4 Adımda Tek Tıkla AliExpress Hesap Açma İşlemi | 2024

Milyonlarca ürünü en ucuz fiyata satın alabileceğiniz Çinli alışveriş sitesi aliexpress.com'a tek tıkla üye olabilirsiniz.
4 Adımda Tek Tıkla AliExpress Hesap Açma İşlemi | 2024

Aliexpress üyelik işlemleri; tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirebileceğiniz ve milyonlarca farklı ürün yelpazesini en ucuz fiyata satın almanıza yardımcı olacak hesap işlemidir.

Aliexpress Nasıl Üye Olunur?

Güvenli ve hesaplı bir alışveriş yapmaya karar veren her internet kullanıcısı, aliexpress.com'un sunduğu birbirinden farklı indirim seçeneklerinden yararlanmaktadır. Ülkemizde son zamanlarda sıklıkla ziyaret edilen Aliexpress Türkiye sayfası, milyonlarca farklı ürün çeşitliliğiyle kullanıcılarına aradığı her şeyi en ucuz fiyata satın alma olanağı sunmaktadır.

Türkiye üzerinden aliexpress'e kayıt olmak isteyen kullanıcıların üyelik işlemlerini adım adım anlattık. Üyelik işlemleri, ürün ekleme ve çıkartma, sipariş onayı gibi tüm işlemleri adım adım görüntüleyebileceğiniz AliExpress Üzerinden Nasıl Alışveriş Yapılır? adlı içeriğimize göz atabilirsiniz.

aliexpress-indirim-kuponu-012.jpg

Birçok aktif internet kullanıcısı gibi Çinli alışveriş platformu Aliexpress.com'a üye olarak karlı bir alım yapabilirsiniz. Türkiye üzerinden kolaylıkla siparişlerinizi verebileceğiniz ve indirim fırsatlarından yararlanabileceğiniz Aliexpress'in birbirinden farklı ürün seçeneklerinden yararlanmak için üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Aliexpress üyelik işlemlerinizi; Google, Facebook, Pinterest, Twitter, Instagram, VK, OK ve e-posta yönteminle gerçekleştirebilirsiniz.

Kullanıcılar Aliexpress kayıt işlemlerinde en çok e-posta yöntemini tercih etmektedir. Aliexpress'e e-posta yöntemiyle kayıt olmak isteyen kullanıcıların yapması gerekenler adım adım anlattık. Aliexpress üyelik işlemlerini tamamlamanızın ardından yüzlerce lira değerinde ki indirim kuponlarını almayı unutmayın! Aliexpress'in geniş ürün yelpazesinden yararlanmak için bu bağlantı üzerinden Aliexpress Türkiye satış sitesine hızlıca giriş yapabilirsiniz.

1. Aliexpress resmi web adresine giriş yapın

Aliexpress Nasıl Üye Olunur

Aliexpress üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmek için aliexpress.com adresine giriş yapmanız gerekmektedir. Dilerseniz iOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı cep telefonları ya da tabletler üzerinden Aliexpress uygulamasını indirebilirsiniz. Hızlıca üye olmak için buraya tıklayınız.

2. Hesap seçeneğine tıklayın

Aliexpress Nasıl Üye Olunur

Aliexpress resmi site adresine giriş yapmanızın hemen ardından site sağ üst kısmında yer alan hesap seçeneğine tıklayınız. 

3. Kayıt butonuna girin

Aliexpress Nasıl Üye Olunur

Hesap seçeneği üzerinden "Kayıt" butonuna tıklayarak üyelik işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Kayıt işlemlerinizde e-posta adresi ve şifre girmeniz yeterli olacaktır.

4. Hesabımı oluştur

Aliexpress Nasıl Üye Olunur

Kayıt bilgilerinizi girmenizin ardından "Hesabımı Oluştur" butonuna tıklayarak Aliexpress'in büyülü dünyasına katılabilirsiniz. Milyonlarca ürün çeşidinin yer aldığı sitede size uygun ürünleri arama çubuğundan kolayca bulabileceğiniz gibi sol kısımda yer alan kategori seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Aliexpress'de yer alan milyonlarca ürün için bu bağlantıyı tıklayabilir ihtiyacınız olan ürünü kategorisinde filtreleyip binlerce karşılaştırmalı ürün ile birlikte detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.


Aliexpress üyelik indirim kuponu nasıl alınır?

Aliexpress üyelik kuponundan yararlanmak için Aliexpress.com üzerinden yeni üyelik hesabınızı oluşturmanız gerekmektedir. Üyelik hesap işlemlerinizi tamamlamanızın ardından Çinli alışveriş sitesi size özel 4 Dolar hoşgeldin kuponu hediye etmektedir. Aliexpress üzerinden satın aldığınız ürünlerin vergi oranını hesaplamak için AliExpress Vergi Oranları Ne Kadar? adlı içeriğimize göz atabilirsiniz.

Yeni üyelik kuponunuzu tüm siparişlerinizde kullanabileceğiniz gibi alışveriş tutarına göre daha fazla kupon kazanabilirsiniz. Aliexpress yeni kayıt kuponunuzu hesap işlemlerinizi tamamlamanızın ardından ana sayfada görünmektedir. Pencerede açılan yeni üyelik kuponuna tıklayarak alışverişlerinizi tasarruflu hale getirebilirsiniz. Öte yandan Aliexpress promosyon kuponları arasında;

  • 5 USD'lik alışverişlere özel 2 USD indirim kuponu,
  • 120 USD'lik siparişlere özel 8 USD indirim kuponu,
  • 150 USD'lik alışverişlere özel 10 USD indirim kuponu,
  • 450 USD'lik siparişler için geçerli 30 USD indirim kuponu,
  • 750 USD'lik alışveriş işlemlerine özel 50 USD indirim kuponu kazanabilirsiniz. 

Yukarıda belirtmekte olduğumuz kupon çeşitleri tamamen Aliexpress tarafından ilk üyelik işlemlerinize özel tanımlanmış olup, tüm alışveriş işlemleriniz için geçerlidir. Sepetinize eklediğiniz ürünlerin ödeme işlemini tamamlamadan önce indirim kuponunuzu seçerek toplam tutar üzerinden tasarruf edebilirsiniz. Aliexpress'in seçkin promosyon kodlarından yararlanmak için Aliexpress İndirim Kuponu adlı içeriğimize göz atınız.

Aliexpress arkadaşını davet et kuponu nedir?

Aliexpress'e üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmenizin ardından size özel üyelik bonusunu dilediğiniz üründe kullanabilirsiniz. Siparişlerinize ek olarak yukarıda belirtmekte olduğumuz Aliexpress İndirim Kuponu safasına giriş yaparak indirim fırsatlarını birleştirebilir, alışverişlerinizde büyük oranda tasarruf sağlayabilirsiniz.

Öte yandan Aliexpress Türkiye kullanıcıları, üyelik hesapları üzerinden arkadaşlarını davet edebilmektedir. Aliexpress arkadaşını davet et seçeneğine tıklayarak 108 TL değerinde indirim kuponuna sahip olabilirsiniz. Ucuz ve güvenilir bir alışveriş için Aliexpress Güvenli mi? içeriğimize tıklayarak mağaza yorumları ve puanları hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

AliExpress Facebook ile nasıl üye olunur?

Aliexpress üyelik hesabınızı facebook hesabınız ile aktif hale getirebilirsiniz. Yapmanız gereken aliexpress.com adresine giriş yapmanızın hemen ardından hesap kısmında yer alan kayıt ol seçeneğine giriş yaparak facebook oturumunuzu açmak olacaktır. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum