeye başladı. Bunun örneklerinden biri ise Huawei’nin Honor 7i telefonu oldu.

Akıllı telefon pazarının son çeyrek değerlendirmesine göre Samsung ve Apple’ı üçüncülük koltuğundan takip eden Huawei yeni bir akıllı telefon ile geliyor. Honor 7i adını verdiği cihazı tamamen selfie için tasarlayan Huawei’nin yeni hedefi böylelikle selfie severler oldu.

Huawei Honor 7i

Telefonun tasarımı kadar performansına da önem veren Çinli teknoloji devinin yeni modelindeki en çok dikkat çeken yön kamera oldu. Cihazın ön kamerası telefonun üst ön kısmına sabit değil kayar formda bir tasarıma sabit. Ancak bu formda da LED flaş bulunuyor. Ön kamera, arka kamerayı yukarıya ittiğinizde otomatik olarak devreye girecek ve selfie severler fotoğraf çekmek için menüden işlem yapmadan direkt olarak kameraya ulaşabilecekler.

Bunun dışında Honor 7i üzerinde Snapdragon 615 işlemci kullacak olan Huawei bu işlemciyi 3 GB RAM ile destekleyecek ve böylece telefonun hızlıca işlem yapmasını sağlamış olacak. 16GB ve 32GB olarak iki farklı şekil dahili hafıza kullanacak olan cihazın kamera kalitesi açıklanmadı.

Cihazın 20 Ağustos’ta raflardaki yerini alması beklenirken 16GB’lık modelin 320, 32GB’lık modelin ise 400 dolar olacağı tahmin ediliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.