Kardeşe Doğum Günü Mesajı | Kız ve Erkek Kardeşe Mesajlar

En güzel kardeşe doğum günü mesajlarını bu içerikte sizler için bir araya getirdik. Abladan kardeşe doğum günü mesajlarını bu içerikte bulabilirsiniz.
Kardeşe Doğum Günü Mesajı | Kız ve Erkek Kardeşe Mesajlar

Kardeşe Doğum Günü Mesajı

Dünyanın en iyi kardeşinin doğum günü kutlu olsun. İyi ki kardeşimsin.

Ömrün güzel olsun, doğum günün kutlu olsun kardeşim.

Yeni yaşında her şey gönlünce olsun. Doğum günü kutlu olsun.

Hayatıma varlığınla eğer katan biricik kardeşim, doğum günün kutlu olsun...

Kardeşe Doğum Günü Mesajı

Doğum günün kutlu olsun güzel kız kardeşim...

Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan. Bil ki unutulmadın. Doğum günün kutlu olsun canım kardeşim.

Küçüklükten beri hep yanımdasın ve hep yanımda olacaksın kardeşim iyi ki doğdun. Nice yaşlara.

Kalbimin yıldızı kardeşim doğum günün kutlu olsun.

Kardeşe Doğum Günü Mesajı

Kardeşlik sözlerde biten bir cümle değil kalpte atan bir sevgi çemberi olmalıdır. Seni seviyorum canım kardeşim nice nice yaşlara.

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Mutlu yıllar canım kardeşim.

Bugün geride kalan bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu geleceğin sana güzellikler getirmesini diliyorum.

Kardeşe Doğum Günü Mesajı

Güller, laleler, bütün çiçekler solar. Çelik ve demir kırılır ama kardeşim benim sana olan sevgim ne solar ne kırılır.

Sen benim hayatımda, hatta hayallerin de ötesinde sahip olduğum en iyi kardeşsin. Doğum günün kutlu olsun.

Kardeşe Doğum Günü Mesajı

Bir yaşına daha geride bıraktığın şu günlerde her zaman yanındayız kardeşim. Doğum günün kutlu olsun.

Bütün hayallerin umutlarına birlik olsun. Dileklerin duaların kabul olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun.

Kız ve Erkek Kardeşe Doğum Günü Mesajı

Kardeşe Doğum Günü Mesajı

Çelik ve demir kırılır ama kardeşlik ne solar ne de kırılır. Doğum gününü kutlarım canım kardeşim…

Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum.

Kalbin kar gibi beyaz, gönlün yıldızlar gibi parlak, duyguların güneş gibi sıcak, rüyaların ay ışığı gibi olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Kardeşim, doğum gününü kutlarım. Hayat sana Mert, dürüst ve babacan davransın. Tıpkı senin gibi… Doğum günü kutlu olsun.

Kardeşe Doğum Günü Mesajı

Kardeş kelimesi altı harfe sığmaz, hatta yere göğe bile… Doğum günün kutlu olsun

Biz seninle hep aynı şeylere güldük aynı şeylere ağladık, yıllarca canımızı yakan şeyler hep aynı oldu canım kardeşim. Bundan sonra hep birlikte gülmek ümidiyle, yeni yaşın şans getirsin…

Doğum Günün Kutlu Olsun Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun!

Dünyaya geldiğin günden beri senin hayallerin, benim hayallerim oldu. Sen, dünyamın en değerlisin canım kardeşim. Doğum günün kutlu olsun nice güzel senelerin olsun.

Kardeşe Doğum Günü Mesajı

Bir yıl daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye.. Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara…

Bu yıl senin yılın olsun canım ablacım, hayalindeki her şeyi gerçekleştirebileceğin ve mutluluğunu katlayabileceğin bir yıl olsun. Nice güzel senelere, iyi ki doğmuşsun benim melek ablam…

Yasa.. Sev.. Gül..! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara..

Kardeşe Doğum Günü Mesajı

Yeni yaşını kutlarken her mumun için ayrı ayrı dilek tut canım kardeşim ve hepsi için bambaşka çiçekler açsın yeryüzünde, hepsi senin için açsın çiçeklerin… Doğum günün kutlu olsun, güzel günler ve mutlu yarınların olsun canım kardeşim…

İyi ki doğdun canım kardeşim seni çok ama çok seven candan seven kardeşin doğum gününü kutluyor. Kimi kardeşin olarak görüyorsan ya ona benze ya da kardeşin gibi gördüğün insanı kendine benzet ki görenler sizden örnek alsın.

Kardeşlik dünyadaki başka hiçbir duyguya benzemez, ondan kopmak eti tırnaktan ayırmaya benzer… Seninle hiç ayrılmamak ümidiyle canım kardeşim, doğum günün kutlu olsun…

Kardeşe Doğum Günü Mesajı

“Sen bir sene daha büyüdün. Ben bir sene daha seninle büyümenin zevkini yaşadım. Her sene bu zevki farklı heyecanlarla yaşattığın için teşekkür ederim. İyi ki doğdun, iyi ki varsın.

“Anıların içerisinde kaybolur gibi fotoğrafların arasında kayboluyorum. Ne kadar büyüdük. Ne güzel günler geçirdik beraber. Pastanın mumlarını üfler gibi acele ve hızlı: İyi ki doğdun güzel kardeşim.”

Dünyanın en güzel kardeşi doğum günün kutlu olsun. İyi ki kardeşimsin. Nice yıllara.

Aman Allah’ım kardeşim bir yaş daha büyümüş. Büyüdükçe güzelleşiyorsun, seni seviyorum kardeşim. Nice mutlu yıllara.

Kardeşe Doğum Günü Mesajı

Kardeşlik düşmesin diye tutmak, kardeşlik bırakmayacağını bilerek dayanmaktır. Her zaman yanındayım canım kardeşim. Doğum günün kutlu olsun.

Allah için birbirini seven iki kardeş buluştukları zaman, biri diğerini yıkayan iki el gibidir. Ne zaman iki mümin bir araya gelirse, Allah Teâlâ, birini diğerinden faydalandırır. (Hadis-i Şerif) Canım kardeşim nice mutlu, sağlıklı yaşlara.

Ey küçük melek! Seni baldan daha çok seviyorum iyi ki doğdun tatlım. Canım kardeşim mutu yıllar.

Kardeşe Doğum Günü Mesajı

Ne zaman hata yapsam, beni affetmeyi her seferinde bildin. Bundan sonra daha çok hata yapayım ve sen de affetmek için hep yanımda ol. Beraber büyüyelim. Doğum günün kutlu olsun canım kardeşim.”

Yeni yaşında da hep olduğun gibi sevgi dolu, mutlu ve neşeli kal. Kalbinden ne geçiyorsa hepsinin gerçekleşmesi dileğiyle. Canım kardeşim mutlu yıllar.

“Herkes doğum gününde kaç tane hediye geldiğine bakar. Ben ise senin gelip gelmediğine bakarım. Benim en büyük hediyem sensin kardeşim. İyi ki doğdun. İyi ki varsın.”

Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayatımıza. Hep sevgiyle yaşa, nice yaşlara kardeşim…

Kardeşe Uzun Doğum Günü Mesajı

Kardeşe Doğum Günü Mesajı

Küçük prenses senin kadar sevecen, mutlu, eğlenceli ve güzel bir kardeşim var, iyi ki var! Kutlu olsun doğum günün. Nice yaşlara.

“Menekşeler güzeli kız kardeşim. Pastadaki mumları üfledikten sonra havaya ince bir duman yükselir ya. Her adını andığımda içimde öyle naif bir sevgi dolaşıyor. İyi ki doğmuşsun. İyi ki kardeş olmuşuz. Mutlu yıllar.”

Hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum. Tüm hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşi her daim seni aydınlatsın. Canım kardeşim nice yıllara.

İyi ki doğdun canım kardeşim. Seni çok ama çok seven candan seven kardeşin doğum gününü kutluyor.

Hayal kur, ne hayal kurmak istersen. Gez, nereye gitmek istersen. Ol, ne olmak istersen. Çünkü senin bir tane hayatın olacak ve sadece bir şansın var bütün bunları yapabilmek için seni çok seviyorum bir tanecik kardeşim nice yaşlara.

Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun biricik kardeşim.

Pastanın üzerindeki mumlar ne zaman bu kadar arttı, bilemiyorum. Ama bildiğim bir şey varsa o da pastanın üzerindeki mumların sayısı gibi seninle birlikte hayatın daha çok aydınlandığıdır. Beraber nice seneler güzel kardeşim.

Doğum gününde sana en güzel hediyeyi vermek isterdim ama seni sana nasıl verebilirim kardeşim! Nice mutlu yıllara.

Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun. Mutlu yıllar canım kardeşim.

Kardeşim doğum günün kutlu olsun, Eve gelirken 2 ekmekle yumurta al, ha bir de pasta al da kutlama yapalım ağız tadıyla.

Kardeşe Doğum Günü Mesajı

Hayat insanlara her zaman için fırsatlar verir ya iyi değerlendirmesini bilirsen eğer. Sen bana hayatın en tatlı fırsatlarındansın. Ben pek anlatamam böyle şeyleri. Ama sen bendeki yerini çok iyi biliyorsun. Seni seviyorum. Hem de kocaman. En kocamanından. İyi ki doğdun kardeşim.

Canım abim. Senin yanında kendimi o kadar güvende hissediyorum ki sanki bir çamın büyüyen gölgesinde oynamaya devam eder gibi yaşıyorum hayatı. Bana ayırdığın gölgenin hep büyümesi dileğiyle. Mutlu yıllar.

Kardeşlik sözlerde biten bir cümle değil kalpte atan bir sevgi çemberi olmalıdır. Seni seviyorum canım kardeşim nice nice yaşlara.

Kardeşe Doğum Günü Mesajı

Yanında olamadığım için bugün içim biraz buruk… Belki yanında değilim ama şunu bil ki tüm kalbimle senin dünyaya gelişini, bugünü seninle beraber kutluyorum. Yakında görüşmek üzere, Nice yaşlara canım kardeşim.

Eğer bugün yanında olsaydım sana sıkıca sarılır, yanağına kocaman bir öpücük kondurur ve gözlerindeki ışıltının hiç bitmemesini dilerdim. Doğum günün kutlu olsun canım kardeşim.

Senden ayrı olsam da rüzgârları iyi dinle, sana olan sevgimi onlara fısıldadım. Doğum günün tüm güzellikleri sana susun kardeşim.

Bugün yanında olamasam da unutmadım. Doğum günün kutlu olsun, tüm güzellikler ve mutluluklar seni bulsun! Nice yeni yaşlara canım kardeşim.

İnsanın sevdikleri yıldızlara benzer, onlar bazen göremezsin ama orada olduğunu bilirsin. Ben de senin için hep yanında olacağım kardeşim. Nice yeni yaşlara, iyi ki doğdun kardeşim!

Bugün dalgalar bir başka vuruyor sahile, bugün yıldızlar bir başka parlıyor sonsuz mavide…  Bende ise bitmez bir huzur ve sevgi var bu saatlerde. Doğum günün kutlu olsun bir tanecik kardeşim.

Kardeşe Duygusal Doğum Günü Mesajları

Kardeşe Doğum Günü Mesajı

Dünyanın en güzel kardeşi doğum günün kutlu olsun. İyi ki kardeşimsin, nice yıllara...

Güller, laleler, bütün çiçekler solar. Çelik ve demir kırılır ama kardeşim benim sana lan sevim ne solar ne de kırılır. Doğum günün kutlu olsun...

Kardeşlerin en özeli iyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun.

Her gün seninle konuşmasam da daima kalbimin en derinlerindesin. Mutlu yıllar kardeşim.

Kalbimin yıldızı kardeşim, doğum günün kutlu olsun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Doğum Günü MesajlarıDoğum Günü Pastası Yazıları
Yeğene Doğum Günü MesajlarıBaldız için Doğum Günü Mesajları
Bacanağa Doğum Günü MesajlarıAblaya Doğum Günü Mesajları
Anneye Doğum Günü MesajlarıSevgiliye Doğum Günü Mesajları
Babaya Doğum Günü MesajlarıAğabeye Doğum Günü Mesajları
Teyzeme Doğum Günü MesajlarıArkadaşa Doğum Günü Mesajları
2024'ün En Güzel SözleriKomik Doğum Günü Mesajları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum