Hoover H-DRY 300 Kurutma Makinesi Özellikleri ve Yorumları

Hoover H-DRY 300 kurutma makinesinin performansı, özellikleri, kullanıcı yorumları gibi merak edilen noktalarını sizler için inceledik.
Hoover H-DRY 300 Kurutma Makinesi Özellikleri ve Yorumları

Hoover H-DRY 300 HLE H9A2TE-17 kurutma makinesi, son teknoloji özellikleriyle kullanıcı dostu bir kurutma makinesidir. Çamaşırlarınızı hızlı ve etkili bir şekilde kurutarak zamandan tasarruf etmenizi sağlayan bu kurutma makinesi, geniş kurutma kapasitesiyle tüm çamaşırlarınızı tek seferde kurutabilmenizi sağlar. 

Hoover H-DRY 300 HLE H9A2TE-17 Özellikleri

Kapasite9 kg
Ağırlık41.2 kg
Program Sayısı1+
Uzaktan KontrolVar
Ses Seviyesi66 dB
Amazon
Fiyatını Gör
Hoover
Kurutma Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Hoover H-DRY 300 HLE H9A2TE-17

Sessiz bir kullanım sunan Hoover H-DRY 300 hem enerji tasarrufu hem de kullanıcı konforu açısından avantaj sağlıyor. Bu sayede çevreye duyarlı kullanıcıların tercih edebileceği bir ürün olarak öne çıkıyor. Ayrıca sessiz çalışması ile de evdeki rahatlığınızı bozmadan çamaşırlarınızı kurutabilme imkanı sağlıyor.

İşte, Hoover H-DRY 300 HLE H9A2TE-17 Kurutma Makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Hoover H-DRY 300 Tasarım

Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesi, modern ve şık bir tasarımı ile ön plana çıkan yüksek performanslı bir kurutma makinesidir. Beyaz rengi sayesinde evinizdeki diğer cihazlarla uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Aquavision teknolojisi ile kurutma makinenizde biriken su seviyesini kolayca görmeniz olur. Isı pompalı teknolojisi sayesinde, enerji tasarrufu sağlar ve yüksek performans sunar. Böylece çamaşırlarınızı hassas bir şekilde kurutarak uzun süre kullanabilmenize olanak tanır.

In Door Tank özelliği sayesinde makinenin dışında ekstra bir tanka ihtiyaç duymazsınız. Bu sayede, kurutma makinesi daha az yer kaplar ve işlevselliği de büyük ölçüde artar.

Hoover H-DRY 300

Hoover HLE H9A2TE-17 Kapasite

Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesi, 9 kilogram kapasitesi ile kullanıcılarının beğenisini toplar. Geniş kurutma alanı bulunan bu makine ile çamaşır makinenizden çıkan tüm çamaşırları tek seferde, üstelik yer işgal etmeden kurutma imkanı bulabilirsiniz.

Hoover HLE H9A2TE-17 Güvenlik

WoolmarkVar
Gecikmeli BaşlatmaVar
Otomatik KapanmaVar

Hoover HLE H9A2TE-17, Woolmark sertifikası ile hassas kumaşlar için ideal bir seçenek sunar.

Gecikmeli başlatma seçeneği ile kullanıcılar kurutma işlemini önceden planlayabilir ve program sonu uyarısı sayesinde işlem tamamlandığında uyarı alabilirsiniz. Böylece çamaşırlarınızı zamanında alarak kurutmanız mümkün olur.

Yangın güvenliği için de gerekli tedbirler alınmış bir ürün olan Hoover HLE H9A2TE-17, aşırı ısınmayı engellemek için otomatik kapanma özelliği ile donatılmıştır. Makine üzerinde yer alan emniyet kilidi ise istenmeyen durumlarda makinenin çalışmasını durdurabilmesine yardımcı olur.

Hoover HLE H9A2TE-17 Boyut ve Ağırlık

Yükseklik850 mm
Genişlik596 mm
Derinlik585 mm
Ağırlık41.2 kg

Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesi; 850 mm yükseklik, 596 mm genişlik ve 585 mm derinlik ölçüleri ile ergonomik bir form kazanmayı başarmıştır. Yalnızca 41.2 kilogram ağırlığındaki bu kurutma makinesi, dilediğiniz her yere kolayca taşıyabileceğiniz tasarımı sayesinde ön plana çıkmayı başarır. İdeal boyutları sayesinde size geniş bir çamaşır kurutma alanı sunmayı da ihmal etmez.

Hoover HLE H9A2TE-17 Teknik Özellikleri

  • 9 kilogram kurutma kapasitesi
  • 259 kWh yıllık enerji tüketimi
  • hOn uygulaması ile uzaktan erişim
  • 66 dB ses düzeyi
  • Gecikmeli başlatma seçeneği
  • Üstün performans
  • Aquavision su tankı
  • Etiket tarama özelliği

Hoover HLE H9A2TE-17 Enerji Tüketimi

Yıllık Enerji Tüketimi259 kWh
Tam Yükte Enerji Tüketimi2.16 kWh
Yarım Yükte Enerji Tüketimi1.16 kWh
Enerji Verimlilik SınıfıA++
Ses Seviyesi66 dB

Yüksek enerji verimliliği sınıfı ile öne çıkan Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesinin yıllık enerji tüketimi 259 kWh olarak belirlenmiştir. B sınıfı yoğuşma verimliliği ile çevre dostu bir seçenek sunan bu makinenin tam yükte enerji tüketimi 2.16 kWh, yarım yükte ise 1.16 kWh olarak ölçülür. Böylece her açıdan enerji tasarrufu noktasında kullanıcılarını memnun eder.

66 dB ses seviyesi ile oldukça sessiz bir kullanım sunan bu kurutma makinesi, çevreye duyarlı kullanıcılar için mükemmel bir tercih olur.

Hoover HLE H9A2TE-17 Uzaktan Kontrol

Hoover HLE H9A2TE-17

Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesi ile uyumlu olan hOn uygulaması sayesinde, en iyi kurutma sonuçlarını elde etmenizi sağlamak amacıyla tasarlanmış ek özellik ve özel programlara kolayca ulaşmanız mümkün olur. Kurutma makinenizin performansını ve verimliliğini artırabileceğiniz bu özellik, aynı zamanda uzaktan çoklu kontrol özelliği sayesinde nerede olursanız olun cihazınızı yönetebilmenize olanak tanır.

Etiket Tarama fonksiyonu ile desteklenen bu makineyle çamaşır etiketlerine ihtiyacınız olmayacak. Bunun için yalnızca çamaşır etiketlerinizin bir fotoğrafını çekerek sanal gardırobunuzu oluşturmanız yeterlidir. Bunun ardından hOn uygulaması, çamaşırlarınıza ait yıkama talimatlarını toplayıp saklar ve onlar için en uygun programı önermeyi başarır.

Aynı zamanda Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesi, çamaşır makinenizle eşleştirilerek en iyi yıkama sonuçlarını elde etmenize de yardımcı olur. 

Buna ek olarak hOn App aracılığıyla sunulan 40'tan fazla ek program ile kişisel ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilmiş bakım ve hijyen programlarına da ulaşmanız mümkün. Uygulama üzerinden en sevdiğiniz programları kaydetme, bilgi ve öneriler dünyasına erişme ve program sonu bildirimleri alma gibi tüm kolaylıklara ulaşabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Hoover
H-Dry 300
Aradığın
Fiyatı Gör

Hoover HLE H9A2TE-17 Kullanıcı Yorumları

Hoover HLE H9A2TE-17

👤 *** ***: Gerçekten çok beğendim sessiz ve temiz bir şekilde kurutuyor, kıyafetler kırışıksız çıkıyor. Ürün başarılı. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ürün fiyatına göre gayet iyi. Kullanımı basit. Gidersiz kullanacaksanız su haznesi alttaki kapağın içinde ve boşaltması gayet kolay. Sessi makul seviyede düşük diyebiliriz. Enerji tüketimi için henüz bir şey diyemiyorum ama zaten muadilleri 2-3 katı fiyatıyla satılıyor. Memnun kaldım.

👤 *** ***: Fiyatına göre çok uygun, ilk defa kurutma makinası kullanıyorum çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ürün çok şık ve güneş modunda müthiş kurutma sağlıyor. Enerji durumunu ay sonunda fatura gelince göreceğiz. Tavsiye ederim. 1 adet daha alacağım.

👤 *** ***: Uzun süren kullanıcı yorumlarının araştırılması sonrasında bu ürünü satın almaya karar verdim tam bir fiyat/performans ürünü, herkese gözü kapalı bir şekilde tavsiye ederim. Kurutma performansı çok başarılı muadillerine göre toz ve tüy toplama olarak bariz önde, ses konusunda standartlarda olan bir ürün farklı marka ve modellerde de bu derece gürültü mevcut.

👤 *** ***: Hoover kalitesi, 3 katı daha pahalı ürünlerden iyi iş çıkartıyor. Harika bir ürün.

👤 *** ***: Kapağın iç kısmında toz oluyor ve cam kenarlarına giriyor çıkmıyor. Hiç beğenmedim.

👤 *** ***: Programlar çok uzun beyazlar 4 saat, renkliler 2.5 saat sürüyor. Normal midir bilmem ama sesli de çalışıyor. Tavsiye etmem.

Editör Yorumu

Hoover HLE H9A2TE-17

Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesi, modern bir yaşam tarzı için gerekli olan cihazların başında gelmektedir. Hem zamandan tasarruf ettirecek hem de çamaşırlarınızın uzun süre yeni gibi kalmasını sağlayacak donanımlı özellikleri ile ön plana çıkar.

Bu makine enerji tasarrufu sağlarken sessiz bir kurutma deneyimi sunmayı da ihmal etmez.

hOn Uygulaması sayesinde uzaktan kontrol edebileceğiniz bu makine ihtiyaçlarınız için tasarlanmış ek özellikler ve özel programlara erişmenizi sağlar ve makinenizin verimliliğini büyük oranda artırır. Ayrıca hOn uygulaması çamaşırlarınıza ait yıkama talimatlarını algılayıp saklayacak ve onlar için en uygun programı önerecek. Bu sayede siz de temiz ve kurumuş çamaşırların keyfini çıkarabileceksiniz.

Sonuç olarak, Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesi; güvenli, kullanışlı ve enerji tasarruflu bir seçim olarak kurutma işleminizi keyifli bir deneyim haline getirecek ve çamaşırlarınızın daha uzun süre dayanmasını sağlayacak diyebiliriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Çamaşır Kurutma Makinesi TavsiyesiBosch Serie 8 Yorumları
Siemens WT45W410TR YorumlarıSamsung DV90TA040AE/AH İnceleme
Beko KM 90 KullananlarArçelik 900 KM Özellikleri
LG RC90V9AV2W ÖzellikleriVestel KM 9701 Yorum
Profilo KM8610HTR İncelemeElectrolux PerfectCare 700 Özellikleri
Beko D91 HP ÖzellikleriBosch WTW85410TR İnceleme
Regal KM 9102 S YorumlarıGrundig GDH 92 Yorumları
Altus AL 81 IC Özellikleri 

Bu bölümde Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesi hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. 

Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesinin kapasitesi nedir?

Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesinin kapasitesi 9 kg'dır. Bu sayede çamaşır makinesinden çıkan tüm çamaşırları tek seferde kurutabilmenize olanak tanır.

Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesi kaç desibel gürültü yapar?

Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesi 66 dB ses seviyesine sahiptir. Böylece siz evde başka işlerle meşgulken ya da dinlenirken sizi rahatsız etmeden çalışabilir.

Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesi nasıl temizlenir?

Hoover HLE H9A2TE-17 kurutma makinesinin filtresi düzenli olarak temizlenmelidir. Filtre, kullanım kılavuzundaki talimatlara göre çıkarılıp temizlenebilir. Ayrıca, kurutma makinesi içinde biriken toz ve kirler de düzenli olarak temizlenmelidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum