Altus AL 81 IC Kurutma Makinesi İnceleme - Yorum & Özellik

Altus AL 81 IC kurutma makinesinin performansını, yorumlarını, özelliklerini siz okuyucularımız için detaylı bir şekilde inceledik.
Altus AL 81 IC Kurutma Makinesi İnceleme - Yorum & Özellik

Altus AL 81 IC kurutma makinesi, çamaşırlarınızı kuruturken size yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Kurutma işleminde yoğuşturmalı-ısı pompalı teknolojisi kullanarak enerji tasarrufu sağlayan makine, yıllık enerji tüketiminde de kullanıcılarından tam not almayı başarır. Biz de bu içerikte Altus AL 81 IC kurutma makinesinin özelliklerini, performansını, kullanıcı yorumlarını sizler için inceledik.

Altus AL 81 IC Özellikleri

Kapasite8 kg
Ağırlık40.5 kg
Program Sayısı15
Uzaktan KontrolYok
Amazon
Fiyatını Gör
Altus
Kurutma Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Altus AL 81 IC Kurutma Makinesi

Altus AL 81 IC, zamandan, yerden ve enerjiden tasarruf etmenizi sağlayan gelişmiş teknolojili tasarımı sayesinde işlevselliğini ortaya koyar. Bununla birlikte, birden fazla program seçeneği, çamaşırlarınızı incitmeden kurutan tambur deseni ve zaman erteleme özellikleriyle tüm kullanıcılarını memnun etmeyi başarır.

İşte, Altus AL 81 IC Kurutma Makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Altus AL 81 IC Tasarım

PLX LED / 7Seg tipi display ekranı ile kullanımı oldukça kolay olan Altus AL 81 IC kurutma makinesi, 0-24 saat arasında zaman erteleme özelliği sayesinde size kullanım esnasında esneklik sağlar. Su tankı dolu göstergesi (LED), kondenser temizleme uyarısı (LED) ve filtre temizleme uyarısı gibi kullanışlı ve güvenli özellikleri de bulunan bu makine, beyaz rengi ve siyah kapağı ile minimal bir görünüm sunarken modern çizgileri de evinize taşımayı ihmal etmez.

Altus AL 81 IC

Altus AL 81 IC Kapasite

Altus AL 81 IC kurutma makinesi 8 kilogram kapasitesi sayesinde geniş ve büyük bir ailenin tüm çamaşırlarını tek seferde kurutmayı başarır. Aquawave tambur deseni ön plana çıkan cihaz, çamaşırlarınızın kırışıklıktan korunmasını sağlar ve bu sayede ütüye ayırdığınız zamanı da büyük ölçüde kısaltır. 

Altus AL 81 IC Güvenlik

Zaman erteleme göstergesiVar
Kalan zaman göstergesiVar
Çocuk kilidiVar

Zaman erteleme göstergesi ile güvenlik açısından kullanıcılarının memnun eden Altus AL 81 IC kurutma makinesi, kalan zaman göstergesi sayesinde işlerinizi planlamanıza ve enerjiyi boş yere harcamamanıza olanak tanır. Buna ek olarak çocuk kilidi özelliği ise evdeki miniklerin makineye ulaşmasını önleyerek güvenliği sağlar. Tasarruflu yapısı ile ön plana çıkan Altus AL 81 IC, böylece kullanıcılarına hem güvenli hem de fonksiyonel bir kullanım imkanı tanır. 

Altus AL 81 IC Boyut ve Ağırlık

Yükseklik84.6 cm
Genişlik59.7 cm
Derinlik53.6 cm
Ağırlık40.5 kg

Altus AL 81 IC kurutma makinesinin derinliği 53.6 cm, genişliği 59.7 cm ve yüksekliği 84.6 cm'dir. İdeal ve kompakt ölçüleri ile ön plana çıkan ürün, 40.5 kg ağırlığı ile de oldukça kullanışlıdır. Bu sayede hem geniş bir kurutma kapasitesi hem de büyük bir yer tasarrufu sağlamayı başarır.

Altus AL 81 IC Teknik Özellikleri

  • 8 kilogram kapasite
  • A++ enerji sınıfı
  • 15 program seçeneği
  • 236 kWh enerji tüketimi
  • Aquawave tambur deseni
  • Kırışıklık önleme özelliği
  • Çocuk kilidi
  • Zaman erteleme

Altus AL 81 IC Enerji Tüketimi

Yıllık Enerji Tüketimi236 kWh
Enerji Verimlilik SınıfıA++
Direkt TahliyeVar

A++ enerji sınıfına sahip olan bu Altus AL 81 IC, yıllık 236 kWh enerji tüketimiyle oldukça tasarruflu bir seçenektir. Direkt tahliye özelliği ile donatılmış olan kurutma makinesi, suyu boşaltmakla uğraşmanızın önüne geçerek zamandan da tasarruf etmenize olanak tanır. Böylece hem bütçenize hem de çevreye katkı sağlamayı başarır.

Altus AL 81 IC Programları ve Kullanımı

15 farklı programı ile çamaşırlarınızı türüne göre kurutabilmenize olanak sağlayan Altus AL 81 IC, Eco Sense kontrolü ile hem çevre dostu hem de hassas bir kurutma deneyimi sunuyor. Çamaşırlarınızı üstteki tanka yerleştirerek kurutma işlemini kolayca yapabileceğiniz bu makine, çamaşırlarınızı en doğru şekilde kurutarak ömrünü uzatmanıza da yardımcı olur. Bununla birlikte kalan zaman göstergesi ise makinenin durumunu takip etmenizi ve planlama yapmanızı kolaylaştırır.

Altus AL 81 IC

Amazon
Fiyatını Gör
Altus
AL 81 IC
Aradığın
Fiyatı Gör

Altus AL 81 IC Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Tam bir f/p ürünü. Gayet memnunuz. Eşim hayatına kattığım kolaylık için çok çok teşekkür ediyor konusu geçtikçe. Onu zahmetten kurtaracak her adım benim için mutluluk kaynağıdır. Artık çamaşır trafiği yaşanmıyor. Makineden çıkan çamaşır balkonda kurumak için sıra beklemiyor. Kış günlerinde o çamaşır saatlerce kurumuyor. Yağmur da yağarsa bi o kadar daha bekliyorsun yağmuru fark etmezsen. Fark edersen toplamak için koşuşturuyorsun. Kış vakti hanım artık üşümeyecek balkonlarda.

👤 *** ***: Ürün şık ve güzel görünümlü, sessiz çalışan kullanımı kolay, çamaşırları yeni gibi yapan bir makine. Çok memnun kaldık herkese tavsiye ediyorum, düşünmeden alabilirsiniz. Makine söyledikleri gibi A++ enerji sınıfı ve tambur iç aydınlatma özelliği var, ısı pompalı.

👤 *** ***: 20 aylık oğlumun atletleri ile ilk deneyimi yaşadık. Sonuç ortada. Geç kaldığımızı bir kez daha fark ettik.

👤 *** ***: Her kedili eve şartmış onu anladım. 2 kedimiz var ne kadar tarasam da tüy oluyordu sorunumuz ciddi oranda azaldı. Toz alerjim vardı o konuda da rahatladım. Her çamaşır katladığımda ya da nevresim değiştirdiğimde hapşırmaktan helak oluyordum. İyi ki almışım, çok memnunum.

👤 *** ***: Markalı ürünlere çok para vermeye gerek yok düşüncesindeyim ürün her özelliği ile gayet yeterli ve kullanışlı.

👤 *** ***: Fazla para vermeyin başka markalara. Aynı işi aynı enerji tüketimi ile yapıyor. 7 kg ıslak 800 devirde sıkılmış çamaşırı ortalama 90-120 dakikada kurutuyor. Gayet yeterli bence.

👤 *** ***: Ürün fena değil ama ben memnun kalmadım. Biraz yetersiz geldi. İade ettim.

👤 *** ***: Üründen hiç memnun kalmadık, ilk ayındaki performansından eser kalmadı. Tavsiye etmiyorum.

Editör Yorumu

Altus AL 81 IC

Altus AL 81 IC kurutma makinesi, her türlü kumaşın hızlı ve etkili bir şekilde kurumasını sağlayan yüksek kaliteli bir seçenektir. Fiyat performans açısından kullanıcılarını memnun eden bu kurutma makinesi, enerji tasarruflu bir çalışma moduyla enerji faturasında önemli bir tasarruf sağlar. Geniş kapasitesi sayesinde büyük boyutlu yıkama makinelerinde yıkanan tüm çamaşırlarınızı tek seferde kurutma imkanı sunar.

Kullanımı son derece kolay ve kullanıcı dostu olan makinenin dijital ekranı, kurutma işleminin ne kadar süreceğini ve kalan süreyi gösterir. Ayrıca dokunmatik tuşları da ayar yapmanızı ve takip etmenizi de kolaylaştırır.

Bu kurutma makinesinin en büyük avantajlarından biri de sessiz çalışmasıdır. Gürültülü kurutma makinelerinden sıkılanlar için Altus AL 81 IC, sessiz bir çalışma sunar ve evinizde rahat bir ortam yaratır.

Son olarak, Altus AL 81 IC kurutma makinesi, dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Sağlam yapısı ve yüksek kaliteli malzemeleri sayesinde uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Tüm bu avantajları göz önünde bulundurarak Altus AL 81 IC kurutma makinesi, tercih edebileceğiniz ideal bir üründür diyebiliriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Çamaşır Kurutma Makinesi TavsiyesiBosch Serie 8 Yorumları
Siemens WT45W410TR YorumlarıSamsung DV90TA040AE/AH İnceleme
Beko KM 90 KullananlarArçelik 900 KM Özellikleri
LG RC90V9AV2W ÖzellikleriVestel KM 9701 Yorum
Profilo KM8610HTR İncelemeHoover HLE H9A2TE-17 Özellikleri
Electrolux PerfectCare 700 ÖzellikleriBeko D91 HP İnceleme
Bosch WTW85410TR YorumlarıRegal KM 9102 S Yorumları
Grundig GDH 92 Özellikleri 

Bu bölümde Altus AL 81 IC kurutma makinesi hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. 

Altus AL 81 IC kurutma makinesinin kapasitesi nedir?

Altus AL 81 IC kurutma makinesinin kapasitesi 8 kg'dır. Bu kapasite, geniş bir ailenin tüm çamaşırlarını tek seferde kurutmak için yeterli olur.

Altus AL 81 IC hangi kıyafetleri kurutur?

Altus AL 81 IC kurutma makinesi, neredeyse tüm kıyafetleri kurutabilir. Yalnızca su geçirmez veya özel bakım gerektiren kıyafetleri kurutmamanız gerekir.

Altus AL 81 IC enerji tüketimi nedir?

Altus AL 81 IC kurutma makinesi yılda sadece 236 kWh enerji tüketimi yapmaktadır. Düşük enerji tüketimi ile rakiplerini geride bırakmayı başaran cihaz, A++ enerji sınıfıyla enerji tasarrufu noktasında da kullanıcılarını memnun eder.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.