Gülmekten Ağlayacağınız En İyi 15 Amazon Prime Komedi Filmi

Hayatın acımasızlığı ile mücadele ederken kahkaha atmayı kim istemez ki? Sizler için Amazon Prime'da yer alan en iyi komedi filmlerini derledik.
Gülmekten Ağlayacağınız En İyi 15 Amazon Prime Komedi Filmi

Hayatın acımasızlığı ile mücadele ederken kahkaha atmayı kim istemez ki? Sizler için Amazon Prime'da yer alan en iyi komedi filmlerini derledik. Bu filmleri izlerken gülmekten gözyaşlarınız yanaklarınızdan süzülecek. 

İşte En İyi 15 Amazon Prime Komedi Filmi...

1. The People We Hate at the Wedding

Amazon Prime Komedi Filmleri
Sorunlu Amerikalı kardeşler Alice ve Paul, iyimser anneleri ile birlikte, pek görüşmedikleri üvey ablaları Eloise’in İngiltere’deki düğününe davet edilirler. Bu onların birer yetişkin olarak yeniden bağ kurup sevmeleri için büyük bir şanstır. Tabi onlar için bu durum pek de böyle olmaz.

TürKomedi
IMDb5,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenClarie
Scanlon
OyuncularAllison
Janney
Ben
Platt
Kristen
Bell

2. Your Christmas or Mine?

Amazon Prime Komedi Filmleri
Birbirlerine deli gibi aşık olan Hayley ve James, Londra’da bir tren istasyonunda Noel için vedalaşırlar. Birbirlerine sürpriz yapmak isteyen ikili, trenleri değiştirerek harekete geçerler. Lakin ikili de Noel için nereye gideceklerini bilmezler. Hayley, gitmiş olduğu Gloucester köyünde Noel’in kutlanmadığını öğrenir. James ise kaotik ama sıcak bir Noel’e adım atar. Ülke kar yağışı etkisinin altına girdiğinde ise Hayley ve James oldukları yerde sıkışıp kalırlar. Bu durum da ikilinin birbirleri hakkında bilgi toplamasına neden olur.

TürKomediRomantik
IMDb6,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJim
O’Hanlon
OyuncularAsa
Butterfield
Core
Kirk
Daniel
Mays

3. I Want You Back

Amazon Prime Komedi Filmleri
30’lu yaşlarında olan Emma ve Peter; evlilik, çocuklar ve banliyölerdeki evler gibi hayatlarının büyük anlarının olduğunu fark ederler. Lakin sevgilileri tarafından terk edildiklerinde hayallerinin her biri büyük bir yıkıma dönüşür. Emma ve Peter, onları terk eden sevgililerini geri kazanmak ve yeni başladıkları ilişkilerinden ayırmak için harekete geçirecek planlar yapmaya başlarlar.

TürKomediRomantik
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJason
Orley
OyuncularCharlie
Day
Jenny
Slate
Scott
Eastwood

4. Şimdi Yandık

Amazon Prime Komedi Filmleri
Mert, Cemil ve Faruk ev arkadaşlarıdır. Mert, sevgiliyle buluşmak ve ona evlilik teklifi etmek için dışarı çıkmıştı. Cemil ise üniversite sınavına girmek için evden çıkmak üzereydi. Lakin Cemil evden çıkamadan Faruk heyecanlı bir şekilde geldiğinde onun evden çıkmasına izin vermez. Ev kalabalıklaşmaya başlarken tüm komşular ve mahalle esnafı da onların evinde belirir.

TürKomedi
IMDb1,8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenOnur
Aldoğan
OyuncularMurat
Akkoyunlu
Efe
Alkan
Seda
Demir

5. Jolt

Amazon Prime Komedi Filmleri
Öfke kontrolünü sağlamakta büyük sorunlar çeken ve cinayet işletmek isteyen bir kadın, bu sorununu elektrot kaplı bir yelek giyerek kontrol etmeye çalışır. Genç kadın, elektrotlu yelek sayesinde yaşamını doğal bir şekilde devam ettirir. Lakin aşık olduğu ilk adamın öldürülmesi üzerine kadın yeleği üstünden çıkartır ve sevdiği adamın katillerini bulmak üzere kendisinde gördüğü sorunların her birini özgür bırakır.

TürAksiyonKomediSuç
IMDb5,6
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenTanya
Wexler
OyuncularKate
Beckinsale
Jai
Courtney
Stanley
Tucci

6. Central Intelligence

Amazon Prime Komedi Filmleri
Calvin lisede başarılı olma olasılığı en yüksek olan adamdır. Yirmi koca yılın arından muhasebeci olur. Lise buluşması yaklaştığı vakitlerde eski okul arkadaşlarıyla iletişim kurmaya çalışır ve Bob adında birisi onunla iletişime geçer. Bob, Calvin’den kendisine yardım etmesini ister. Calvin bu duruma olumlu cevap verdiğinde ise kendisini bilmediği bir macera dünyasının içinde bulur.

TürAksiyonKomediSuç
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenRawson
Marshall Thurber
OyuncularDwayne
Johnson
Kevin
Hart
Danielle
Nicolet

7. Meet Dave

Amazon Prime Komedi Filmleri
İnsan şeklindeki bir uzay gemisi Liberty Adası’na iner. Küçük, zeki ve duyarlı varlıklar, kendi gezegenlerinden gönderilmiş olan bir gök cismini aramaktadırlar. Cismin amacı okyanusun tuzunu almaktır ve bu da dünyayı tamamen mahvedecektir.

TürMaceraKomediAile
IMDb5,1
Gösterim
Tarihi
2008
YönetmenBrian
Robbins
OyuncularEddie
Murphy
Elizabeth
Banks
Gabrielle
Union

8. Pitch Perfect

Amazon Prime Komedi Filmleri
Beca üniversite birinci sınıf öğrencisidir. The Bellas adı verilmiş olan okulunun sadece kadınlardan oluşan müzik grubuna katılmak için ikna edilir. Hep birlikte gerekli enerjiyi de kendilerine enjekte ettikten sonra okulun erkek müzik grubu ile rekabete girerler. Amansız rekabet esnasında ise kızlar arasında beklenmedik bir arkadaşlık ortaya çıkar.

TürKomediMüzikalRomantik
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2012
YönetmenJason
Moore
OyuncularAnne
Kendrick
Brittany
Snow
Rebel
Wilson

9. Lady Bird

Amazon Prime Komedi Filmleri
Christine, her ne kadar annesi gibi olmamak için elinden geleni yapıyor olsa da pek başarılı olmaz ve gençlik yılları annesinin geçmişine benzer. Christine’nin hemşire olan annesi, eşinin işini kaybetmesinin ardından ailesinin geçimi için çalışmaya abanmıştır. Lise son sınıfta okuyan Christine yaklaşan üniversite tercihinin yaratmış olduğu stresle birlikte, ergenlik sorunlarıyla ve annesiyle ortaya çıkan zıtlıklarla da uğraşması gerekmektedir.

TürKomediDram
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenGreta
Gerwig
OyuncularSaoirse
Ronan
Laurie
Metcalf
Tracy
Letts

10. Big Momma’S House

Amazon Prime Komedi Filmleri
Malcolm oldukça akıllı bir FBI ajanıdır. Ele almış olduğu olay ne kadar karmaşık olursa olsun, işin içinden her türlü çıkmayı başarırdı. Malcolm, bu sayede kendi çevresinde geniş bir ün kazanmıştır. Malcolm’a yeni bir görev gelir. Hapishaneden yeni çıkmış olan bir banka soyguncusunu enselemesi gerekmektedir ama bu düşündüğü kadar kısa sürede gerçekleşmez.

TürAksiyonKomediSuç
IMDb5,2
Gösterim
Tarihi
2000
YönetmenRaja
Gosnell
OyuncularMartin
Lawrence
Nia
Long
Paul
Giamatti

11. One Night Off

Amazon Prime Komedi Filmleri
Noah yeni baba olmuştur lakin yeni rolüne hala alışamamıştır. Kız arkadaşı Marie, bir geceliğine şehir dışına çıktığında ise işler değişmeye başlar. Bebek ile baş başa kalan Noah kendisi için sorun olmadığını kanıtlayabilmek için elinden geleni yapmaya hazırdır.

TürKomedi
IMDb5,5
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenMartin
Schreier
OyuncularEmilio
Sakraya
Helgi
Schmid
Carol
Schuler

12. Hep Yek

Amazon Prime Komedi Filmleri
Cevat, ünlü bir kabadayının oğludur. Bir süper modele aşık olduğunda kızı kaçırmaya karşı büyük bir karar alır. Ünlü kabadayının adamları mankeni kaçırırken bir paket içinde Cevat’a teslim etmeyi planlarlar. Yolda olan ekip model olan paketi kaybederler. Cevat’a götürülecek olan paketi bulması için en kötü 48 saat gelmeye başlar.

TürKomedi
IMDb4,3
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenAli
Yorgancıoğlu
OyuncularGökhan
Yıkılkan
Ulaş
Torun
Fırat
Tanış

13. Guava Island

Amazon Prime Komedi Filmleri
Yerli bir müzisyen herkesin eğlenmesi için şölen yapmaya karar vermiştir. Sadece bir günlük bir olsa ezilmiş olan halkın özgürlüğe kavuşmasını sağlamak için elinden geleni yapan müzisyenin başına türlü belalar gelmeye başlar.

TürKomediDramMüzikal
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenHiro
Murai
OyuncularDonald
Glover
RihannaLetitia
Wright

14. Sabit Kanca

Amazon Prime Komedi Filmleri
Sabit Kanca köpeği ile yaşayan bekar ama zeki bir adamdır. Mahallede, her şeyi bilmesiyle ünlenmiş olan Kanca, zekasını ulusal bir kanalda yayınlanan bilgi yarışmasında ölçmek için yola koyulur. Bu kadar kendisine güvenmekte olan Kanca, hazır cevaplarının altında bir gönül yarası saklamaktadır.

TürKomedi
IMDb3,1
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenAlper
Mestçi
Oyuncularİsmail Baki
Tuncer
Volkan
Kantoğlu
Rabia
Yıldırım

15. Ailecek Şaşkınız

Amazon Prime Komedi Filmleri
Babasının şirketinin başına geçerek CEO’luk görevine üstlenen Ferhat şımarık bir adamdır. Hala çocuklar gibi davranıyor olmasının yanında sağ kolu da çocukluk arkadaşı Gökhan’dır. İkili çalışanlarına pek nazik davranmazlar ve günün birinde gittikleri yemekte restoran sahibi ile dostluk kurarlar. Restoran sahibib kızı Elif’e gönlünü kaptıran Ferhat için ise işler tamamen değişmeye başlar.

TürKomedi
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenSelçuk
Aydemir
OyuncularAhmet
Kural
Murat
Cemcir
Saadet
Aksoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.