Afyonkarahisar'ın En İyi Otelleri

Bu yazımızda Afyonkarahisar seyahatinizde konaklamanız için Afyon’un en iyi otellerini sizin için araştırdık.
Afyonkarahisar'ın En İyi Otelleri

Afyon tarihi zenginlikleri ve doğal güzellikleri sebebiyle her yıl birçok ziyaretçiyi ağırlıyor. Bölgenin dört bir yanında ilkçağ uygarlıklarından itibaren birçok topluluğun inşa ettiği tarihi eserler bulunmaktadır. Ayrıca Eber Gölü gibi balık ve onlarca kuş çeşidini barındıran Afyonkarahisar her yıl avcıları bünyesine çeken bir unsur haline gelmiştir. Peki, Afyonkarahisar’a gittiğinizde nerede konaklayabileceğiniz hakkında bir fikriniz var mı?

 

NG Güral Afyon

Afyonkarahisar merkezine yaklaşık 7 km. mesafede bulunan otel sunduğu hizmetler açısından bölgenin lider otellerinden biridir. Bu otelde personelin ve otel yönetiminin koordinasyonunun ne kadar iyi olduğunu her alanda fark edeceksiniz. Afyon seyahatinizde tercih etmeniz gereken oteller arasındadır.

Adres: İzmir Karayolu 7. km 03000 Afyon

Telefon: (0272) 220 22 22

Konaklama Bedeli: 165 TL

ng-gural-afyon.jpg

Oruçoğlu Thermal Resort

Afyon’a sağlığınız ile ilgili problemler nedeniyle gittiyseniz burada sizi çok iyi hizmetler sunan oteller bekliyor. Oruçoğlu Thermal Resort da bunlardan biridir. Otelin sunduğu imkanlarla hem sağlık sorunlarınızdan kurtulacak hem de evinizdeki rahatlığı bulacaksınız.

Adres: Kütahya Karayolu 14. km Afyon

Telefon: (0272) 251 50 50

Konaklama Bedeli: 158 TL

orucoglu-thermal-resort.jpg

İkbal Thermal Otel

Bu otel de çeşitli sağlık problemleri için Afyonkarahisar’a gelenlerin tercih ettiği kurumlardan biridir ve tam 115 dönümlük dev bir alana kurulmuştur. Sunduğu olanaklar çok geniş olmakla birlikte personelin güler yüzlülüğü ve yemeklerinin lezzetiyle tercih edilebilecek bir konaklama yeridir.

Adres: Afyon Merkez

Telefon: (0272) 252 56 00

Konaklama Bedeli: 140 TL

ikbal-thermal-otel.jpg

Çakmak Marble Otel

Toplam 95 odayla hizmet veren bu otel şehrin merkezinde bulunmaktadır. Sunduğu imkanlar ve oteldeki huzur size evinizde hissettirmeye yetecektir. Üstelik yemekleri çok lezzetli ve personeli de müşterilere karşı çok dikkatli. 

Adres: Sueleyman Goencer Cad. 2 Afyon

Telefon: (0272) 214 33 00

Konaklama Bedeli: 80 TL

cakmak-marble-otel.jpg

Grand Akdeniz Otel

Bu otel Afyon’un Dinar ilçesinde bulunmaktadır. Dinar terminaline çok yakındır. Sunduğu hizmetler açısından başarılı bir kurumdur. Dinar ilçesinde konaklamak için en uygun yerlerden biridir.

Adres: Camikebir Mah. Yenidenizli Cad. No:34/2 03400 Dinar/Afyon

Telefon: (0272) 353 32 88

Konaklama Bedeli: 70 TL

grand-akdeniz-otel.jpg

Şekerim Grand Hotel

Otel Afyonkarahisar merkezine 70 km mesafede bulunmaktadır. 18 odayla hizmet veren mütevazı otel kaliteli hizmet sunan bir oteldir. Afyon’a bağlı Sultandağı İlçesinde konaklamak için en uygun yerlerdendir.

Adres: Pazaraltı Mah. Zübeyde Hanım Bulv. No/5 Sultandağı/Afyon

Telefon: (0272) 656 22 22

Konaklama Bedeli: 60 TL

sekerim-grand-otel.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.