Electrolux PerfectCare 700 Kurutma Makinesi İnceleme - Yorum

Electrolux EW7H458ST ile ilgili yorumları, özellikleri, performansı gibi noktaları sizler için detaylı bir şekilde araştırdık.
Electrolux PerfectCare 700 Kurutma Makinesi İnceleme - Yorum

Elektronik ev aletleri sektörünün önde gelen markalarından biri olan Electrolux tarafından tasarlanan üstün teknolojik özellikleri ve şık tasarımıyla kullanıcıların beğenisini kazanan EW7H458ST kurutma makinesi ile ev konforunuzu artırmayı başarıyor.

Electrolux PerfectCare 700 ile çamaşırlarınızın kurutma işlemini uzun saatler boyunca beklemek zorunda kalmayacak, EW7H458ST kurutma makinesinin hızlı ve etkili kurutma özelliğinden faydalanarak daha fazla zamanınızı kendinize ayırabileceksiniz.

Electrolux PerfectCare 700 EW7H458ST Özellikleri

Kapasite8 kg
Ağırlık49.96 kg
Program Sayısı1+
Uzaktan KontrolYok
Amazon
Fiyatını Gör
Electrolux
Kurutma Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Electrolux PerfectCare 700 EW7H458ST Kurutma Makinesi

Akıllı sensörleri sayesinde kurutma işleminin ne zaman tamamlandığını otomatik olarak algılayan makine, çamaşırlarınızın hem daha az enerji harcayarak hem de daha kısa sürede kurumasını sağlıyor.

Ayrıca, kurutma işlemi sırasında oluşabilecek herhangi bir aksaklıkta otomatik olarak devreye giren güvenlik sistemleri de Electrolux EW7H458ST kurutma makinesini güvenle kullanmanıza yardımcı oluyor.

Kaliteli malzemelerden üretilen ve şık tasarımıyla da evinizin dekorasyonuna uyum sağlayan Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi, vazgeçilmez beyaz eşyalar arasında yerini alıyor.

İşte, Electrolux EW7H458ST Kurutma Makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Electrolux EW7H458ST Tasarım

Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi, beyazın eskimeyen saflığı ve şıklığını modern tasarımıyla birleştirerek eşsiz bir görünüm sunuyor. İşlevsel LED paneli sayesinde kullanımı son derece kolay olan bu kurutma makinesi, kullanıcılara hem zaman hem de enerji tasarrufu sağlıyor. Akıllı sensörleri sayesinde, çamaşırlarınızın ne zaman kuruduğunu algılayarak enerji tasarrufu sağlıyor ve çamaşırlarınızın daha az sürede kurumasını sağlıyor. Bu sayede hem cebinize hem de size katkı sağlamayı ihmal etmiyor.

Electrolux EW7H458ST

Electrolux EW7H458ST Kapasite

Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi, 8 kilogram kapasitesi ile evlerin ihtiyacını karşılamak için ideal bir tercihtir. Bu yüksek kapasite sayesinde büyük ailelerin çamaşır kurutma sorunu kolayca çözülebilir.

Bu kurutma makinesinin yüksek kapasitesi, çamaşırlarınızı daha kısa sürede kurutarak zamanınızı daha verimli kullanmanıza da katkı sağlar. Akıllı sensörleri sayesinde, çamaşırlarınızın kuruma süresini otomatik olarak algılayarak gereksiz enerji tüketimini önüne geçer ve böylece enerji tasarrufu sağlar.

Electrolux EW7H458ST Güvenlik

Aşırı Isınma ÖnlemeVar
GentleCare SystemVar
SensiCare SystemVar

Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi, kullanıcıların güvenliği açısından aşırı ısınmayı önlemek için otomatik olarak durur ve kapalı bir tambur sistemi sayesinde çamaşırlarınızın dışarıya çıkması engellenir. Buna ek olarak çamaşırlarınızın doğru kurutulmasını sağlamak için sensörlerle desteklenmektedir.

Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi, GentleCare System ve SensiCare System teknolojileri sayesinde giysilerinizi standart kurutma makinelerine kıyasla yarı sıcaklıkta kurutarak enerjiden ekstra tasarruf sağlarken giysilerinizin formunu, dokusunu ve renklerini uzun süre korumayı başarır.

Ayrıca, EcoFlow Filtre Teknolojisi ile pratik bakıma ek olarak yıllarca korunan yüksek performans sağlar. Tamburu çift yöne dönebilen ReverseAction teknolojisi ise çamaşırlarınızda dolanma ve kırışmaları önleyerek daha düzenli bir kurutma deneyimi sunar. Başlangıç erteleme özelliği de günlük programınıza ayak uydurmanızı kolaylaştırır.

Electrolux EW7H458ST Boyut ve Ağırlık

Yükseklik850 mm
Genişlik596 mm
Derinlik638 mm
Ağırlık49.96 kg

Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi; 850 mm yüksekliği, 596 mm genişlik ve 638 mm derinliği ile tüm evlere kolay bir şekilde uyum sağlamayı başarır. 46.96 kg ağırlığı ile güçlü ve sağlam bir yapıya sahip olan Electrolux PerfectCare 700, birçok kullanıcı için de taşıma ve kullanma kolaylığı sağlıyor.

Electrolux EW7H458ST Teknik Özellikleri

  • 8 kilogram kapasite
  • Heat Pump teknolojisi
  • 235 kWh düşük enerji tüketimi
  • Hafif ve ergonomik boyutlar
  • Dokunmatik LCD panel
  • Çift yönlü kurutma sistemi
  • A++ enerji sınıfı
  • Nem sensörü özelliği

Electrolux EW7H458ST Enerji Tüketimi

Yıllık Enerji Tüketimi235 kWh
Enerji Verimlilik SınıfıA++
Bağlantı Yükü800 W

Enerji tasarrufu ve verimlilik konusunda üstün bir performans sunan Electrolux EW7H458ST kurutma makinesinin yıllık enerji tüketimi sadece 235 kWh'dir Çamaşırlarınızı kuruturken enerji tasarrufu yapabilmenizi sağlayan bu makinenin enerji verimlilik sınıfı A++ olduğundan kullanıcılardan tam not almayı başarır.

Bağlantı yükü 800 W olan Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi, enerji tasarrufu ve performans açısından üstün bir denge sunar. Düşük bağlantı yükü, kullanıcıların çamaşırlarını kuruturken enerji tasarrufu yapmalarına yardımcı olur. Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi, düşük enerji tüketimi ve yüksek enerji işletmeleri sayesinde, gösteri gösterimi bir seçim yapmak isteyen kullanıcılar için ideal bir seçenek sunar.

Amazon
Fiyatını Gör
PerfectCare
700
Aradığın
Fiyatı Gör

Electrolux EW7H458ST Kullanıcı Yorumları 

Electrolux EW7H458ST

👤 *** ***: İyi ki almışız diyorum harika kullanışlı bir ürün doğru kullanıldıktan sonra çamaşırları kırıştırmıyor diyebilirim kesinlikle tavsiye ederim.

👤 *** ***: Cihaz işini fazlasıyla iyi yapıyor. Tavsiye üzerine aldık ve memnunuz. Ancak makinenin sesinin çalışırken yüksek olduğunu düşünüyorum. Ayrıca kapağının cam yerine plastik olmasını biraz yadırgadım. Tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: Gerçekten şimdiye kadar neden almamışım diye kendimi sorguladım. Giysiler çok güzel çıkıyor, yıkamada yumuşatıcı bile kullanmaya gerek yok Kesinlikle tavsiye ederim.

👤 *** ***: Almadan önce gereksiz gibi gördüğüm üründü ama yıllar içinde alınması gerektiğini gördük ve ilk fırsatta aldım. Çok çok memnunum evde bir kedim ve bir ufak bebeğim var ve artık daha huzurluyum.

👤 *** ***: Yıkanıp temizlendiğini zannettiğimiz giysi, havlu, çarşaf gibi eşyalardan çıkan toz, tüy, mite artıklarına inanamazsınız. Filtrede her yıkamada bir kartopu kadar çıkıyor. 

👤 *** ***: Ürünü 1 aydır kullanıyorum uzun süre araştırma yapıp aldım kg si gayet iyi bir makine çamaşırı rahatlıkla kurutuyor. Yorgan gibi şeylerin hepsi sorunsuz kurudu. Teşekkürler Electrolux.

👤 *** ***: Makine güzel kurutuyor fakat eko programda çamaşırları çok yıprattı, onun haricinde kapağı plastik elimde kalacak gibi geliyor, cam ve metalden olsa daha sağlam olurdu.

👤 *** ***: Kurutma makinesi çalışırken çok fazla deterjan kokusu ve toz veriyor ortama. Makine Çalışırken hapşırmaktan aynı ortamda duramıyoruz.

Editör Yorumu

Electrolux EW7H458ST

Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi, giysilerinizi standart kurutma makinelerine kıyasla yarı sıcaklıkta koruyarak enerjiden ekstra tasarruf sağlayan üstün teknolojilerle donatılmıştır. Giysilerinizin formu, dokusu ve renkleri daha uzun süre yeni kalır.

GentleCare System sayesinde giysileriniz yüksek ısıya maruz kalmadan kurutulur ve ömürleri uzar. SensiCare System ise akıllı sensörleri ile yük miktarını tespit ederek az miktarda giysinizi tasarruftan ödün vermeden kurutmanızı sağlar.

EcoFlow Filtre Teknolojisi ile pratik bakım ve yıllarca korunan yüksek performans sunan Electrolux EW7H458ST, tamburu çift yöne dönebilen ReverseAction teknolojisi ile de dolanma ve kırışmaları önler. Ayrıca, başlangıç erteleme özelliği ile de günlük programınıza ayak uydurmanızı kolaylaştırır.

Modern ve şık tasarımıyla evinizin dekoruna uyum sağlayan Electrolux EW7H458ST, ev işlerinizi kolaylaştırarak zaman kazandırır. Yüksek performansı ile enerji tasarrufu sağlar ve giysilerinizin ömrünü uzatır.

Electrolux markası, yılların verdiği tecrübe ve güvenilirliği ile tüketicilerin en çok tercih ettiği markalardan biridir. Electrolux EW7H458ST, bu markanın kalitesini yansıtan tasarımı ile siz kullanıcılarına uzun yıllar sorunsuz bir kullanım deneyimi sunar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Çamaşır Kurutma Makinesi TavsiyesiBosch Serie 8 Yorumları
Siemens WT45W410TR YorumlarıSamsung DV90TA040AE/AH İnceleme
Beko KM 90 KullananlarArçelik 900 KM Özellikleri
LG RC90V9AV2W ÖzellikleriVestel KM 9701 Yorum
Profilo KM8610HTR İncelemeHoover HLE H9A2TE-17 Özellikleri
Beko D91 HP ÖzellikleriBosch WTW85410TR İnceleme
Regal KM 9102 S YorumlarıGrundig GDH 92 Yorumları
Altus AL 81 IC Özellikleri 

Bu bölümde Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. 

Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi nasıl kullanılır?

Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi oldukça kullanıcı dostu bir makinedir. Kurutma yapmak için, öncelikle çamaşır makinesinde yıkanmış çamaşırlarınızı Electrolux EW7H458ST kurutma makinesine yerleştirin. Ardından, doğru kurutma ayarlarını seçerek makineyi çalıştırın. Makine, çamaşırlarınızın tamamen kuruduğunda otomatik olarak duracaktır.

Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi ne kadar kapasitelidir?

Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi 8 kg kapasiteye sahiptir. Bu, standart bir çamaşır makinesinin çamaşırlarını kurutmanız için yeterli olacaktır.

Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi ne kadar sürede kurutur?

Electrolux EW7H458ST kurutma makinesi, kurutma işlemini seçilen ayarlara ve çamaşırların türüne bağlı olarak değişebilir. Ancak, tipik olarak ortalama bir yıkama için 2 ila 3 saat arasında sürer.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.