Profilo KM8610HTR Kurutma Makinesi Özellikleri - İnceleme

Profilo KM8610HTR ile ilgili merak edilen kullanıcı yorumları, özellikleri ve performansı gibi noktaları inceledik.
Profilo KM8610HTR Kurutma Makinesi Özellikleri - İnceleme

Profilo KM8610HTR kurutma makinesi özellikle kış aylarında, çamaşırlarımızı doğal yollardan kurutamadığımızda hayatımızı kolaylaştırırken modern teknolojisi ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor.

Profilo KM8610HTR kurutma makinesi, son teknoloji sensörleri ile çamaşırlarınızı minimum enerji tüketimi ile kurutur. Böylece hem elektrik faturanızdan tasarruf edebilir hem de çevreyi koruma imkanı bulabilirsiniz.

Profilo KM8610HTR Özellikleri

Kapasite8 kg
Ağırlık47.9 kg
Program Sayısı9
Uzaktan KontrolYok
Ses Seviyesi65 dB
Amazon
Fiyatını Gör
Profilo
Kurutma Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Profilo KM8610HTR Kurutma Makinesi

Profilo KM8610HTR kurutma makinesinin tasarımı da oldukça şık ve modern. Büyük ve aydınlık tamburu sayesinde, çamaşırlarınızın içindeki her detayı rahatlıkla görebilirsiniz. Ayrıca, cihazın kullanımı da oldukça kolaydır. Dokunmatik ekranı sayesinde, program seçimleri ve cihazın kontrolü oldukça basit hale gelmiştir.

Bu özellikleriyle Profilo KM8610HTR kurutma makinesi, evinizin beyaz eşya ihtiyacını karşılamak için mükemmel bir seçenektir. Hem fonksiyonel hem de estetik açıdan beklentilerinizi karşılayacak olan bu cihaz, hayatınızı kolaylaştıracak ve çamaşırlarınızın daha iyi korunmasını sağlayacaktır.

İşte, Profilo KM8610HTR Kurutma Makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Profilo KM8610HTR Tasarım

Profilo KM8610HTR kurutma makinesini, beyaz rengiyle evinizin dekorasyonuna uyum sağlamayı başarır. Sağa açılan kapağı ile kolay kullanım imkanı sunan bu makine, LCD ekranı ve dokunmatik tuşları sayesinde oldukça kullanışlı hale gelmiştir. LCD ekran ile çamaşır kurutma programlarını kolaylıkla seçmenize olanak tanırken dokunmatik tuşlarla da cihazın kontrolünü basit ve pratik bir şekilde yapabilirsiniz.

Ayrıca, Profilo KM8610HTR kurutma makinesinin tamburu da oldukça geniş ve aydınlık bir yapıya sahip. Bu sayede, çamaşırlarınızın her bir detayını rahatlıkla görebilir ve tambura daha fazla çamaşır sığdırabilirsiniz.

Tasarımıyla estetik ve fonksiyonellik bir arada sunan Profilo KM8610HTR kurutma makinesi, modern evlerin beyaz eşya ihtiyacını karşılamak için mükemmel bir seçenektir. Her ayrıntısı özenle düşünülmüş olan bu cihaz, evinizin hem görünümünü hem de yaşam kalitesini yükseltecektir.

Profilo KM8610HTR

Profilo KM8610HTR Kapasite

8 kilogram kurutma kapasitesi ile tasarlanan Profilo KM8610HTR, büyük aileler ve çok çamaşırlı evler için ideal bir tercihtir. Kompakt yapısı ile ön plana çıkan bu makine, çamaşır makinesinden çıkan tüm çamaşırları tek seferde kurutmanızı sağlayarak kullanım açısından da işlevselliğini ortaya koyar.

Profilo KM8610HTR Boyut ve Ağırlık

Yükseklik842 mm
Genişlik598 mm
Derinlik613 mm
Ağırlık47.9 kg

842 mm yüksekliği ile ön plana çıkan Profilo KM8610HTR, 598 mm genişlik ve 613 mm derinlik ölçüleri sayesinde kompakt bir form kazanmayı başarmıştır. Bununla birlikte yalnızca 47.9 kilogramlık ağırlığı sayesinde ev içinde hareket ettirmeniz de kolaylaştırılmıştır. Buna ek olarak minimal boyutları her ortama uyum sağlamasına yardımcı olmuştur.

Profilo KM8610HTR Teknik Özellikleri

  • 8 kilogram kurutma kapasitesi 
  • Reload özelliği
  • AutoDry ile güvenli kurutma
  • Şık ve modern tasarım
  • Birden fazla program seçeneği
  • Toz filtresi 
  • Nem sensörü ile ıslaklık algılama
  • Hassas kurutma

Profilo KM8610HTR Enerji Tüketimi

Enerji Verimlilik SınıfıA++
Ses Seviyesi65 dB
Yoğuşma Verimlilik SınıfıB

Profilo KM8610HTR kurutma makinesi, A++ enerji sınıfı ile yüksek enerji verimliliği sağlar. Kurutma işlemi sırasında enerji tüketimini minimum seviyeye indiren bu makine, enerji tasarrufu noktasında kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Yoğuşma verimlilik sınıfı ise B olarak belirlenmiş olup nemli havanın yoğuşmasını daha verimli bir noktaya taşır.

65 dB ses düzeyi sayesinde makinenin gürültüsünden rahatsız olmadan kitap okumanız ya da uyumanız mümkün olur. 

Profilo KM8610HTR Programları ve Kullanımı

Profilo KM8610HTR

Profilo KM8610HTR, kırışık azaltma özelliği ile kurutma işlemi sırasında çamaşırlarınızın kırışık olma riski azaltılır. AutoDry özelliği ise nem seviyesine göre otomatik olarak kurutma süresini ayarlanmasını ve çamaşırlarınızın pratik bir şekilde kurumasını sağlar.

Ayarlanabilir kurutma derecesi sayesinde çamaşırlarınızın kurutma derecesini kendi tercihinize göre ayarlayarak hassas çamaşırlarınızın güvenliğinden emin olabilirsiniz.

Reload (Yeniden yükleme fonksiyonu) özelliği sayesinde makineyi dilediğiniz zaman durdurabilir, çamaşırlarınızı ekleyebilir ve kurutma işlemine devam edebilirsiniz.

Profilo KM8610HTR kurutma makinesi, Anti-vibration yan duvar tasarımıyla sessiz ve stabil bir şekilde çalışır. Böylece kurutma işlemi sırasında makinenin çıkardığı gürültü minimum seviyeye indirilir ve makine daha dengeli bir şekilde çalışır.

Profilo KM8610HTR programları ile kullanım açısından büyük kolaylık sağlayan bir makinedir. Profilo KM8610HTR programları;

  • Gömlekler/Bluz 
  • Havlular
  • İç çamaşırları
  • Karışık
  • Outdoor
  • Süper kısa 40'
  • Yünlülerde son uygulama 
  • Zaman programı sıcak
  • Zaman programı soğuk

şeklinde tasarlanarak çamaşırların verimli ve yüksek performansla kurutulmasına olanak tanır. 

Amazon
Fiyatını Gör
Profilo
KM8610HTR
Aradığın
Fiyatı Gör

Profilo KM8610HTR Yorumları

? *** ***: Ürünü 4 aydır kullanıyoruz. Kurutma performansı çok iyi. Programları yeterli. Hassas, çekebilecek kıyafetler için daha düşük sıcaklıkta kurutan hassas programı var.

? *** ***: Filtre temizliği ve bakımı kolay, kendiniz rahatça yapabilirsiniz. Görsel olarak fotoğraflarından daha güzel duruyor. Aldıktan sonra neden daha önce almadım diyeceğiniz bir ürün. Özellikle İstanbul gibi denize yakın nemli çamaşır kurutmanın zor olduğu yerlerde.

? *** ***: Kurutma performansı çok iyi. Nem sensörü sayesinde makinede verilen sürede değil çamaşır kuruyunca duruyor. Bu da çamaşırı yıpratmıyor. Uygun programda atarsanız çekme, yıpratma vs. yapmıyor. Çift toz filtresi olması da çok iyi.

? *** ***: Kurutma işlevi çok iyi, çalışma sesi rahatsız etmiyor, elbiseler kuru ve daha bir yumuşak şekilde çıkıyor. Sonuçtan memnunuz. Alınacak bir makine tavsiye ederim.

? *** ***: 1 yıldır araştırma içerisindeydim bütün markaları inceledim ve bu makinede karar kıldım. Çamaşır makinemde Profilo o nedenle daha iyi oldu. 1 haftadır kullanıyorum gerçekten harika bir şey şimdiye kadar niye almadım diye ağladım. Kurutma gayet güzel başarılı ses konusunda tabi ki yapacak gayet normal, yani iyi ki almışım.

? *** ***: Ürünü ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim tam bir fiyat performans ürünü ben çok memnun kaldım sesi çok az hiç rahatsız edici değil.

? *** ***: Servis çamaşır makineniz başka marka ise üzerine kurulum yapmıyor, bağlantı aparatı vermiyor, bunu bilerek satın alın derim.

? *** ***: Sesi çok çıkıyor. Ayrıca kurutma süresi de baya uzun, beğenmedim.

Editör Yorumu

Profilo KM8610HTR

Eğer siz de çamaşırlarınızı kurutmak için zaman ve enerji tasarrufu sağlayan bir cihaz arıyorsanız, Profilo KM8610HTR kurutma makinesi tam da ihtiyacınız olan ürün olabilir.

Bu ürünün kırışık azaltma opsiyonu sayesinde, çamaşırlarınızın daha az kırışması için özel bir mod sağlanıyor. Ayarlanabilir kurutma derecesi ve AutoDry özellikleri ile makine tamamen size özgü kurutma seçenekleri sunuyor. Böylece, çamaşırlarınızın kurutma süresi ve derecesini kendinize göre ayarlama imkanı bulabiliyorsunuz.

Reload (Yeniden yükleme fonksiyonu) özelliği de oldukça kullanışlı olan bu makinenin Anti-vibration yan duvar tasarımı ile sessiz ve stabil bir çalışma sağlıyor. Bu özellik sayesinde, çamaşırlarınızı kuruturken gürültü seviyesi minimum düzeyde tutuluyor.

Sonuç olarak, Profilo KM8610HTR kurutma makinesi, her türlü çamaşırınızı kurutmanız için gereken özelliklere sahip bir cihazdır. Enerji sınıfı A++ ve Yoğuşma verimlilik sınıfı B olması da hem enerji tasarrufu hem de kurutma performansı açısından avantaj sağlıyor.

Eğer siz de evinizde çamaşır kurutmak için kaliteli ve kullanışlı bir cihaz arıyorsanız, Profilo KM8610HTR kurutma makinesi, özellikleri ve tasarımı ile sizin için ideal bir seçenek olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Çamaşır Kurutma Makinesi TavsiyesiBosch Serie 8 Yorumları
Siemens WT45W410TR YorumlarıSamsung DV90TA040AE/AH İnceleme
Beko KM 90 KullananlarArçelik 900 KM Özellikleri
LG RC90V9AV2W ÖzellikleriVestel KM 9701 Yorum
Hoover H-DRY 300 İncelemeElectrolux PerfectCare 700 Özellikleri
Beko D91 HP ÖzellikleriBosch WTW85410TR İnceleme
Regal KM 9102 S YorumlarıGrundig GDH 92 Yorumları
Altus AL 81 IC Özellikleri 

Bu bölümde Profilo KM8610HTR kurutma makinesi hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. 

Profilo KM8610HTR kurutma makinesi kaç kilogramlık çamaşır kapasitesine sahip?

Profilo KM8610HTR kurutma makinesi, 8 kilogramlık bir çamaşır kapasitesine sahiptir. Bu sayede, tek seferde daha fazla çamaşır kurutabilir ve zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Profilo KM8610HTR enerji sınıfı nedir?

Profilo KM8610HTR kurutma makinesinin enerji sınıfı A++'dır. Bu sayede, enerji tasarrufu sağlayarak hem doğaya hem de cebinize katkıda bulunabilirsiniz.

Profilo KM8610HTR Kırışık azaltma opsiyonu ne işe yarar?

Kırışık azaltma opsiyonu, makine tarafından üretilen buhar sayesinde çamaşırların kırışmasını azaltır. Bu sayede, çamaşırlarınız daha az kırışır ve daha az ütüleme ihtiyacı duyarsınız.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.