Ankara Afyonkarahisar Arası Kaç Km ve Kaç Saat | Yol Tarifi

Ankara Afyonkarahisar arasının araba, otobüs, uçak, tren ve yürüme mesafesi kaç km ve kaç saat? Sefer saatleri ve en uygun bilet seçenekleri neler?
Ankara Afyonkarahisar Arası Kaç Km ve Kaç Saat | Yol Tarifi

Ankara Afyonkarahisar arası; araba ya da otobüsle Dumlupınar Blv./D200 ve D260 üzerinden 3 sa. 1 dk. (261 km), yürüyerek Dumlupınar Blv. ve D260 üzerinden 53 sa. (259 km), trenle YHT ve Pamukkale Ekspresi üzerinden 5 sa. 20 dk. ya da YHT ve Eskişehir - Afyon Ekspresi ile 5 sa. 16. dk. sürmektedir. 

Ankara - Afyonkarahisar Arası

Araba Mesafesi261 km
Otobüs Mesafesi257 km
Uçuş Mesafesi1 sa. 10 dk. 
Yaklaşık Mesafe259 km
Araba Süresi3 sa. 1 dk.
Otobüs Süresi3 sa. 21 dk.
Yürüme Mesafesi53 sa.
En Ucuz Bilet100 TL
Otobüs Sefer Sayısı113
Tren Sefer Sayısı2

Lütfen yolcuğunuz sırasında trafik kurallarına uyunuz. Hız sınırlarını dikkate alıp kendinizin ve başkalarının can ve mal güvenliğinizi tehlikeye atmayın. Siz değerli okurlarımız bizim için çok değerlisiniz o yüzden kazasız belasız hayırlı yolculuklar dileriz.

Ankara Afyonkarahisar arası yol güzergahı haritası;


Afyonkarahisar Önerileri
Gezilecek YerlerNe Yenir?En İyi Oteller

Ankara - Afyonkarahisar arası yolculuk kaç saat?

Ankara - Afyonkarahisar arası yolculuk süresi otobüs veya arabayla ortalama Dumlupınar Blv. üzerinden 3 saat 1 dakika, Dumlupınar Blv./D200 ve D260 üzerinden 3 saattir. 

Ankara - Afyonkarahisar arası otobüs güzergahı ne?

Ankara - Afyonkarahisar arası otobüs güzergahı, Beştepe'de yer alan Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali (AŞTİ) kalkışlı, Dumlupınar Blv. üzerinden Ertuğrul Gazi Mah Yeni Otogar Tesisleri Kümeevler, D:3, 03200'de yer alan Afyonkarahisar Otogarı varışlı olarak ortalama 3 saat 21 dakikadır.

Ankara - Afyonkarahisar arası kaç saat?

Ankara - Afyonkarahisar arası Dumlupınar Blv. üzerinden 3 saat 1 dakika (259 km), Dumlupınar Blv./D200 ve D260 üzerinden 3 saat (261 km) sürmektedir. 

Ankara - Afyonkarahisar arası otobüs firmaları neler?

Ankara - Afyonkarahisar arası sefer yapan otobüs firmaları arasında: KamilKoç, Ali Osman Ulusoy, Metro, Ağrı Seç, Bizim Iğdır, Iğdır Turizm, Aras, Lüks Karadeniz, Pamukkale, Güney Akdeniz, Isparta Petrol, Alaşehir Sarıkız Turizm, Yeni Barış Turizm, Esadaş, Sahil Seyahat günün hemen her saati  yer alıyor.  

Ankara - Afyonkarahisar arası otobüs fiyatları ne kadar?

Ankara - Afyonkarahisar arası otobüs fiyatları firmadan firmaya, hizmet kalitesine ve akaryakıt fiyatlarına bağlı olarak değişiklik göstermekte olup en ucuz 100 TL, en yüksek 175 TL'dir.  

Ankara - Afyonkarahisar arası hızlı tren ne kadar?

Ankara - Afyonkarahisar arası tren fiyatları YHT ve Pamukkale Ekspresi 107 TL, YHT ve Eskişehir-Afyon Ekspresi 107 TL'dir. 

Ankara - Afyonkarahisar arası tren saatleri ne?

Ankara - Afyonkarahisar arasın tren saatleri ilk sefer 08:35'da başlarken son sefer 15:35'dır. 

Ankara - Afyonkarahisar arası arabayla kaç saat?

Ankara - Afyonkarahisar arası Dumlupınar Blv. üzerinden 3 saat 1 dakika, Dumlupınar Blv./D200 ve D260 üzerinden 3 saat sürmektedir. 

Ankara - Afyonkarahisar arası hızlı tren kaç saat?

Ankara - Afyonkarahisar arası hızlı tren Ankara YHT Garı kalkışlı, Afyon A. Çetinkaya varışlı olarak 5 saat 16 dakika sürmektedir. 

Ankara'dan Afyonkarahisar'a uçak ile gidiliyor mu?

Afyonkarahisar'a uçak ile yolculuk yapmak isteyenler Kütahya'da bulunan Zafer Havalimanı'nı ya da Antalya Havalimanı'nı kullanmak zorundadırlar. Buradan kalkan servis, otobüs ve taksiler ile Afyonkarahisar'a ulaşabilmektedirler.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.