Gözyaşları Akıtacağınız En İyi 10 Amazon Prime Dram Filmi

Sizler için Amazon Prime'da yer alan en iyi dram filmlerini derledik. İzlerken gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız.
Gözyaşları Akıtacağınız En İyi 10 Amazon Prime Dram Filmi

Mendillerinizi hazırlayın çünkü sizin için derlediğimiz filmleri izlerken gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız. Sizler için Amazon Prime'da yer alan en iyi dram filmlerini derledik. 

İşte en iyi 10 Amazon Prime dram filmi...

1. Meet Cute

Amazon Prime Dram Filmleri
Yeni tanışmış olan Sheila ve Gary, ilk görüşte aşkı yaşamaya başlarken. Lakin büyülü randevularının aslında kaderin cilvesi olmadığı ortaya çıktığında işler tamamen değişir. Sheila’nın bir zaman makinesi bulunmaktadır ve tekrar birilerine aşık olmaktadır. Ancak mükemmel gece tatmin edici gelmemeye başladığında Sheila, Gary’nin geçmişine gidip onu kusursuz bir erkeğe dönüştürür.

TürDramFantastikKomedi
IMDb5,6
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAlex
Lehmann
OyuncularKaley
Cuoco
Pete
Davidson
Kevin
Corrigan

2. Dilberay

Amazon Prime Dram Filmleri
Dilber Ay, 13 yaşındayken kendisinden yaşça büyük bir adama para karşılığında satılmıştır. Evlenip, çocuk sahibi olan Dilber Ay’ın en büyük tutkusu şarkı söylemektir. Bu nedenle tonlarca dayak yiyip işkence çekmiştir. Lakin o yaşamış olduğu her acıya rağmen sesinden güç alarak sahnelere çıkar ve her düştüğü dipsiz kuyulardan şarkı söyleyerek çıkar.

TürDramBiyografiMüzikal
IMDb5,8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenKetche
OyuncularBüşra
Pekin
Ayberk
Pekcan
Nursel
Köse

3. Derin Sular

Amazon Prime Dram Filmleri
Vic ve Melinda, aşksız evlilikleri ile uğraşmaktadır. Melinda’nın ailesini terk etmemesi koşuluyla birlikte sevgili yapmasına da izin verilir. Vic, Melinda’nın eski sevgililerinden birisi olan Martin’nin faili meçhul cinayetinden büyülendiğinde ise işler tamamen sarpa sarar. Martin’in mevcut kaçışışını başarılı bir şekilde uzaklaştırmak için cinayetin sorumluluğunu üstlenir. Gerçek katil yakalanmaya başladığında ise, Vic’in iddiaları toplum tarafından olumsuz yorumlanmaya başlar.

TürDramGizemGerilim
IMDb5,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAdrian
Lyne
OyuncularBen
Affleck
Ana de
Armas
Tracy
Letts

4. Bergen

Amazon Prime Dram Filmleri
1959 yılında Mersin’de yedi çocuklu bir ailenin en küçük çocuğu olarak Bergen dünyaya gelmişti. Anne ve babasının boşanması ile hayatı tamamen değişmektedir. Ankara’da yaşamaya başladığında ise hayatı tamamen başarı merdivenlerine dayanır. Konservatuara girme başarısından dolayı ilk aşkı Abdullah’tan ayrılır. Ama en büyük gücü yeteneği olurken Abdullah onun için hiç hoş olmayan planlar yapmaktadır.

TürDramBiyografiMüzikal
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenCaner
Alper
Mehmet
Binay
OyuncularFarah Zeynep
Abdullah
Erdal
Beşikçioğlu
Şebnem
Sönmez

5. Arjantin 1985

Amazon Prime Dram Filmleri
Bu filmde Julio, Luis ve devlete karşı savaşacak umulmadık kahramanlardan oluşan genç hukuk ekibi sizlerle. Askeri cunta kurbanları için adaleti ararlarken amaçları Arjantin’in en kanlı askeri diktatörlüğünü yargılama cesareti gösterirler. Zamana karşı yarışırlarken, sürekli tehdit altında verdikleri mücadele ise sizlerle.

TürDramBiyografiSuç
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenSantiago
Mitre
OyuncularRicardo
Darin
Gina
Mastronicola
Francisco
Bertin

6. The Voyeurs

Amazon Prime Dram Filmleri
Pippa ve Thomas hayallerindeki daireye taşınırken, evlerindeki pencerelerinin doğrudan karşı daireye baktığını fark ederler. Onları sokağın karşısında çekici çiftin değişken ilişkisi bekler. Lakin isimsiz olarak hayatlarına müdahale etmeye çalıştıklarında, farkında olmadan ilişkilerini de felakete sürüklemeye başlarlar.

TürDramGizemGerilim
IMDb6,0
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenMichael
Mohan
OyuncularSydney
Sweeney
Justice
Smith
Ben
Hardy

7. The Only Living Boy in New York

Amazon Prime Dram Filmleri
Bir yayıncının oğlu olan Thomas, üniversiteden yeni mezun olmuştu ve dünya üzerindeki yerini aramaktadır. Babasının sanatçı eşi ile birlikte yaşadıkları Üst Batı Tarafındaki dairesinden, Alt Doğu Tarafına taşınan Thomas, burada viski shotları içerken dünyevi bilgeliğini kazanmaya çalışır. Kendisini keşfetmeye başlayan Thomas’ın dünyası uzun süredir evli olan babasının, baştan çıkarıcı genç bir kadın ile ilişki yaşadığını öğrendiğinde işler tamamen değişir.

TürDram
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenMarc
Webb
OyuncularCallum
Turner
Kate
Beckinsale
Pierce
Brosnan

8. Şefkat Barı

Amazon Prime Dram Filmleri
Bir çocuk, doğumundan kısa bir süre sonra ortadan kaybolan babasının yerine geçecek birisini arar. Long Island’daki bir barda amcası Charlie ve patronu ile bağ kurduğunda ise işler değişir. Charlie Amca orada bir barmen olarak çalışıyor ve tüm müşteriler onu tanıyordu.

TürDram
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenGeorge
Clooney
OyuncularBen
Affleck
Tye
Sheridan
Daniel
Ranieri

9. The Upside

Amazon Prime Dram Filmleri
Philip, hayatın yaşamaya değer olup olmadığını düşünen engelli bir milyarderdir. Günlük rutininde ona yardımcı olması için, görüşmediği karısıyla yeniden bağlantı kurmaya çalışan şartlı tahliyeye sahip olan Del’i tutar. Profesyonel bir ilişki olarak başlayan ikilinin arkadaşları, Del’in hayatın yaşamaya değer olduğunu kanıtlamaya başlamasıyla işler değişir.

TürDramKomedi
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenNeil
Burger
OyuncularKevin
Hart
Bryan
Cranston
Nicole
Kidman

10. About Time

Amazon Prime Dram Filmleri
21 yaşındaki Tim, ailesindeki tüm erkeklerin sahip olduğu gizli bir yeteneğinin olduğunu öğrenir. Tim ailesinin tüm erkekleri zamanda seyahat etme yeteneğine sahiptir ve artık Tim’de bu yeteneğini kullanmaya başlar. Bunu fırsat bilen Tim geçmişindeki utanç verici anlarda gidip olayları değiştirmeye başladığında son çekici bir kadın olan Mary’e aşık olur.

TürDramKomediFantastik
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenRichard
Curtis
OyuncularDomhnall
Gleeson
Rachel
McAdams
Bill
Nighy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.