Yeğene Doğum Günü Mesajları | En Güzel Doğum Günü Sözleri

Yeğene söylenecek en güzel doğum günü mesajı nedir? diye merak ediyorsanız sizler için hazırladığımız yeğene doğum günü mesajları içeriğimiz...
Yeğene Doğum Günü Mesajları | En Güzel Doğum Günü Sözleri

Yeğene Doğum Günü Mesajı

Dikkat dikkat Bu mesaj duygu yüklüdür. Kendinizi duygu almaya hazır hale getirin ve mesajı okumaya devam edin. Benim sevecen, tatlı iyi kalpli yeğenimin doğum günü kutlu olsun.

Bugün benim için özel, benim için çok güzel birinin doğum günü, güzel yeğenimin doğum günü kutlu olsun.

Sen azmin ve yeteneğinle bizlerin göğsünü kabartacak yeğeni olacaksın inşallah. Rabbim yolunu açık etsin. Doğum günün kutlu olsun.

Yeğene Doğum Günü Mesajları

Teyzenin gülü, teyzesinin bir tanesi minik yeğenimin doğum günü kutlu olsun.

Teyzenin bir tanesi büyümüşte doğum günü kutlayacakmış. Her doğum günün bir öncekinden daha güzel olsun, bahtın güzel yolun açık olsun bir tanecik yeğenim doğum günün kutlu olsun.

Söz ile değil de, yürek ile olmalı tüm sevgiler. Sözden değil de yürekten verilmeli tüm hediyeler. Doğum günün kutlu olsun canım yeğenim.

Yeğene Doğum Günü Mesajları

İyi ki doğdun iyi ki bizlere mutluluk getirdin. Minik yeğenimin doğumu kutlu olsun.

Şu hayatta eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Yaşamın bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun yeğenim.

Benim minik kuşum, küçük kanatlı güler yüzlü meleğim, seni yanaklarından öpeyim, doğum gününü de kutlayayım. Doğum günün kutlu olsun canım yeğenim.

Yeğene Doğum Günü Mesajları

Hayatımızı anlamlandıran yeğenim, yeni yaşının da tıpkı senin gibi güzel olmasını dilerim. Mutlulukların ve iyiliklerin her zaman en iyisini hak ettiğini bilmeni isterim. Mutlu ve sağlıklı daha nice yaşlara!

Cimcime büyümüş ve bir yaşına gelmiş doğum günü kutlayacak. Daha nice mutlu doğum günlerine inşallah. Doğum günü kutlu olsun canım yeğenimin.

Yeni yaşında kalbinin olabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha çok sevilmen dileğiyle yeni yaşın mutlu, doğum günün kutlu olsun.

Yeğene Doğum Günü Mesajları

Canım yeğenim doğum günün kutlu olsun. Huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir hayatın olsun.

Yeğen doğum günün kutlu olsun. Sana hediye alacaktım hiç param kalmadı. Babana söyle de bana para göndersin de sana hediye alayım.

Teyzesinin biricik yeğeni, sen benim doğduğundan beri her zaman canımdan bir parça gibi oldu. Seninle birlikte mutluluğu ve neşeyi tattık. Umarım sen de kendi yaşamında her zaman bizim gibi böyle mutluluk yaşarsın. Nice mutlu yıllara yeğenim!

Yeğene Doğum Günü Mesajları

Bugünün dününden farklı, yarınının umut kaynağı olsun, hayat sana istediklerini versin. Canım yeğenim doğum günün kutlu olsun.

Canım yeğenim, sen dünyaya geldikten sonra bize yaydığın sevgin dünyadaki her şey oldu. Sana karşı o kadar büyük sevgi hissediyorum ki yaşamımıza güneş gibi doğdun. Canım yeğenim, doğum gününü içtenlikle kutlar, yeni yaşında her şeyin gönlünce olmasını dilerim.

Yeğene Doğum Günü Mesajları

Henüz küçücüksün canım yeğenim, sen ne çok büyüdüğünü düşünsen de bizim gözümüzde hep küçük olarak kalacaksın. Zaman çok çabuk geçse de seni hep beşiğinde bizim gözlerimizin içine bakan değerlimiz olarak hatırlayacağız. Doğum gününü kutlar, yeni yaşında mutlu ve sağlıklı bir hayat yaşamanı dilerim canım yeğenim.

Herkesin yeğeni güzeldir ama benimkisi hem güzel hem de özel, doğum günün kutlu olsun yeğenim..

Yeğene Doğum Günü Mesajları

Biz seninle dayı yeğen gibi değil de candan iki arkadaş, iki sırdaş gibiyiz. Her zamanda öyle kalacağız. Aslan yeğenim doğum günün kutlu olsun..

Yeğene Duygusal Doğum Günü Sözleri

İyi ki doğdun benim güzel/yakışıklı yeğenim. Yaşamında bir sayı daha geride kalmasına rağmen bu kadar hızlı büyüyeceğin hiç aklımıza gelmezdi yeğenim. Şimdi sen başarılarla dolu bir yaşamın adımlarını atmaya devam ederken teyzen/dayın olarak seni hiç unutmuyor aklımızdan çıkarmıyoruz. Sen de birlikte yaşadığımız güzel anıları hiç unutma, doğum günün kutlu ve mutlu olsun.

Yeğene Doğum Günü Mesajları

Eski doğum günü kutlamaların, aileler hep bir arada olduğu için mutlu geçerdi. Canım yeğenim şimdi sen yanımızda yoksun diye biraz üzülüyoruz ama hala senin gibi iyi kalpli bir yeğene sahip olduğumuz için iftihar ediyoruz. Her şey yeni yaşında da gönlünce olsun, doğum günün kutlu olsun!

Her zaman neşeli ol ki yaşadığın hayattan zevk alasın, her zaman umutla yaşa ki yarınlara ümitle bakasın. Yeni yaşında mutluluğun karesi kadar mutlu olasın.

Bugün gönlünden geçirdiğin ve dilediğin tüm dileklerin gerçek olsun. Bugün ve bundan sonra her günün mutlulukla geçsin. Canım yeğenim doğum günün kutlu olsun.

Yeğene Doğum Günü Mesajları

Ben sizde kalırken ders çalışırken sana bazen kızıyordum ama seni görünce sinirim hemen geçiveriyordu. Sen benim her zaman çok çok seveceğim güzel yeğenim olacaksın. Doğum günün kutlu olsun.

Canım yeğenim doğum günün kutlu olsun. Huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir hayatın olsun.

Dünyanın en şanslı teyzesiyim ben. Çünkü senin gibi bir yeğene sahibim. Doğum günün kutlu olsun canım yeğenim.

Yeğene Doğum Günü Mesajları

Allah’ım seni her zaman mutlu etsin, o neşe ile gülen yüzünü her zaman güldürsün, en kötü gününde bile bir umut ışığı göndersin. Güzel yeğenim doğum günün kutlu olsun.

Yeğenim dünyaya geldiğin sırada yüzünde kocaman bir gülümsemeyle bize merhaba demiştin. Keşke o gülümsemeyi sana gösterebilsem. Canım yeğenim, seni bize verdiği için Allah’a ne kadar şükretsem azdır. Her zaman yüzümüzü güldüren bir mutluluk kaynağı oldun. İyi ki doğdun, doğum günün kutlu ve mutlu olsun.

Yeğen lafı fazla uzatmayım doğum günün kutlu olsun.

Halasının her zaman çok sevdiği canı kadar değer verdiği canım yeğenimin doğum günü kutlu olsun. Nice nice mutlu yıllara inşallah.

Yeğene Doğum Günü Mesajları

Sen dünyaya geldikten sonra her şey biraz daha anlamlı ve mutlu olmaya başladı. Canım yeğenim iyi ki doğdun iyi ki bizim en tatlı yeğenimiz oldun.

Canım yeğenim, her ne kadar bizim doğum günlerimizi hatırlamayıp zaman zaman unutsan da teyzesi/dayısı onu hiçbir zaman unutmuyor. Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında hayat sana mutluluklar getirsin biricik yeğenim.

Doğduğun gün daha dün gibi aklımda olsa da artık kocaman bir kız/oğlan oldun yeğenim. Fakat sen ne kadar büyüsen de her zaman bizim küçük bebeğimiz olarak kalacaksın. Seni çok seviyor ve doğum gününü mutlulukla kutluyorum yeğenim.

Yeğene Doğum Günü Mesajları

En büyük sevgim, yaşamda sadece sana karşı oldu canım yeğenim. Senin mutluluğun bizim için her zaman çok önemli bunu unutma. Yeni yaşında da her zaman gülmeni, mutlu olmanı ve kendine çok iyi bakmanı isterim. Doğum günün kutlu ve mutlu olsun!

Güzel yeğenim, doğduğun anda etrafında pek çok kelebekler uçuşuyordu. O kelebekler daha sonra hiç yanımızdan ayrılmadı. Senin gibi bir yeğenimiz olduğu için ne kadar mutlu olsak ve kıvanç duysak azdır. Doğum günün kutlu olsun, nice kendin gibi güzel yaşlara canım yeğenim.

Yeğenleri bir tanesi; nice mutlu güzel, sağlıklı, huzur dolu yılların olması dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun.

Benim aslan yeğenim doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Gelmek istedim ama gelemedim hediyeni yolluyorum. Doğum günün kutlu olsun.

Küçük prenses şimdi kocaman bir prenses oluyor. Yıllar geçse dahi sen her zaman prenses yeğenim olarak kalacaksın. Canım yeğenim, doğum günün kutlu olsun, her şey gönlünce olsun inşallah.

Senin gibi temiz kalpli ve anlayışlı bir yeğenim olduğu için, ne kadar mutlu olsam azdır. Yeni yaşını en içten duygularımla kutlarım. İyi ki varsın güzel yeğenim.

Dünyadaki en değerli ve kıymetlim, iyi ki dünyaya geldin. Seninle her şey ayrı bir güzel oluyorken, sen olmadığında hiçbir şeyin keyfi ve eğlencesi olmuyor canım yeğenim. Mutluluğun da her zaman bahtın gibi güzellikler dolu olsun, doğum gününle birlikte yeni yaşın sana istediklerini gerçekleştirme şansı versin.

Yeğene Doğum Günü Mesajları

Yaşamında gülmekten yanakların ağrısın, mutluluk kapının önünden ayrılmasın, yeni yaşın sağlıklı ve mutlu olsun. Doğum günün kutlu olsun yeğenim.

Sımsıcak gülüşün ile bizim her zaman neşe kaynağımız oldun. Teyzen ve dayın olarak doğum gününü kutlar, yeni yaşında her şeyin dilediğin gibi olmasını isterim.

Benim mini minnacık yeğenimin doğum günü kutlu yeni yaşı hayırlı olsun. Bundan sonraki her yaşı onu çok mutlu etsin.

Yeğene Doğum Günü Mesajları

Sabah kalktım telefona baktım Facebook bugün yeğenin doğum günü ona iyi dileklerini ilet dedi. Yeni yaşının sana sağlık, mutluluk, başarı getirmesini dilerim. Doğum gününü kutlarım.

Yaşamının geri kalan kısmı, kalbinin güzelliği kadar güzel ve sevgi dolu geçsin. Hayatının her anında dolu dolu mutlu olman dileğimle, doğum günün kutlu olsun yeğenim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Doğum Günü MesajlarıDoğum Günü Pastası Yazıları
Baldıza Doğum Günü MesajlarıBacanağa Doğum Günü Mesajları
Ablaya Doğum Günü MesajlarıSevgiliye Doğum Günü Mesajları
Anneye Doğum Günü MesajlarıBabaya Doğum Günü Mesajları
Abiye Doğum Günü MesajlarıTeyzeye Doğum Günü Mesajları
Kardeşe Doğum Günü MesajlarıArkadaşa Doğum Günü Mesajları
2024'ün En Güzel SözleriKomik Doğum Günü Mesajları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.