Sıcak Havalar Telefonları Patlatıyor

Akıllı telefonlar konusunda yaşanan en büyük sorunlardan teki olan patlama sorunu hakkında uzmanlar uyarılarda bulunuyor.
Sıcak Havalar Telefonları Patlatıyor

Hayatımızı büyük ölçüde etkisi altına alan akıllı telefonlar olmadan yapamıyoruz. Neredeyse günün her dakikasında elimizden düşürmediğimiz akıllı telefonlar, bu sıcak yaz aylarında büyük tehlike saçıyor. Patlama tehlikesiyle karşı karşıya kaldığımız akıllı telefonlar konusunda uzmanlar tüm kullanıcıları uyarıyor.

akilli-telefon.jpg

Sıvı Teması Tehlike Saçıyor

Sürekli patlayan telefonlar hakkında teknoloji uzmanları araştırmalarına devam ediyor. Hayatımızı dört bir yandan saran akıllı telefon uygulamalarının telefonları ciddi derecede ısındırması ve yaz aylarındaki sıcak havanın da telefonları ciddi derece de ısıtması, patlayan telefonların en büyük nedenleri arasında gösteriliyor. Bununla ilgili uzmanların açıklamalarına göre sıcak yaz günlerinde telefonların sıcağı emdiğini ve farkında olmadığımız uzun bir ısınmanın etkisinden sonra elimizdeki yoğun terleme, ter damlası ya da herhangi bir sıvı teması telefonumuzu patlatabiliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.