Vestel KM 9701 Kurutma Makinesi İncelemesi - Özellik & Yorum

Vestel KM 9701 kurutma makinesinin performansını, kullanıcı yorumlarını, özelliklerini sizler için inceledik.
Vestel KM 9701 Kurutma Makinesi İncelemesi - Özellik & Yorum

Günümüzün hızlı tempolu hayatında oldukça büyük bir kolaylık sağlayan Vestel KM 9701 kurutma makinesi ile giysilerinizi kurutmak için dışarı çıkartmak veya uzun saatler boyunca beklemek zorunda kalmazsınız. Etkileyici özellikleri ile kullanıcılara çok sayıda avantaj sunan Vestel KM 9701 kurutma makinesi, yenilikçi teknolojileri sayesinde giysilerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde kurutmanıza yardımcı oluyor.

Vestel KM 9701 Özellikleri

Kapasite9 kg
Boyut845x596x609 mm
Program Sayısı15
Uzaktan KontrolYok
Ses Seviyesi65 dB
Amazon
Fiyatını Gör
Vestel
Kurutma Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Vestel KM 9701 Kurutma Makinesi

Akıllı sensörleri sayesinde, giysilerinizin nem oranını ölçerek ne kadar sürede kurutulması gerektiğini belirleyen Vestel KM 9701, böylece enerji tasarrufu yaparak hem çevreyi koruyor hem de faturanızı düşük tutmayı başarıyor.

İşte, Vestel KM 9701 Kurutma Makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Vestel KM 9701 Tasarım

Vestel KM 9701 ısı pompalı özelliği sayesinde enerji tasarrufu yaparken çevreyi de korumanıza yardımcı olur. Bu makine, özel karıştırıcı ve çift filtre tasarımı sayesinde giysileri profesyonel bir şekilde kurutur. Çift filtre sistemi ise toz ve kirin hapsolmasını sağlayarak giysilerin daha temiz olmasına katkı sağlar.

Aynı zamanda tambur içi aydınlatma özelliği bulunan bu makine, tamburun içindeki giysileri kolayca görmenize yardımcı olur. Bu özellik, giysilerin doğru şekilde yerleştirilmesini kolaylaştırır ve kurutma işlemi sırasında giysilerin durumunu takip etmenizi sağlar.

Beyaz rengi ve siyah kapağı sayesinde modern bir görünüme sahip olan Vestel KM 9701, tüm ev dekorlarına uyum sağlamayı başarır. Bu sayede evinizi daha şık bir hale getirir.

Vestel KM 9701

Vestel KM 9701 Kapasite

Vestel KM 9701 kurutma makinesinin kapasitesi 9 kilogram olarak belirlenmiştir. İşlevselliği ile ön plana çıkan bu makinenin geniş kurutma alanı sayesinde çamaşırlarınızın hepsini tek seferde kurutma imkanı bulabilirsiniz. Buna ek olarak çamaşır asmak işiyle zaman ve alan kaybetmenize de engel olur.

Vestel KM 9701 Güvenlik

Nem SensörüVar
Çocuk KilidiVar
Bumerang GövdeVar

Vestel KM 9701'in en önemli güvenlik özelliklerinden biri çocuk kilididir. Bu özellik sayesinde çocukların makineye beklenmedik anlarda ulaşmasını engelleyerek kazaların önüne geçer. İç aydınlatma özelliğinin desteğiyle makinenin içindeki eşyaları daha kolay görmenizi sağlar, güvenli bir şekilde kurutma yapmanıza olanak tanır.

Bumerang gövde tasarımına sahip olan Vestel KM 9701, darbelere ve çarpışmalara karşı korunarak stabiliteyi de büyük oranda artırır. Bu sayede, kullanıcılar daha güvenli bir kurutma deneyimi yaşama imkanı bulabilir.

Nem sensörü özelliği ise Vestel KM 9701'in enerji verimliliğini katkı sağlar. Bu özellik, makinenin kurutma işlemi sırasında nem seviyesini ölçer ve kurutma işlemi tamamlandığında otomatik olarak durmasını sağlar. Bu sayede gereksiz enerji tüketimini önleyerek makinenin ömrünü uzatmanız mümkün olur.

Vestel KM 9701 Boyut ve Ağırlık

Yükseklik845 mm
Genişlik596 mm
Derinlik609 mm

Vestel KM 9701, 845 mm yüksekliği, 596 mm genişliği ve 609 mm derinliği ile standart makine ölçülerine uyum sağlamaktadır. Aynı zamanda kompakt yapısıyla ön plana çıkan bu kurutma makinesi, ağırlığı sayesinde kolayca yer değiştirebilir.

Vestel KM 9701 Teknik Özellikleri

  • 9 kilogram kurutma kapasitesi 
  • Aktif iyon teknolojisi 
  • Yüksek enerji tasarrufu 
  • LED gösterge ile kolay takip etme
  • Gecikmeli başlatma seçeneği
  • 15 program özelliği 
  • 34 dakikada hızlı kurutma
  • Çocuk kilidi ile üstün güvenlik

Vestel KM 9701 Enerji Tüketimi

Yıllık Enerji Tüketimi259 kWh
Enerji Verimlilik SınıfıA++
Ses Seviyesi65 dB

Vestel KM 9701 kurutma makinesinin enerji tüketimi yıllık 259 kWh olarak belirlenmiştir. Enerji sınıfı A++ olan bu makine çevre dostu ve tasarruflu enerji özellikleriyle kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Enerji tüketimini minimum seviyeye indirerek yüksek performans sunan makinenin ses seviyesi ise sadece 65 dB olup sessiz çalışmasıyla da kullanıcılardan tam not alır. Yüksek performansıyla birlikte çevre dostu bir seçenek olarak tasarlanan Vestel KM 9701 sayesinde evinizde sessizliğin ve konforun keyfini sürmeniz mümkün olur.

Vestel KM 9701 Programları ve Kullanımı

Vestel KM 9701

Vestel KM 9701; 15 farklı program seçeneği sayesinde kullanıcılarına kişiselleştirilebilir kullanım sunmayı başarır. Vestel KM 9701 kurutma makinesinin programları;

  • Ekstra Kurutma
  • Alerji Uzmanı
  • Gömlek 20 dk
  • Havalandırma
  • Hızlı 34 dk
  • Karışık
  • Pamuklu Dolap Kuruluğu
  • Pamuklu Ütü Kuruluğu
  • Sentetik Dolap Kuruluğu
  • Sentetik Ütü Kuruluğu
  • Spor Giysiler
  • Yorgan
  • Süreli Kurutma
  • Yünlü Havalandırma
  • Narin

şeklinde olup her çamaşıra gereken özenin ve hassasiyetin gösterilmesine olanak tanır. 

Vestel KM 9701 kurutma makinesi, Aktif İyon Teknolojisi sayesinde çamaşırlarınızın elektrostatik yüklerden arınmasını sağlar ve bu sayede kırışıklıkların önüne geçmeyi başarır. Ütü ile geçirdiğiniz vakti de azaltan Vestel KM 9701 kurutma makinesi, çamaşırlarınızın taze ve ferah kalmasını sağlamak amacıyla havalandırma programı sunar. Bu program sayesinde, çamaşırlarınızda bulunan kötü kokuları hızlı ve etkili bir şekilde gidermeniz mümkün olur, böylece çamaşırlarınızın her zaman temiz ve taze kokulu olmasını sağlayabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Vestel
KM 9701
Aradığın
Fiyatı Gör

Vestel KM 9701 Kurutma Makinesi Yorumları

Vestel KM 9701

? *** ***: İyi ki almışım çok memnunum bilseydim on sene önce alırdım. Çok hızlı kurutuyor, tavsiye ederim.

? *** ***: Fiyat ürün performans kıyaslaması yaparak aldım başarılı ürün çok memnun kaldım.

? *** ***: Gayet uygun fiyata aldım, uzun zamandır takip ediyordum. Gelmesi biraz zaman aldı ama gayet iyi bir şekilde teslim ve kurulum gerçekleşti. Herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Elim ayağım oldu, kullanımı basit ve asla çamaşıra zarar vermiyor. Fiyatına göre muhteşem performans.

? *** ***: Güzel kurutuyor. Kıyafetlerin üstündeki tüm tozu topluyor. Çok beğendim.

? *** ***: Ürünün kurutma kalitesine bayıldım 400 devirde sıkılmış çamaşırı bile çok güzel kupkuru çıkarıyor nemi algılama özelliği sayesinde küçücük bile ıslak yer kalmıyor, tam dolu makinayı katlayıp dolaba koyabiliyorum. Havalandırma özelliği sayesinde yıkanmayan ama tozunu pamuğunu temizlemek istediğim çamaşırı yumuşacık çıkarıyor yorganlar ve nevresimler için bile büyük bir nimet gerçekten.

? *** ***: Motor gelen zırıltı sesi var. Aynı modelden 2 arkadaşım aldılar hatta onların tavsiyesiyle aldım. Onların makinelerinden böyle bir ses gelmiyor. Serviste bir çözüm bulamadılar. Ses yüzünden memnun değilim. Kurutmasından memnunum.

? *** ***: Başta çok memnundum. Ortalama 1.5 aydır kullanıyorum. Çamaşırlar nemli çıkmaya başladı ve kıyafetlerde çekme yapıyor. Çok araştırarak aldım memnuniyeti fazlaydı ama ben memnun kalamadım açıkçası.

Editör Yorumu

Vestel KM 9701

Evde çamaşır yıkamanın ve kurutmanın en kolay yolu olan Vestel KM 9701 kurutma makinesi, çamaşırlarınızı hızlı ve etkili bir şekilde kurutmanıza yardımcı olarak hem kurutma süresini kısıtlar hem de kendinize zaman ayırmanıza olanak tanır.

Aynı zamanda 15 farklı program çeşidine sahip olan bu makine, bu programlar sayesinde her türden kumaşa uygun kurutma ayarları elde edebilmenizi sağlar. Bu sayede çamaşırlarınızın kalitesi korunurken kurutma işlemi de kolayca yapılabilir.

Cihazın tasarımı oldukça şık ve moderndir. Büyük kapasitesi sayesinde, aynı anda büyük miktarlarda çamaşır kurutmanızı sağlayacak makinenin tasarımı da kullanıcı dostu olup takip ve ayarlama açısından sizi tatmin eder.

Sonuç olarak, Vestel KM 9701 kurutma makinesi, enerji tasarrufu, çok yönlü programlar, şık tasarım ve kolay kullanım imkanı ile denemeye değer olduğunu kanıtlar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Çamaşır Kurutma Makinesi TavsiyesiBosch Serie 8 Yorumları
Siemens WT45W410TR YorumlarıSamsung DV90TA040AE/AH İnceleme
Beko KM 90 KullananlarArçelik 900 KM Özellikleri
LG RC90V9AV2W ÖzellikleriProfilo KM8610HTR Yorum
Hoover H-DRY 300 İncelemeElectrolux PerfectCare 700 Özellikleri
Beko D91 HP ÖzellikleriBosch WTW85410TR İnceleme
Regal KM 9102 S YorumlarıGrundig GDH 92 Yorumları
Altus AL 81 IC Özellikleri 

Bu bölümde Vestel KM 9701 kurutma makinesi hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. 

Vestel KM 9701 kurutma makinesi kaç kilogramlık çamaşır kapasitesine sahiptir?

Bu cihazın kapasitesi 9 kg'dır. Aynı anda büyük miktarlarda çamaşır kurutabilmenizi sağlayan Vestel KM 9701 ile çamaşır kurutmak daha kolay ve pratik olur.

Vestel KM 9701 kurutma makinesi ne kadar gürültülüdür?

Gürültü seviyesi sadece 65 dB olan Vestel KM 9701, rahatsız edici bir gürültü oluşturmadan çalışarak kullanıcılarının konforunu üst seviyelerde tutar.

Vestel KM 9701 kaç programı var?

Vestel KM 9701 kurutma makinesi, 15 farklı program sunar. Bu programlar, farklı kumaş türlerine uygun şekilde tasarlanmıştır ve çamaşırlarınızın kalitesini korurken, kurutma işlemini etkili bir şekilde gerçekleştirir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.