İstanbul Afyon Arası Kaç Km ve Kaç Saat? | Yol Tarifi

İstanbul Afyonkarahisar arasının araba, otobüs, uçak ve yürüme mesafesi kaç km ve kaç saat? Sefer saatleri ve en uygun bilet seçenekleri neler?
İstanbul Afyon Arası Kaç Km ve Kaç Saat? | Yol Tarifi

İstanbul Afyonkarahisar arası; araba ya da otobüsle D650 üzerinden 4 sa. 20 dk. (425 km), yürüyerek Yalova - Yenikapı/Yenikapı - Yalova üzerinden 62 sa. (339 km), uçakla 1 sa. sürmektedir. 

İstanbul - Afyonkarahisar Arası

Araba Mesafesi425 km
Otobüs Mesafesi456 km
Uçuş Mesafesi1 sa. 
Yaklaşık Mesafe425 km
Araba Süresi4 sa. 20 dk.
Otobüs Süresi7 sa. 38 dk.
Yürüme Mesafesi62 sa.
En Ucuz Bilet190 TL
Otobüs Sefer Sayısı212

Lütfen yolcuğunuz sırasında trafik kurallarına uyunuz. Hız sınırlarını dikkate alıp kendinizin ve başkalarının can ve mal güvenliğinizi tehlikeye atmayın. Siz değerli okurlarımız bizim için çok değerlisiniz o yüzden kazasız belasız hayırlı yolculuklar dileriz.

İstanbul Afyonkarahisar arası yol güzergahı haritası;


Afyonkarahisar Önerileri
Gezilecek YerlerNe Yenir?En İyi OtellerEn İyi Termal Oteller

İstanbul - Afyonkarahisar arası yolculuk kaç saat?

İstanbul - Afyonkarahisar arası yolculuk süresi otobüs veya arabayla ortalama D650 üzerinden 4 saat 20 dakika,  O-4 ve D650 üzerinden 4 saat 30 dakikadır. 

İstanbul - Afyonkarahisar arası otobüs güzergahı ne?

İstanbul - Afyonkarahisar arası otobüs güzergahı, Bayrampaşa'da yer alan Esenler Otogarı kalkışlı, D650 üzerinden Ertuğrul Gazi Mah. Yeni Otogar Tesisleri Kümeevler, D:3, 03200'de yer alan Afyonkarahisar Otogarı varışlı varışlı olarak ortalama 7 saat 38 dakikadır.

İstanbul - Afyonkarahisar arası kaç saat?

İstanbul - Afyonkarahisar arası D650 üzerinden 4 saat 20 dakika (425 km),  O-4 ve D650 üzerinden 4 saat 30 dakika (445 km) sürmektedir. 

İstanbul - Afyonkarahisar arası otobüs firmaları neler?

İstanbul - Afyonkarahisar arası sefer yapan otobüs firmaları arasında: Kamil Koç, Pamukkale Turizm, Sakarya Vib Turizm, Kamil Koç, Alanyalılar Turizm, Kontur Turizm, Isparta Petrol Turizm, Özkaymak, Buzlu Turizm, Metro Turizm günün hemen her saati yer alıyor.  

İstanbul - Afyonkarahisar arası otobüs fiyatları ne kadar?

İstanbul - Afyonkarahisar arası otobüs fiyatları firmadan firmaya, hizmet kalitesine ve akaryakıt fiyatlarına bağlı olarak değişiklik göstermekte olup en ucuz 190 TL, en yüksek 280 TL'dir.  

İstanbul - Afyonkarahisar arası arabayla kaç saat?

İstanbul - Afyonkarahisar arası arabayla ortalama D650 üzerinden 4 saat 20 dakika,  O-4 ve D650 üzerinden 4 saat 30 dakika sürmektedir.

İstanbul'dan Afyonkarahisar'a uçakla nasıl giderim?

Afyon'a uçak ile yolculuk yapmak isteyenler Kütahya'da bulunan Zafer Havalimanı'nı kullanmak zorundadırlar. Buradan kalkan servis, otobüs ve taksiler ile Afyon'a ulaşabilmektedirler. Kütahya Afyon arası mesafe 96 km, ortalama hız ile araç yolculuğu 1 saat 10 dakika kadar sürmektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.