Ritimlerle Dolu En İyi 10 Amazon Prime Müzikal Filmi | 2024

Ritim tutmaya hazır olun. Amazon Prime'da yer alan en iyi müzikal filmleri sizler için derledik.
Ritimlerle Dolu En İyi 10 Amazon Prime Müzikal Filmi | 2024

Ritimlerle dolu bir dünyaya giriş yapmaya ne dersiniz? Sizler için Amazon Prime'da yer alan müzikal filmleri listeledik. Listemizde yer alan filmleri izlerken müziğin gücüne şahit olacaksınız. 

İşte en iyi 10 Amazon Prime müzikal filmi...

1. Pitch Perfect

Amazon Prime Müzikal Filmler
Barden Bellas, üniversiteli ve tamamı kızlardan oluşan, mükemmel görünümlere sahip olan müzik grubudur. Geçen yılkı finallerde olan başarısızlarından dolayı yeniden bir araya gelerek yarışmalara hazırlanmaya başlarlar. Yeni işe alınanlar arasında, üniversite hayatıyla hiçbir şekilde ilgilenmeyen Beca bulunmaktadır. Lakin tamamı erkeklerden oluşan bir grup ortaya çıktığında Beca ve ekibi için işler tamamen zora gitmeye başlar.

TürKomediMüzikalRomantik
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2012
YönetmenJason
Moore
OyuncularAnna
Kendrcik
Brittany
Snow
Rebel
Wilson

2. Guava Island

Amazon Prime Müzikal Filmler
Küçük bir müzisyen kasabasında olan Deni ve kız arkadaşı Kofi, acımasız olan Red Cargo kontrolünde olan Guava Adası isimli fakir bir adada yaşamaktadır. Yarı zamanlı olarak rıhtımda yarı zamanlı olarak da adalarda müzik yapan Deni, bir gün herkesi mutlu edebilmek için konser vermeye karar verir. Lakin Red Cargo’nun lideri, bu durum altında onu uyarır ve izinlerini vermez. Yine de her şeyi yapacak olan ikili, konseri vermeyi de akıllarına sokar.

TürKomediDramMüzikal
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenHiro
Murai
OyuncularDonald
Glover
RihannaLetitia
Wright

3. Sesinde Aşk Var

Amazon Prime Müzikal Filmler
Rüzgar çalmakta olduğu şarkıya eşlik eden Deniz’in sesini duyduğu anda, yüzünü bile görmediği bir kıza aşık olur. Deniz, henüz 17 yaşında olan derslerinde aşırı başarılı olan ve dersleri dışında hiçbir şeyi umursamayan bir kızdır. Lakin lise son sınıfta olan Deniz, Rüzgar’ın duygularına karşılık vermeye başladığı anda tüm hayatı alt üst olmaya başlar.

TürMüzikalRomantik
IMDb4,5
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenOsman
Taşçı
OyuncularBurak
Tozkoparan
Hayal
Köseoğlu
Gizem
Güneş

4. Cinderella

Amazon Prime Müzikal Filmler
Klasikleşmiş olan Cinderella masalının modern müzikali sizlerle. Hırsı kahramanımız büyük hayallerin ğeşinde koşarken, iyilik perisinin yardımı ile hayallerini gerçekleştirmek üzere harekete geçer. Lakin asıl hikayede de olduğu gibi yakışıklı prensi elde etmek için büyük çabalar harcaması gerekmektedir.

TürKomediAileMüzikal
IMDb4,3
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenKay
Cannon
OyuncularCamila
Cabello
Billy
Porter
Nicholas
Galitzine

5. Alvin and The Chipmunks

Amazon Prime Müzikal Filmler
Nesiller boyunca insanların gönlünde taht kurmuş olan ve dünyanın dört bir yanından insanların sevgisini kazanmış olan Alvin ve Sincapların söyleyecek çok şeyi bulunuyordu. Ağaçları kesilip Los Angeles’a gönderildikleri için sinirli olan sincaplar büyük başarılar elde edebilmek için uğraşması gerekmektedir. Lakin vicdansız plak yöneticisi Ian onları sömürmek ister ve Dave buna izin vermemek için elinden geleni sincaplarla birlikte yapmalıdır.

TürAnimasyonKomediMüzikal
IMDb5,2
Gösterim
Tarihi
2007
YönetmenTim
Hill
OyuncularJasonn
Lee
Ross
Bagdasarian Jr.
Janice
Karman

6. The Boy From Medellin

Amazon Prime Müzikal Filmler
Ödüllü film yapımcısı Matthew günümüzde en büyük uluslararası yıldızın hayatını filme çekmeyi kabul eder. J. Balvin’in kariyerindeki en önemli noktalarını, konsere nasıl hazırlandığını ve konser süresi boyunca neler yaşadıklarını göreceksiniz. Halkın siyasi huzursuzlukları nedeniyle deliye dönmesini Balvin nasıl kaldırıyor şahit olacaksınız.

TürBiyografiMüzikalBelgesel
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenMatthew
Heineman
OyuncularJ.
Balvin

7. Happines Continues: A Jonas Brothers Concert Film

Amazon Prime Müzikal Filmler
Yıllardır insanların kalbinde müzikleri ve karakterleri ile yer kurmuş olan Jonas Brothers’ın hayatına hoş geldiniz. 2019 yılında ‘Mutluluk Başlıyor’ isimli turnelerindeki biletlerin tükenmesi üzerine işler değişiyor. Canlı konser deneyimlerini, konser süresi boyunca neler yapabildiklerini ve hazırlık aşamalarını tüm detayları ile öğreneceksiniz.

TürBelgeselMüzikal
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenAnthony
Mandler
OyuncularJoe
Jonas
Kevin
Jonas
Nick
Jonas

8. Gully Boy

Amazon Prime Müzikal Filmler
Bir şoförün oğlu, beyaz yakalı bir işe girebilmek için her şeyi yapar. 22 yaşındaki Murad, rapçi olma arzusu ile mücadele etmektedir. Hindistan’da otantik Hip Hop yeni bir fenomen ve dünyanın her yerinde de yükselmektedir. Sanat, Hindistan’ın fakir semtlerinde bir umut olmuştu. Bunun için de Murad elinden gelen her şeyi yaparak sanata yön vermeye çalışır.

TürDramMüzikalRomantik
IMDb7,9
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenZoya
Akhtar
OyuncularRanveer
Singh
Alia
Bhatt
Siddhant
Chatuverdi

9. Şarkını Söyle

Amazon Prime Müzikal Filmler
İyimser ve kibar olan koala Buster batmakta olan tiyatrosunu kurtarabilmek için dünyanın en büyük şarkı yarışmasını düzenler. Yarışmada çok çalışan ama takdir görmeyen 25 küçük domuzun annesi Rosita, rock söylemeyi seven kirpi Ash ve aile işinden ayrılarak özgür olmak isteyen gorilla Johnny de bulunmaktadır.

TürAnimasyonKomediMüzikal
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenGarth
Jennings
Christophe
Lourdelet
OyuncularMatthew
McConaughey
Reese
Witherspoon
Seth
MacFarlane

10. Pitch Perfect 3

Amazon Prime Müzikal Filmler
Dünya Şampiyonasının kazanma doruğunda olan lakin sonrasında bölünen Bella ve grubu ağızınızla müzik yaparak para kazanamayacaklarını keşfederler. Lakin denizaşırı bir USO turu için yeniden bir araya gelme şansı elde eden ekip, harika bir inek grubu ile son kez de olsa yarışmaya karar verirler.

TürKomediMüzikal
IMDb5,8
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenTrish
Sie
OyuncularAnna
Kendrick
Rebel
Wilson
Britanny
Snow

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.