Vestel Av 4510 B Ayaklı Vantilatör Özellikleri & Yorumları

Vestel Av 4510 B Ayaklı Vantilatör almayı düşünenler için hazırladığımız bu yazımız, ürünün özelliklerinden yorumlarına kadar birçok ayrıntı içeriyor.
Vestel Av 4510 B Ayaklı Vantilatör Özellikleri & Yorumları

Serin hava isteyenlerin tercih ettiği Vestel Av 4510 B, 3 kademe hızda çalışabiliyor. Yerli üretim olmasından dolayı birçok kişinin memnuniyetle anlattığı bu vantilatör modeli, sabitleme özelliği sayesinde hava akışının tek bir yönde olmasına yardımcı oluyor. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiş olan bu vantilatör, Vestel'in köklü tecrübesi ve yenilikçi tasarım anlayışıyla bir araya getirilerek kullanıcılarına üstün bir deneyim sunuyor.

Yaz sıcaklarından bunalanlar için ferah bir atmosfer sunan Vestel Av 4510 B, vantilatör almayı düşünenlerin araştırdığı ürünler arasında bulunuyor. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz, Vestel Av 4510 B Ayaklı Vantilatör’ün özelliklerinden yorumuna kadar her detayı barındırıyor.

Vestel Av 4510 B Teknik Özellikleri

TipiAyaklı
Güç55 W
Kontrol YöntemiManuel
Salınım Yön Sayısı2
Hız Kademe Sayısı3
Amazon
Fiyatlarını Gör
Vestel Av 4510 B
Ayaklı Vantilatör
Aradığın
Fiyatları Gör

Vestel Av 4510 B Ayaklı Vantilatör İnceleme

Vestel Av 4510 B Ayaklı Vantilatör

Pratik kurulumuyla beğeni toplayan Vestel Av 4510 B, 55 watt değerindeki motoru sayesinde yüksek performans sunuyor. Her türlü iç mekana ayak uydurabilen tasarımıyla dikkat çeken bu ayaklı vantilatör, sağa ve sola otomatik salınımı sayesinde havayı homojen şekilde yayıyor. Ayrıca sabitleme özelliğiyle de tek bir noktaya hava akımı sunan bu ürün, düşük, orta ve yüksek olmak üzere 3 farklı hız ayarı sunuyor.

Ayarlanabilir ayakları sayesinde istenilen yükseklikte kullanım imkanı sunan Vestel Av 4510 B, 5 adet pervane kanadına sahip. Üzerinde yer alan çevirmeli düğmesiyle açılıp kapanabilen Vestel Av 4510 B, uzaktan kumandaya sahip olmadığı için kullanıcılarından eleştiri alıyor. Son olarak devrilmelere karşı 5 ayağa sahip olan bu vantilatör, kaymaz alt kauçuk sayesinde parke ve fayanslarda sabit kalabiliyor.

Vestel Av 4510 B Tasarım Özellikleri

Vestel Av 4510 B Ayaklı Vantilatör

Vestel Av 4510 B, ayaklı bir tasarıma sahip olduğundan dolayı istenilen yere kolayca taşıyabilme özgürlüğü sunuyor. Beyazın hakim olduğu Vestel Av 4510 B, bağlantı noktaları, kaydırmaz tabanı ve pervane kanatlarında siyah detaylara sahip.

5 kanatlı pervane sayesinde daha güçlü hava akımı sunan bu ayaklı vantilatör, dönebilen tek bir düğme ile kolayca açılıp kapabildiği gibi hız ayarları da aynı düğmeden sağlanıyor. Devrilmelerin önüne geçmek için tasarlanan 5 ayak kolu sayesinde dengede duran Vestel Av 4510 B, altında yer alan kaydırmaz kauçuk alt tabandan dolayı parke ve fayans gibi zeminlerde vakum etkisi yaratarak sabit kalıyor.

Vestel Av 4510 B Tasarım Özellikleri

Çap16 inç
Yükseklik Ayarı120-160 cm
RenkBeyaz

Vestel Av 4510 B Ayaklı Vantilatör Çalışma Performansı

Vestel Av 4510 B Ayaklı Vantilatör

55 watt motor gücüne sahip olan Vestel Av 4510 B, otomatik olarak sağa ve sola salınım yaparak çalışmaktadır. 5 pervane kanadına sahip olduğundan dolayı etkili hava akımı sunan bu vantilatör, kısa sürede sıcak ortamı ferahlatmaya yardımcıdır. Ayrıca sabit yönde çalışma özelliğiyle de dikkat çeken bu ayaklı vantilatör, direkt hava akışı altında bulunmak isteyenler içinde ideal seçenekler arasındadır.

Düşük, orta ve yüksek olmak üzere toplamda 3 farklı hız ayarına sahip olan Vestel Av 4510 B Ayaklı Vantilatör, ortamda bulunan havayı serinletici şekilde verdiğinden dolayı baş ağrısı gibi problemler yaşatmamaktadır. Çalışma gerilimi 220-230 V olan bu ayaklı vantilatörün frekansı ise 50 Hz’dir.

Vestel Av 4510 B Elektrik Tüketimi ve Etki Alanı

220-230 V çalışma geriliminde çalışan Vestel Av 4510 B, 50 watt motor gücü sayesinde 0,5 kW elektrik harcamaktadır. Düşük enerji tüketimiyle uzun süreli kullanım sağlar ve böylece elektrik faturalarınızda tasarruf etmenize yardımcı olur. Vestel'in kalite standartlarına uygun olarak üretilen bu vantilatör, dayanıklılığı ve uzun ömürlü performansıyla da beklentilerinizi karşılayacaktır.

Vestel Av 4510 B Salınım Özelliği

Vestel Av 4510 B Ayaklı Vantilatör

Hem sağa hem de sola otomatik salınım özelliğine sahip olan Vestel Av 4510 B, serin havayı her yere eşit yaymasıyla ortamda bulunan herkesin ferahlamasına yardımcı oluyor. Ayrıca sabitleme özelliğiyle de tek bir yöne hava akışı sunabilen bu ayaklı vantilatör, sadece kendisine hava akışı gelsin isteyenler için ideal ürünler arasında bulunuyor. Ayrıca aşağı ve yukarı salınım özelliği olmadığından eleştirilen Vestel Av 4510 B, sadece bulunduğu yüksekliği serinlettiğinden dolayı kapandığı anda ortam eski ısısına kolayca dönebiliyor.

Vestel Av 4510 B Vantilatör Kurulumu

Parçalar halinde kutulanan Vestel Av 4510 B, içinden çıkan kullanma kılavuzu sayesinde servise gerek duymadan kolayca kurulabiliyor. Vestel Av 4510 B Vantilatör’ün kurulumunu yapmanız için ilk önce arka kafesi yerleştirip ardından pervaneyi motor miline tam oturacak şekilde yerleştirmeniz gerekiyor. Ardından ön kafesi askı klipsi yukarıda olacak şekilde yerleştirmeniz gerek. Daha sonra kutu içinden çıkan plastik klipsler yardımıyla kafesleri birbirine tutturmanız gerekiyor. Sabitleme ayağı ve yükseklik ayarı borusunu birbirine monte ettikten sonra pervanenin kafa kısmını da ayağa sabitleyin. Tüm parçaları birleştirdikten sonra fişe takarak kullanabilirsiniz.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Vestel Av 4510 B
Ayaklı Vantilatör
Aradığın
Fiyatları Gör

Vestel Av 4510 B Yorumları

? M***** H*** Satın almadan önce ben de çok araştırdım, fiyatını da göz önüne alarak Vestel’i tercih ettim. Şunu söylemeliyim beklediğimden çok daha iyi çıktı, gayet iyi ve güçlü bir üflemesi var. Ben siyah olmasını tercih ederdim rakiplerinde vardı ama bunu daha avantajlı bulduğum için aldım pişman da etmedi. Çalışırken hiç titremesi yok sinir bozucu trim sesleri çıkarmıyor benim için önemli olan buydu öncekini sağlam olmasına rağmen atmamın sebebi de buydu. Çok stabil çalışıyor, tabii ki biraz fan sesi var ama olacak o kadar kesinlikle tavsiye ederim.

? B**** T*** Beklediğimden de iyi. Kuvvetle tavsiye ederim. Kurulumu kolay.5 ayağı olduğu için zerre zangırdama-titreme yok. Fanı da oldukça kuvvetli.

? M**** K**** Ürün yerli bir ürün Vestel güvenerek alabilirsiniz bu tür ürünlerde yetkili servis önemli bozulmaya aday üründür yedek parça servis önemli tavsiye ederim

? A**** S**** Sağlam görünüyor umarım uzun yıllar kullanırız.

? A*** U*** Kurulumuna biraz uğraştık 1. Derecede bile çok güçlü soğutma yaptı teşekkür ediyorum

? M**** Y**** Hava verme gücü çok iyi olduğundan sesi biraz fazla genel olarak iyi

? M**** U**** Evet gerçekten güzel sessiz bir ürün bir tane dükkan için almıştım çok memnun kaldım 2 tane daha sipariş ettim.

? A**** T**** Başarılı tekrar lazım olsa yine alırım.

? B**** B*** Ürün normal çalışıyor ancak içinden kendisi kurmak isteyenler için bir kurulum kılavuzu dahi çıkmıyor. Kargosu berbattı, kutu çok kötü ezilmişti ve ürünün ayaklarının içinden birkaç ölü böcek çıktı. Ayakların alt-iç kısmı tozluydu keşke kutuyu odamda açmasaydım. Ayrıca klips sökme aparatı birkaç klips söktükten sonra kırıldı, çok kalitesizdi. Yaz sıcağının ortasında almamış olsam iade eder başka yerden alırdım.

? M*** Ç*** Motoru sessiz, Pervanesi yumuşak plastikten olduğu için çok ses yapıyor, Üflemesi güçlü, Kablosu kısa, Fan sesi fazla olmasa çok iyi, benim değerlendirmem bunlar. Tercih sizin

? K**** K**** İyi ki almışım piyasaya göre çok uygun bir fiyata aldım çok memnunum sıcaklarda kurtarıcımız oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi VantilatörlerFakir TVL 90S Özellikleri
Falavel Flv 1680 Av İncelemeFakir VC 20S Yorumları
Altus AL 16 A ÖzellikleriRubenis RBA-05 İnceleme
Dijitsu VN10 YorumlarıLuxell LXF-285 İnceleme
Dijitsu VN06A ÖzellikleriKumtel Ktf 285 İnceleme

Vestel Av 4510 B Ayaklı Vantilatör kaç hız seviyesine sahip?

Vestel Av 4510 B Ayaklı Vantilatör, 3 farklı hız seviyesine sahiptir, böylece istediğiniz hava akımını rahatlıkla ayarlayabilirsiniz.

Vantilatörün ses seviyesi nasıl? Sessiz mi çalışıyor?

Evet, Vestel Av 4510 B Ayaklı Vantilatör sessiz çalışma özelliğine sahiptir. Düşük ses seviyesiyle rahatsız etmeden serin bir ortam yaratmanıza olanak tanır.

Vestel Av 4510 B Ayaklı Vantilatörün garantisi kaç yıl?

Vestel Av 4510 B Ayaklı Vantilatör, üretici garantisi kapsamında 2 yıl garanti sunar.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.