Bosch WTW85410TR İncelemesi - Yorumlar ve Özellikler

Bosch WTW85410TR kurutma makinesinin kullanıcı yorumlarını, özelliklerini ve performansını inceledik.
Bosch WTW85410TR İncelemesi - Yorumlar ve Özellikler

Bosch WTW85410TR kurutma makinesi, yenilikçi teknolojisi ve benzersiz özellikleriyle en zorlu çamaşır kurutma işlerini bile kolayca halledebilir.

Çamaşırların nem seviyesini sürekli olarak izleyen bu makine kurutma işlemi için gereken süreyi ve sıcaklığı otomatik olarak ayarlar. Böylece hem zaman hem de enerji tasarrufu noktasında sizleri memnun eder.

Bosch WTW85410TR Özellikleri

Kapasite8 kg
Ağırlık43.3 kg
Program Sayısı1+
Uzaktan KontrolYok
Ses Seviyesi64 dB
Amazon
Fiyatını Gör
Bosch
Kurutma Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch WTW85410TR Kurutma Makinesi

Akıllı nem kontrolü sayesinde çamaşırların tam olarak kurutulmasını sağlayan Bosch WTW85410TR, sessiz çalışma opsiyonu ile evdeki rahatlığınızı korur. Bununla birlikte çamaşırlarınızı hassas bir şekilde kurutarak hayatınıza işlevsel bir dokunuş yapar.

İşte, Bosch WTW85410TR Kurutma Makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Bosch WTW85410TR Tasarım

Bosch WTW85410TR kurutma makinesi, yenilikçi tasarımı ve birçok işlevsel özelliği, AntiVibration Dizaynı sayesinde oldukça sessiz ve dayanıklıdır.

AntiVibration yan duvar tasarımı sayesinde hem göze hitap eden bu makine hem de stabiliteyi artırarak titreşimi azaltır. Yoğunlaştırmalı kurutma tipiyle kurutma işlemlerini gerçekleştirirken beyaz renk seçeneği ile modern ve şık bir tasarım sunar. Kapı yönü sağ olarak tasarlanan bu makinenin LCD ekranı ve tuşları sayesinde program seçimi, zaman ayarı ve makinenin durumu hakkında kolaylıkla bilgi almanız da kolaylaşıyor.

Bosch WTW85410TR Tasarım

Bosch WTW85410TR Kapasite

Bosch WTW85410TR, 8 kilogramlık kurutma kapasitesi sayesinde geniş bir ailenin tüm çamaşırlarını tek seferde kurutur. Geniş kapasitesinin desteği ile sizleri çamaşır asmak ve alan kaybetmek gibi sorunlardan da kurtarır. Bu sayede çamaşırlarınız makinede kururken siz de kendinize ayırdığınız zamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Bosch WTW85410TR Güvenlik

Dolu Tank GöstergesiVar
İç AydınlatmaVar
Tiftik FiltresiVar

Bosch WTW85410TR, dolu tank göstergesi sayesinde, su tankının doluluğunu takip etmeniz kolaylaşır ve gerektiğinde boşaltmanız için uyarı verir. Bununla birlikte tiftik filtresi ise kurutma sırasında çamaşırlarınızdan çıkan tiftik ve diğer parçacıklar filtrelenerek makine performansını korur.

İç aydınlatma özelliği ile kullanım kolaylığı sağlayan bu makine, çamaşırlarınızı daha iyi görmenize yardımcı olarak kurutma işlemini daha güvenli hale getirir.

Sonuç olarak, Bosch WTW85410TR kurutma makinesi, dolu tank göstergesi, tiftik filtresi ve iç aydınlatma gibi gelişmiş güvenlik özellikleriyle evinizdeki çamaşırları güvenle kurutmanız için ideal bir seçenektir.

Bosch WTW85410TR Boyut ve Ağırlık

Yükseklik842 mm
Genişlik598 mm
Derinlik613 mm
Ağırlık43.3 kg

Bosch WTW85410TR kurutma makinesi; 842 mm yüksekliği, 613 mm derinliği ve 598 mm genişliği ile kompakt yapıya sahiptir. 43.3 kilogram ağırlığındaki bu makine, tüm evlere kolayca uyum sağlayan ölçüleri sayesinde kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Aynı zamanda minimal görünümüyle de ev dekorasyonunu destekler.

Bosch WTW85410TR Teknik Özellikleri

  • 8 kilogram kapasite
  • A++ enerji sınıfı
  • Süper 40' ile hızlı kurutma
  • İç aydınlatma özelliği
  • 64 dB ses düzeyi
  • AntiVibration Design
  • Kendini temizleyen kondenser
  • Otomatik nem sensörü

Bosch WTW85410TR Enerji Tüketimi

Enerji Verimlilik SınıfıA++
Ses Seviyesi64 dB
Yoğuşma Verimlilik SınıfıB

Bosch WTW85410TR kurutma makinesi, A++ enerji sınıfı ile oldukça yüksek bir enerji verimliliği sağlar. Enerji tasarrufu yaparak çevreye ve bütçenize katkıda bulunabileceğiniz bu makinenin yoğuşma verimlilik sınıfı B'dir. Böylece ideal havalandırma ile büyük oranda bütçenize katkı sağlar.

Ses seviyesi ise 64 dB olarak belirtilmiş olup evinizdeki sessizliği bozmaz ve size rahatsızlık vermez.

Bosch WTW85410TR Programları ve Kullanımı

Bosch WTW85410TR

Bosch WTW85410TR kurutma makinesi;

  • Delicates 
  • Gömlekler/Bluzler, Havlular
  • Karışık,
  • Spor giysileri
  • Süper kısa 40'
  • Yünlülerde son uygulama
  • Zaman programı sıcak
  • Zaman programı soğuk

programları ile işlevsel açıdan sizleri memnun ederken çamaşırlarınıza da gereken hassasiyet ve önemi verir. Bu sayede tüm çamaşırlarınız sizin istediğiniz şekilde kurur.

Bosch WTW85410TR kurutma makinesi, SelfCleaning Condenser özelliği sayesinde, her kurutma işlemi sırasında otomatik olarak dört kez temizlenir. Böylece enerji tasarrufu yaparken aynı zamanda giysilerinizin tüylerle kaplanması da engellenir. 

AutoDry sensör teknolojisi ise istediğiniz derecede kurutma yapabilmenize olanak tanır. Sensörler, giysilerinizi sürekli olarak ölçerek ısı ve nemi kontrol eder bu da giysilerinizin aşırı sıcaklıktan ve kuruluktan korunmasını sağlar.

Amazon
Fiyatını Gör
Bosch
WTW85410TR
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch WTW85410TR Yorumları

? *** ***: Benim kullanım tecrübelerime göre ne rahatsız edecek kadar sese sahip ne de kırışık çıkarıyor Çok memnun kaldım.

? *** ***: Gerçekten harika bir ürün. Çok araştırdım. Çok doğru bir karar vermişim. Bosch kalitesini gerçekten hissettirdi. Evde sağda solda çamaşır yok. Toz yok.

? *** ***: İnanın çamaşırlardan çıkan tozu görseniz şaşar kalırsınız. İnanılmaz memnun kaldık. Hemen kızım içinde sipariş verdik. Herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Ürün gayet kullanışlı ve şık. Rahatsız edecek derecede bi sesi yok gayet memnunum elektrik faturasına da çok büyük bir yük olmadı tavsiye ederim.

? *** ***: Almakla ne iyi ettiğimi her kullandığımda tekrarlıyorum. Alın aldırın lütfen.

? *** ***: Ürün çok iyi kullanımı rahat tek problem arkasından ekstra su gider çıkışı yok her seferinde su haznesini çıkartıp boşaltmanız lazım.

? *** ***: Aşırı sesli çalışıyor iyi de kurutmuyor. Tekrar alsam bunu seçmezdim. Tavsiye etmem.

? *** ***: Çamaşırları yıpratmıyor ütülü gibi çıkıyor falan diye bir şey söz konusu değil. Yıpratıyor ve buruşuk çıkıyor. Aşırı değil ama. Ama çok önemli değil kurutsun yeter diyorsanız alabilirsiniz. Yıpratmıyor diyene de şaşırıyorum.

Editör Yorumu

Bosch WTW85410TR

Bosch WTW85410TR kurutma makinesi, yüksek performansı ve kullanım kolaylığı ile kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Hem zaman hem de enerji tasarrufu sağlayan makine, geniş hacmiyle de oldukça verimli bir kullanım sunar. Akıllı sensörleri, nem seviyesini ve sıcaklığı sürekli olarak ölçerek kurutma işlemini otomatik olarak durdurur ve enerji tüketimini minimize eder. Bu sayede bütçenizi de korur.

Ayrıca, AutoDry teknolojisi ile birlikte gelen WTW85410TR, hassas kumaşları koruyarak çamaşırlarınızın güvenle kurumasına yardımcı olur. Kurutma sırasında çamaşırlarınızın yumuşak ve pürüzsüz kalmasını sağlayan makine, aynı zamanda ütüleme ihtiyacını da büyük ölçüde azaltır.

Sonuç olarak, Bosch WTW85410TR kurutma makinesi, yüksek performansı, enerji tasarruflu çalışması, geniş hacmi ve hassas kurutma teknolojisi ile hem kullanımı kolay hem de çamaşırlarınızın kalitesini koruyan bir ürün olarak kesinlikle düşünmeye değer bir seçenektir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Çamaşır Kurutma Makinesi TavsiyesiBosch Serie 8 Yorumları
Siemens WT45W410TR YorumlarıSamsung DV90TA040AE/AH İnceleme
Beko KM 90 KullananlarArçelik 900 KM Özellikleri
LG RC90V9AV2W ÖzellikleriVestel KM 9701 Yorum
Profilo KM8610HTR İncelemeHoover HLE H9A2TE-17 Özellikleri
Electrolux PerfectCare 700 ÖzellikleriBeko D91 HP İnceleme
Regal KM 9102 S YorumlarıGrundig GDH 92 Yorumları
Altus AL 81 IC Özellikleri 

Bu bölümde Beko D91 HP kurutma makinesi hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. 

Beko D91 HP kurutma makinesi kaç kilogram yük kapasitesine sahip?

Bu bölümde Bosch WTW85410TR kurutma makinesi hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. 

Bosch WTW85410TR özellikleri nelerdir?

Bosch WTW85410TR kurutma makinesi, akıllı sensörleri ile nem seviyesini ve sıcaklığı ölçerek kurutma işlemini otomatik olarak durdurabilen, AutoDry teknolojisi ile hassas kumaşları koruyarak çamaşırların deformasyon yaşamadan kurumasını sağlayan, enerji tasarruflu bir kurutma makinesidir. Ayrıca, dolu tank göstergesi, tiftik filtresi ve iç aydınlatma gibi güvenlik özellikleri de bulunmaktadır.

Bosch WTW85410TR kurutma makinesi kaç kilogram çamaşır kurutabilir?

Bosch WTW85410TR kurutma makinesi, 8 kilograma kadar çamaşırı kurutabilir.

Bosch WTW85410TR kurutma makinesi hangi enerji sınıfına sahip?

Bosch WTW85410TR kurutma makinesi, A++ enerji sınıfına sahip olup, enerji tasarruflu bir kullanım sağlar.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.