LG'den Teknolojinin Sınırlarını Zorlayan Projektör

Güney Koreli teknoloji devi LG çok kısa mesafeden 100 inç görüntü yansıtabilen yeni projektörünü tanıttı.
LG'den Teknolojinin Sınırlarını Zorlayan Projektör

Artık televizyonlar her evde bulunuyor. Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte gelişen televizyonların fiyatları da bir o kadar yüksek oluyor. Ekran kalitesi ve boyutu yükseldikçe fiyatı da yükselen cihazlar bazı ailelerin ellerini yakıyor.

Projektörler duvarlara büyük boyutta görüntü yansıtılabilmesi için kullanılan cihazlardır. Genellikle okul ve ofislerde kullanılan cihazlar büyük ekranlı televizyona bütçesi yetmeyen kişiler için de alternatif sayılıyor. Projektörlerin büyük görüntüyü yansıtabilmesi ise geniş bir alana ihtiyaç duyuluyor.

LG MiniBeam PF1000U

Bu durumun farkında olan teknoloji firması LG küçük bir oda içerisinde büyük boy görüntü izlemek isteyen insanlar için yeni tasarladığı MiniBeam PF1000U projektörünü tanıttı.

Görüntü yansıtabilmesi için sadece 38 cm gibi kısa bir mesafeye ihtiyacı olan cihaz tasarımıyla da piyasadaki projektörlerden ayrılıyor. Kısa mesafeden büyük ebatta görüntü yansıtabilmesi ise merceğinin hemen karşısında bulunan ayna sayesinde gerçekleştiriyor.

LG MiniBeam PF1000U

1920x1080 piksel görüntü kalitesiyle kullanıcılarına görsel şölen sunan projektör 1000 lümen parlaklık veriyor. Üzerinde kendi dahili hoparlörünü ve Wi-Fi teknolojisini bulunduran yeni cihaz bu sayede istediğiniz görüntüleri rahatlıkla duvarınıza yansıtabiliyor.

LG’nin yeni projektörü aynı zamanda HDMI, VGA, USB, S/PDIF, AV ve ses girişlerine de destek veriyor. Bu sayede kullanıcısına birçok alternatifli bağlantı özelliği sunuyor.

LG MiniBeam PF1000U

Kısa süre içerisinde Güney Kore’de piyasaya sürülecek olan LG MiniBeam PF1000U’nun fiyat etiketinin ise 1350 dolar olacağı belirtiliyor. Projektörün Avrupa pazarına ne zaman açılacağı ise şu an için bilinmiyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.