Farklı Türlerle En İyi 10 Amazon Prime Hint Dizisi | 2024

Hint filmleri ve dizileri son zamanlarda oldukça popüler hale geldi. Hint yapımlarını sevenler için Amazon Prime'da yer alan en güzel dizileri derledik.
Farklı Türlerle En İyi 10 Amazon Prime Hint Dizisi | 2024

Hint filmleri ve dizileri son zamanlarda oldukça popüler hale geldi. Hint yapımlarını sevenler için Amazon Prime'da yer alan en güzel dizileri derledik. Hint tarihinden bilgileri, yemeklerini ve kültürlerini listemizde yer alan diziler ile görmeniz mümkün. 

İşte en iyi 10 Amazon Prime Hint dizisi...

1. Modern Love: Mumbai

Amazon Prime Hint Dizileri
Romantizmin, platonik aşkın, cinsel ilişkinin, ailesel deneyimlerin, evliliğin ve diğer çeşitli biçimlerin insan bağlantısı üzerindeki etkileri 6 benzersiz kişi ile test ediliyor. Sevilmiş olan New York Times köşesinden esinlenen aynı isimdeki basımı ile sizlerle.

TürKomediRomantik
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2022
OyuncularChitranda
Singh
Fatima
Sana Shaikh
Pratik
Gandhi

2. Bestseller

Amazon Prime Hint Dizileri
Yazma engeli ile birebir karşı karşıya kalmış olan romancı, gelişmekte olan bir yazarla tanışır. Çaresiz bir şekilde, onun hikayesini bir sonrası romanında kullanmaya karar verir. Ek olarak bir film asistanı, kendisini ve yakınlarını yok etmek üzere plan yapmaya başladığında işleri tamamen değişmeye başlar.

TürDramGerilim
IMDb6,0
Gösterim
Tarihi
2022
OyuncularMithun
Chakraborty
Arjan
Bajwa
Shruti
Haasan

3. Modern Love: Hyderabad

Amazon Prime Hint Dizileri
Yeni kuşak aşk öykülerinin, çiftler arasındaki aşkları, ilişkilerindeki dinamikleri, komik diyalogları ve çelişkiler altında neler yaptıkları ekranda sizlerle. Haydarabat şehrinde yazılmış olan ve farklı kültür ile tatlardan oluşan bir aşk mektubu olarak sizlere sunulmaktadır.

TürKomediDramAile
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2022
OyuncularNithya
Menen
AadhiKomalee
Prasad

4. Akkad Bakkad Rafu Chakkar

Amazon Prime Hint Dizileri
İyi yaşam mantığı sadece bir aldatmacadan ibarettir. Bu düşünce ile ülkede meydana gelen ve toplam yetmiş bir bin yüz crore dolandırıldığına dair sayısız banka dolandırıcılığı haberi ortaya çıkar. Bu haberleri okuyan Bhargav ve Siddhant ismindeki iki adamın kafasına girer. İkili Hindistan’in ilk sahte bankasını açmak üzere plan yapar.

TürSuç
IMDb4,3
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularFlora
Saini
Shishir
Sharma
Sudhanshu
Pandey

5. Mirzapur

Amazon Prime Hint Dizileri
Demir yumruklu Akhandanand, milyoner bir halı ihracatçısı ve Mizapur’un mafya babasıdır. Oğlu Munna, babasının mirasını almak için hiçbir şey yapmayan değersiz bir varistir. Bir düğün alayında meydana gelen olaylar, Munna’nun karşısına dürüst avukat Ramakant ve oğulları Guddu ve Bablu’yu çıkartır. Hepsi birleşerek kanunsuz şehrin dokusunda yer alanları çözebilecek mi?

TürAksiyonSuçDram
IMDb8,5
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenPuneet
Krishna
Karan
Anshuman
OyuncularPankaj
Tripathi
Ali
Fazal
Shweta
Tripathi

6. Malhotra Ailesi

Amazon Prime Hint Dizileri
Arkadaş çevrelerindeki başka bir evli çift boşanma davası açtığında, Rishabh ve Shefali evlilikleri konusunda şüphe duymaya başlar. İster cinsel yaşamları üzerindeki kalite olsun, ister üç çocuklarının üstündeki tuhaflıklar olsun ikili en tuhaf anları araştıran bir terapiste gitmeye karar verirler.

TürKomedi
IMDb5,9
Gösterim
Tarihi
2019
OyuncularMini
Mathur
Cyrus
Sahukar
Denzil
Smith

7. Chacha Vidhayak hain Humare

Amazon Prime Hint Dizileri
Ronny’nin Chacha’sı MLA için çalıştığı konusunda tamamen gerçek oldu. Şimdi ise gözünü Parshad Seçimi ile mücadele etmeye hazırlanıyor. Lakin Chachaji, biletin mevcut Parshad’da kalacağını açıkça belirttiği anda Ronny yeni bir yalan söyler ve işleri daha da zorlu bir hale sokar.

TürKomedi
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2018
OyuncularZakir
Khan
Vyom
Sharma
Kumar
Varun

8. Mumbai Diaries 26/11

Amazon Prime Hint Dizileri
Hastanede çalışan sağlık personelinin yanı sıra Mumbai şehri genelindeki diğer ilk müdahale ekiplerinin çok büyük bir krizle başa çıkmak zorunda kaldıkları araştırmalar gözler önüne seriliyor. Hayat kurtarmak ve başkalarını iyileştirmek üzere verilmiş olan bir savaşta, doktorlar her zaman daha da çok yıpranan olmuştu.

TürDramGerilim
IMDb8,7
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenNikkhil
Advani
OyuncularMohit
Raina
Konkona
Sen Sharma
Mrunmayee
Deshpande

9. Tandav

Amazon Prime Hint Dizileri
Farklı dünyaların siyaset gamı altında bir araya gelmesini konu alan bu dizide konumlarını güvence altına almak için yüksek düzeydeki insanların güç oyununa şahit olacaksınız. Karanlık siyaset uçurumundaki geleceklerinin nereye gittiğini görmek üzere ise bu dizi büyük bir yer edinmektedir.

TürDramGerilim
IMDb4,6
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenAli
Abbas Zafar
OyuncularSaif
Ali Khan
Dimple
Kapadia
Zunil
Grover

10. Immature

Amazon Prime Hint Dizileri
Dhruv 16 yaşında ve büyümek için acele eden bir gençtir. Okul arkadaşlarından, özenti kötü çocuk Kabir’den ve renk körü Susu’dan yardım alan Dhruv, hayatının ilk aşkını Chhavi ile karşılaşır. Üçü birlikte çocukluklardan çıkıp okulun son yıllarında ilk kırık kalplerini elde ederler.

TürKomediDramRomantik
IMDb8,7
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenSameer
Saxena
OyuncularOmkar
Kulkarni
Rashmi
Agdekar
Himiki
Bose

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.