Aliexpress Uygun Fiyatlı Kadın – Erkek Çanta Modelleri

Aliexpress’deki en uygun fiyatlı çanta modellerini sizler için araştırdık. İşte Aliexpress'in en iyi unisex çanta modelleri…
Aliexpress Uygun Fiyatlı Kadın – Erkek Çanta Modelleri

En İyi Çanta Modelleri ve Fiyatları

Uygun fiyatlı ve en iyi çanta modellerinin bulunduğu Aliexpress aynı zamanda kaliteli ve güvenli alışveriş imkanını da müşterilerine sunmaktadır. Aliexpress üzerinden en iyi fiyatlarla alışveriş yapabilmek için yapmanız gereken tek şey ise Aliexpress’e kaydolmaktır. Bu konuyla ilgili tüm soru işaretlerini gidermek için hazırladığımız Aliexpress’e nasıl kaydolunur? başlıklı içeriğimizi mutlaka incelemelisiniz. Deri çantalar, sırt çantaları, el çantaları ve daha birçok ürünü Aliexpress'den hızlıca sipariş verebilirsiniz. İşte Aliexpress farkıyla en iyi çanta modelleri ve fiyatları…

Aliexpress Kadın Çanta Modelleri

Aliexpress çanta alışverişi için e-ticaret sayfaları arasında en iyi fiyat ve kaliteyi kullanıcılarına sunuyor. En iyi kadın çanta modellerini uygun fiyatlara Aliexpress üzerinden kolayca sipariş verebilirsiniz. Aliexpress çanta modelleri arasında kadınların kullanımı için farklı model ve tarzlarda sırt çantası, omuz çantası, cüzdan, gece çantası ve portföy çanta modelleri bulunmaktadır. İşte Aliexpress kadın çanta modelleri…

1. IMIDO IM66501612647 Kadın Sırt Çantası

Aliexpress Kadın Çanta Modelleri

Aliexpress deri çanta modellerinden biri olan IMIDO marka çanta son dönemin en çok tercih edilen modellerinden biridir. Günlük hayatınızda ve seyahatlerinizde rahatça kullanabilirsiniz. IMIDO marka hakiki deri sırt çantası su geçirmez özelliğe de sahiptir.

2. Peggybuy Transparent Pvc Kadın Sırt Çantası

Aliexpress Kadın Çanta Modelleri

Son yılların popüler sırt çanta modeli olan şeffaf kadın sırt çantasını aliexpress’den uygun fiyatıyla satın alabilirsiniz. Kavisli sırt askısı, su geçirmez özelliği ve farklı renk çeşitleri bulunan bu şeffaf kadın sırt çantası günlük kullanım için gayet uygun bir çantadır.

3. Vanderwah 1405 Kadın Omuz Çantası

Aliexpress Kadın Çanta Modelleri

Hakiki deri ürünü olan bu çanta geniş iç hacmi ve birden çok fermuarlı iç gözü sayesinde kadınlar için kolay bir kullanım sağlıyor. Günlük hayatınızda rahatça kullanabileceğiniz Vanderwah omuz çantası su geçirmez özelliğe sahiptir. Aynı zamanda fermuarındaki püsküller ile dikkat çeken omuz çantasının askısı da çantaya klipsler ile takılıp çıkartılabilir olarak tasarlanmıştır.

4. Nico Louise US17 Kadın Omuz Çantası

Aliexpress Kadın Çanta Modelleri

Dış kısmı süet kaplama olan bu kadın omuz çantası şıklığınıza şıklık katacak bir tasarıma sahiptir. Aliexpress üzerinden farklı renklerine de sahip olabileceğiniz bu kadın süet omuz çantası geniş iç hacmi ve kaliteli yapısı ile önerdiğimiz kadın çantası modellerinden biridir.

5. Realer WB1382 Kadın Gece Çantası

Aliexpress Kadın Çanta Modelleri

Realer marka gece çantası, şık tasarımı ve dikkat çeken görüntüsüyle Aliexpress kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen bayan çantalarından biridir. Farklı renk seçenekleri ve kopçalı açma kapama özelliğine sahip bu portföy çanta Aliexpress’de uygun fiyatlara satışa sunulmuştur.

6. Ozuko YM1014 Kadın Portföy Çanta

Aliexpress Kadın Çanta Modelleri

Elmas zincir ile süslenmiş küçük ve zarif kadın el çantası modeli olan Ozuko YM1014 portföy çanta uygun fiyatı ile Aliexpress’de satışa sunulmuştur. Polyesterden imal edilen bu çanta üzerinde fermuar yerine kopça ile kapatıp açılabiliyor.

7. Snugug HZ2-550 Kadın Spor Çanta

Aliexpress Kadın Çanta Modelleri

Çok amaçlı bir çanta türü olan Snugug spor çantası seyahatlere ve günlük kullanıma uygundur. Hoş ve Şık görünüşü ile her tarza uyum sağlayabilen bu çanta geniş ve rahat kullanımı ile de en çok tercih edilen spor çanta modellerinden biridir.

8. Snugug Kadın Spor Çanta

Aliexpress Kadın Çanta Modelleri

Kadın spor çanta modellerinin en kaliteli ürünlerinden biri olan bu çanta geniş iç hacmi ve ayakkabı gözü ile dikkat çekiyor. Omuz askısı ile kolay taşıma fırsatı sağlayan spor çanta Aliexpress’de uygun bir fiyatla satışa sunulmuştur.

Aliexpress Erkek Çanta Modelleri

Dünyanın en iyi E-ticaret sayfalarından biri olan Aliexpress’de binlerce erkek çanta modelini uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Erkek sırt çantası, erkek çapraz çanta, erkek el çantası kategorisinde farklı marka ve modelde en iyi ürünleri sizlere sunuyoruz. İşte en iyi erkek çanta modelleri…

1. Dc·MeiLun A1811 Erkek Sırt Çantası

Aliexpress Erkek Çanta Modelleri

Aliexpress’de satışa sunulan bu sırt çantası modeli iş, seyahat ve günlük kullanım için uygun bir modeldir. Birden çok gözü ve laptop gibi hassas aletler için güvenlik önlemleri bulunan çanta erkekler için gayet kullanışlı bir üründür. Dc·MeiLun A1811’in siyah ve gri olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunmaktadır.

2. Neweekend 256 Erkek Sırt Çantası

Aliexpress Erkek Çanta Modelleri

Aliexpress erkek deri çanta modellerinden biri olan bu ürün geniş iç hacmi sayesinde içinde bir sürü materyal taşıyabiliyor. Cep telefonu ve laptoplar için ayrı bölmesi bulunan deri çanta modeli Aliexpress’de uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur.

3. EURCOOL EC-1825 Erkek Çapraz Çanta

Aliexpress Erkek Çanta Modelleri

Çok fonksiyonlu kullanım özelliğine sahip bu göğüs çantası en çok tercih edilen Aliexpress çapraz çanta modellerinden biridir. Tek askılı ve su geçirmez özelliğe sahip bu çanta iç bölmelerinde cep telefonu ipad v.b teknolojik ürünler için güvenli taşıma sağlıyor.

4. BullCaptain Erkek Çapraz Çanta

Aliexpress Erkek Çanta Modelleri

Aliexpress erkek deri çanta modellerinden biri olan bu ürün tek askılı bir çapraz çanta modelidir. Gerçek deriden imal edilen bu çanta 2 fermuarlı ve bir de kapaklı bölmeye sahiptir. Siyah ve kahverengi tonlarında farklı renk seçenekleriyle Aliexpress’de satışa sunulan bu ürün uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

5. Pi uncle 2265 Erkek El Çantası

Aliexpress Erkek Çanta Modelleri

Hakiki deriden yapılmış bu ürün şık tasarımı ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Fermuarlı tasarımı ve iç bölmeleriyle gayet kullanışlı bir ürün olan Pi uncle2in iç kaplaması polyesterdir.

6. MelodyCollection Erkek El Çantası

Aliexpress Erkek Çanta Modelleri

Küçük tasarımı ve uygun iç hacmi genişliği ile hoş bir kullanım sunan bu erkek el çantası modeli farklı renk seçenekleri ve ucuz fiyatıyla Aliexpress üzerinden satışa sunulmuştur. Tek fermuarlı olarak tasarlanmış bu ürünün içerisinde de fermuarlı bir bölme bulunuyor.

Aliexpress 40’ın üzerinde farklı kategori ve binlerce ürün ile kullanıcılarına kaliteli ve güvenli alışveriş imkanı sunmaktadır. Yurt dışından uygun fiyatlara ürün sipariş etmek isteyenlerin en çok sorduğu sorulardan biride “Aliexpress vergi oranları ne kadar?” sorusudur. Eğer sizde bu konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız Aliexpress vergi oranları ne kadar? başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.