İzmir Afyonkarahisar Arası Kaç Km ve Kaç Saat? | Yol Tarifi

İzmir Afyonkarahisar arasının araba, otobüs, uçak, tren ve yürüme mesafesi kaç km ve kaç saat? Sefer saatleri ve en uygun bilet seçenekleri neler?
İzmir Afyonkarahisar Arası Kaç Km ve Kaç Saat? | Yol Tarifi

İzmir Afyonkarahisar arası; araba ya da otobüsle D300/E96 üzerinden 3 sa. 30 dk. (329 km), yürüyerek D300/E96 üzerinden 67 sa. (325 km), trenle Konya Mavi Ekspresi üzerinden 8 sa. 22 dk. sürmektedir. 

İzmir - Afyonkarahisar Arası

Araba Mesafesi329 km
Otobüs Mesafesi323 km
Uçuş Mesafesi1 sa. 5 dk. 
Yaklaşık Mesafe329 km
Araba Süresi3 sa. 30 dk.
Otobüs Süresi4 sa. 54 dk.
Yürüme Mesafesi67 sa.
En Ucuz Bilet100 TL
Otobüs Sefer Sayısı123
Tren Sefer Sayısı1

Lütfen yolcuğunuz sırasında trafik kurallarına uyunuz. Hız sınırlarını dikkate alıp kendinizin ve başkalarının can ve mal güvenliğinizi tehlikeye atmayın. Siz değerli okurlarımız bizim için çok değerlisiniz o yüzden kazasız belasız hayırlı yolculuklar dileriz.

İzmir Afyonkarahisar arası yol güzergahı haritası;


Afyonkarahisar Önerileri
Gezilecek YerlerNe Yenir?En İyi Oteller

İzmir - Afyonkarahisar arası yolculuk kaç saat?

İzmir - Afyonkarahisar arası yolculuk süresi otobüs veya arabayla ortalama D300/E96 üzerinden 3 saat 30 dakika, D320 üzerinden 4 saat 40 dakikadır. 

İzmir - Afyonkarahisar arası otobüs güzergahı ne?

İzmir - Afyonkarahisar arası otobüs güzergahı, Bornava'da yer alan İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali kalkışlı, D300/E96 üzerinden Ertuğrul Gazi Mah Yeni Otogar Tesisleri Kümeevler, D:3, 03200'de yer alan Afyonkarahisar Otogarı varışlı olarak ortalama 4 saat 54 dakikadır.

İzmir - Afyonkarahisar arası kaç saat?

İzmir - Afyonkarahisar arası ortalama D300/E96 üzerinden 3 saat 30 dakika (329 km), D320 üzerinden 4 saat 40 dakika (453 km) sürmektedir. 

İzmir - Afyonkarahisar arası otobüs firmaları neler?

İzmir - Afyonkarahisar arası sefer yapan otobüs firmaları arasında: Kamil Koç, Metro, Anadolu Ulaşım, Beydağı Turizm, Pamukkale Turizm, Seç Turizm, Malatya Medine Turizm, Mersin Seyahat, Dk Köksallar Seyahat, Niksarkale Turizm, Malatya Zafer Turizm, Yeni As Bayburt günün hemen her saati yer alıyor.  

İzmir - Afyonkarahisar arası otobüs fiyatları ne kadar?

İzmir - Afyonkarahisar arası otobüs fiyatları firmadan firmaya, hizmet kalitesine ve akaryakıt fiyatlarına bağlı olarak değişiklik göstermekte olup en ucuz 85 TL, en yüksek 200 TL'dir.  

İzmir - Afyonkarahisar arası arabayla kaç saat?

İzmir - Afyonkarahisar arası arabayla ortalama D300/E96 üzerinden 3 saat 30 dakika, D320 üzerinden 4 saat 40 dakikadır. 

İzmir'den Afyonkarahisar'a uçakla nasıl giderim?

Afyonkarahisar'a uçak ile yolculuk yapmak isteyenler Kütahya'da bulunan Zafer Havalimanı'nı kullanmak zorundadırlar. Buradan kalkan servis, otobüs ve taksiler ile Afyonkarahisar'a ulaşabilmektedirler. Kütahya Afyonkarahisar arası mesafe 96 km, ortalama hız ile araç yolculuğu 1 saat 10 dakika kadar sürmektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.