2017 Sonbaharına Damgasını Vuracak 8 Film

Bu filmler kaçmaz... 2017 sonbaharı için geri sayım başladı. Vizyona girecek ve salonları doldurma konusunda iddialı olan 8 filmi sizler için bir araya getirdik.
2017 Sonbaharına Damgasını Vuracak 8 Film

Hazır mısın?

İddia ediyoruz bu filmlerden bir veya bir kaçına mutlaka gideceksin. Zaten bu içeriği incelediğine göre sinema sever bir insansın sen.  Sanattan ve sinema kültüründen anlıyorsun. Yaz boyunca plajlardaydın, ya da bunaltıcı sıcaklar yüzünden evden işe işten eve gidip geldin. Sinemayı biraz boşladığını biliyoruz... Önemli değil. Cumali Ceber'e gidecek değildin ya... (Şaka şaka, çocuk güzel film yapmış ama belki sana göre değildi;)

Aamir Khan'ın Dangal filmine gitmişsindir tabi. Seni seni :) Şimdi senin için 10 adet filmi bir araya getirdim. Sonbahar senin için sinemayla iç içe bir mevsim olacak. İddialı filmler vizyon için sıraya girdi bile. Bir kova mısır ile içeceğini yanına al ve geriye yaslan.. Kilo almayı dert etme. Zaten plajlarda vücudunla yeterince hava attın :)


IT / O 

Korku filmi seviyorsan şimdiden biletini al....

Dünyaca ünlü korku yazarı Stephen King'in "O" adlı romanından senaryo edilmiş bir film. ABD'nin Maine eyaletindeki Derry kasabasındaki çocuklar geride parçalanmış vücut kalıntıları bırakarak ortadan kaybolur. The Barrens olarak bilinen bir yerde, 7 kişilik bir çocuk grubu Pennywise isimli bir palyaçonun karşısında korkutucu ve garip karşılaşmalarıyla bir araya gelir. Başrollerini Bill Skarsgard, Javier Botet ve Owen Teague'ın paylaştığı IT / O filmi 8 Eylül 2017 tarihinde vizyona girecek.

Fragman


Kingsman: Altın Çember

Aksiyonu seven, kafasının içinde ajanlara has bir beyin bulunduran birisin sen... Bu film tam senlik. Zaten ilkini çok beğenmiştin...

Merkezleri yok edilip dünya rehin alındıktan sonra, Kingsman ajanları bir kez daha harekete geçmek zorundadır. Araştırmaları sonucu Amerika’daki bir casus teşkilatının varlığından haberdar olurlar. Statesman olarak bilinen bu teşkilat, kendi teşkilatıyla aynı dönemde kurulmuştur. Bu iki elit teşkilat; acımasız olan ortak bir düşmana karşı beraber hareket ederler. Dünyayı kurtarmak Eggsy için artık bir alışkanlık haline gelmiştir.

2014 yılında gösterime giren Kingsman: Gizli Servis; aksiyon-macera ve komedi dalındaki başarılı çıkışına bir yenisini daha ekliyor. Asi genç Eggsy olarak ilk filmde karşımıza çıkan Taron Egerton ve karizmatik centilmen ajan Harry olarak tanıdığımız Colin Firth'ü tekrar geri dönenler arasında.

Fragman


Jigsav / Testere Filminin 8.'si...

Testerenin adaletine inananlar, yeni filminiz geliyor...

Tobin Hell’in Jigsaw karakterini canlandırmaya devam edeceği bu filmde Hell’e Mandela Van Peebles, Laura Vandervoort, Brittany Allen ve Callum Keith Rennie gibi oyuncular eşlik edecek. Filmin senaryosu Josh Stolberg ve Pete Goldfinger ikilisine aitken yönetmenliğini Predestination filminden de bileceğiniz Michael Peter Spierig kardeşler üstleniyor.

Fragman


LEGO Ninjago Filmi

Çocuklar ve çocuk kalanlar için...

Green Ninja adıyla da bilinen Lloyd ve hepsi gizli savaşçılar ve LEGO Yapım Ustaları olan arkadaşlarıyla beraber, Ninjago Şehri için savaşmaya çağırılırlar. 

Fragman


Thor 3: Ragnarok

Thor serisinin hayranları, müjdemizi isteriz :)

Thor serisinin 2017 yılında izleyiciyle buluşacak olan üçüncü filminde, yaklaşmakta olan Norse kıyametine tanık olacağız. Asgard'tan uzakta, evrenin öbür ucunda hapsolmuş olan Thor çıkı yolu bulamamaktadır. Üstelik güçlü çekici de yanında değildir ve Asgard bir yıkımın eşiğindedir. Ragnarok zamanı gelmiştir, eğer gerçekleşirse bütün Asgardlıları yok edecek olan yıkımın sorumlusu ise acımasız Hela'dır. Ancak Asgard'ı kurtarabilmek için öncelikle özgür kalmalı, bunun içinde karşısına eski müttefiki Hulk'ı çıkaran ölümcül bir yarışmayı kazanmalıdır...

Fragman


Adalet Ligi

Batman, Superman, Wonder Woman, Flash ve Aquaman hayranları bu lige hazır mısın?

DC öykü evrenini kapsamlı bir biçimde perdeye yansıtma projesinin en önemli ayaklarından biri olan Justice League, çizgi serideki en önemli kahramanları bir araya getiriyor. Superman'in fedakarlıklarından ilham alan Batman'in insanlığa olan inancı toparlanmıştır. Yeni müttefiki Wonder Woman ile insanlığın kaderi için savaşmaya hazırlardır. Ancak karşılarına çıkan yeni tehditin büyüklüğü karşısında kendilerini süper güçlü bir takım toplamak için çok kısa bir süreleri kalmış bir halde bulurlar. Ancak bu süper kahraman ekibi dünyayı kurtarmak için yeterli olacak mıdır? Batman, Superman, Wonder Woman, Flash ve Aquaman gibi DC evreninin süper "yıldızlarını" bir araya getren filmin yönetmen koltuğunda, çizgi uyarlamalar konusunda uzman kabul edebileceğimiz Zack Snyder oturuyor.

Fragman


Coco 

Anneler babalar bu film de sizler için... 

Pixar yapımı animasyon film 12 yaşındaki gitar meraklısı Miguel'i temel alıyor. 12 yaşındaki Miguel'in en büyük kahramanı efsanevi Meksikalı gitarist Ernesto de la Cruz'dur. Ancak Cruz hayatını kaybetmiştir ve Miguel'in onunla tanışma imkanı yoktur. Ancak bu küçük çocuğun hayranlığını azaltmaz. Her gün onun şarkılarını dinlemektedir. Günün birinde Miguel ünlü müzisyenin gitarını bulur ve onu çalmaya başlar. Ancak bu beklemediği bir sonuç doğurur ve gitarı çalması onu Ölüler Şehri'ne götürüverir... Böylece macera başlamış olur. Yolda büyüleyici düzenbaz Hector'la karşılaşır ve birlikte Miguel'in aile tarihinin ardındaki gerçek hikayeyi keşfetmek için olağanüstü bir yolculuğa çıkarlar.

Fragman

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.