Dijitsu VN10 Kule Tipi Vantilatör Özellikleri & Yorumları

Dijitsu VN10 Kule Tipi Vantilatör almayı düşünenler için hazırladığımız içeriğimiz, ürünün özelliğinden kullanıcı yorumlarına kadar detaylı bilgi içeriyor.
Dijitsu VN10 Kule Tipi Vantilatör Özellikleri & Yorumları

Sıcak yaz günlerinde bulunduğunuz ortamı buz gibi yapmaya yardımcı olacak Dijitsu VN10, negatif iyon özelliğiyle birçok kişinin dikkatini çekiyor. Negatif iyon teknolojisiyle toz, kir, virüs ve bakterileri yok ederek sağlıklı bir ortam sunan bu vantilatör, şık tasarımıyla da birçok mekana uyum sağlıyor. Uzaktan kumandasıyla da konforlu kullanım imkanı sunan Dijitsu VN10 Kule Tipi Vantilatör, 3 farklı hız ayarında çalışıyor. Ayrıca zamanlayıcı özelliğine de sahip olan Dijitsu VN10, en iyi vantilatör modelleri içerisinde yer alıyor. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz, Dijitsu VN10 hakkında merak edilen tüm bilgileri içeriyor.

Dijitsu VN10 Teknik Özellikleri

TipiKule Tipi
Güç50 W
Kademe Sayısı3
Dönme Açısı75 °
Amazon
Fiyatlarını Gör
Dijitsu VN10
Kule Tipi Vantilatör
Aradığın
Fiyatları Gör

Dijitsu VN10 Kule Tipi Vantilatör İnceleme

Dijitsu VN10 Kule Tipi Vantilatör

Şık ve modern tasarımıyla her mekâna uyum sağlayan Dijitsu VN10, hem ev hem de ofis için kullanıma uygun. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiş olan Dijitsu VN10, dayanıklılığı ve uzun ömürlü kullanımı ön plana çıkmaktadır. 2 yöne salınım özelliğine sahip olan Dijitsu VN10, 3 farklı hız ayarında çalışmaktadır. 75 derece açıyla dönebilen bu kule tipi vantilatör, dijital ekranından kolayca ayarlanabildiği gibi uzaktan kumandasıyla da komut verilebilmektedir. Ayrıca oda ısısını gösterebilme özelliği sayesinde ortam hakkında fikir sahibi olmaya yardımcı olan bu ürün, iyonizer özelliğiyle de kullanıcılarından tam not alıyor. Kule tipi tasarımıyla fazla yer kaplamayan bu ürün, sessiz çalışma özelliği sayesinde uyurken bile rahatlıkla kullanım imkanı sunuyor.

İşte, Dijitsu VN10 Kule Tipi Vantilatör hakkında detaylı bilgi…

Dijitsu VN10 Tasarımı

Dijitsu VN10 Kule Tipi Vantilatör

Zarif ve şık tasarımıyla mekanlarda estetik bir görünüm sunan Dijitsu VN10, bulunduğu ortama modern bir hava katmaktadır. LED ekranıyla kolay kullanım imkanı sunan bu ürün, ince uzun yapısı sayesinde en dar alanlarda bile kullanılabiliyor. Tasarımı sayesinde sağa ve sola dönebilen bu kule tipi vantilatör, devrilmeleri önlemek için yuvarlak geniş ayağa sahip. Ayrıca kompakt uzaktan kumandasıyla da dikkat çeken bu ürün, siyah rengiyle de asil bir görünüm sunuyor.

Dijitsu VN10 Tasarım Özellikleri

Yükseklik110 cm
Genişlik200 mm
Derinlik180 mm
RenkSiyah

Dijitsu VN10 Vantilatör Çalışma Performansı

Dijitsu VN10 Kule Tipi Vantilatör

Yüksek performansı ve fan sistemi sayesinde etkili şekilde hava sirkülasyonu yapan Dijitsu VN10, 50 Watt motor gücüne sahip. Kısık, orta ve yüksek olmak üzere 3 farklı kademede çalışan Dijitsu VN10 Kule Tipi Vantilatör, kısa sürede bulunduğu ortamı serinletiyor. Ayrıca iyonizer özelliği sayesinde havada bulunan toz, kir, virüs ve bakterileri kendisine çeken daha hijyenik bir ortam yaratan Dijitsu VN10, özellikle serinlemek isteyen astım hastaları tarafından çokça tercih ediliyor. Tüm bu performansına göre sessiz çalışma özelliğiyle de dikkat çeken bu vantilatör, yaz gecelerinde serinlemek için de en ideal seçenekler arasında yer alıyor. Aşırı ısınmaya karşı motor korumasına sahip olan Dijitsu VN10, 1 ile 23 saat arasında zamanlayıcı özelliğine sahiptir.

Dijitsu VN10 Elektrik Tüketimi

Dijitsu VN10, düşük güç tüketimiyle enerji verimliliği sağlar. Akıllıca tasarlanmış motoru ve fan sistemi sayesinde yüksek performans elde ederken elektrik faturalarınızı düşük tutar. Enerji tasarruflu çalışma prensibine sahip olan Dijitsu VN10, saatte 50 watt enerji tüketmektedir.

Dijitsu VN10 Kule Tipi Vantilatör Malzeme Kalitesi

Dijitsu VN10 Kule Tipi Vantilatör

Dayanıklı plastik malzemeden üretilen Dijitsu VN10, darbelere karşı dayanıklı olduğundan uzun yıllar kullanım imkanı sunmaktadır. Dış yüzeyinde tamamen plastik kullanılan ürünün iç mekanizmasında önemli yerlerinde metal kullanılmıştır. Bu sayede saatlerce kullanımda bile hiçbir sorun yaşanmamaktadır.

Dijitsu VN10 İyonizer Özelliği

Dijitsu VN10 Kule Tipi Vantilatör, iyonizer özelliği ile çevrenizdeki havayı daha temiz ve ferah bir hale getirir. İyonizer, vantilatörün fan sistemi ile birleşerek negatif iyonları havaya yayarak çalışır. Bu iyonlar, hava moleküllerine bağlanarak havadaki toz, polen, duman ve diğer kirleticilerin ağırlaşmasına ve yere çökmesine yardımcı olur.

Dijitsu VN10 Kule Tipi Vantilatör Salınım Özelliği

Dijitsu VN10 Kule Tipi Vantilatör

Kule tipi vantilatör olmasına rağmen tasarımı sayesinde sağa ve sola olmak üzere iki yana salınım yapabilen Dijitsu VN10, bu sayede soğuk çarpması etkisinden koruma sağlıyor. Belirli aralıklarla salınım yapan vantilatör, bu sayede soğuk havayı ortama eşit şekilde yayıyor.

Dijitsu VN10 Kule Tipi Vantilatör Kurulumu

Sadece ayak denge kısmı hariç kurulu halde geldiğinden dolayı kullanıcılar için pratik kullanım imkanı sunan Dijitsu VN10 vantilatörü sadece fişe takarak çalıştırmanız gerekiyor. Üzerinde yer alan düğmeye bastığınız anda altta LED ekran tuşları belirek istediğiniz ayarı kolayca yapabilme imkanı sunuyor. Ayrıca sadece ekrandan değil uzaktan kumandasıyla da çalıştırma ve komut verme imkanı sunuyor.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Dijitsu VN10
Kule Tipi Vantilatör
Aradığın
Fiyatları Gör

Dijitsu VN10 Kule Tipi Vantilatör Yorumlar

? M**** K***** Ürün standart ayaklı vantilatörlerden bir tık daha kaliteli ve güçlü. Vantilatör almayı planlıyorsanız, bunların soğutma özelliğinin olmadığının bilincinde olarak alın. Sadece havanın yerini değiştirerek rüzgar etkisi yaratıyorlar. Bu rüzgarı da siz serinlik olarak hissediyorsunuz. Bir klima ile normal pervaneli vantilatör arasındalar. Asla bir klima beklentisinde olmayın. Uzaktan kumandası olması ve üzerinde oda sıcaklığını yazması büyük avantaj. Kumandayı elinize aldığınızda, kumandanın ne kadar uyduruk olduğunu anlıyorsunuz. Birkaç kere sert zemine düşürürseniz parçalara ayrılabilir. Dikkatli olmak lazım. Fakat işinizi görüyor. Çalışması gerektiği gibi çalışıyor. Kule vantilatör çalıştığında (özellikle en güçlü olan 3.seviyede) biraz sallanmaya başlıyor. Ayak kısmı çok stabil değil fakat asla devrilecek hissi vermiyor. Eğer klima alacak imkanınız ya da alıp koyacak yeriniz yoksa bunlar gerçekten güzel bir alternatif.

? H*** K**** Ürün bir vantilatör olarak alınacaklardan. Gayet sessiz çalışıyor. Ayak montajını sağlam yapıldığında son hız kademesinde bile ben sallantı görmedim. İyonizer özelliği için bir daha vakit gerekiyor. Ama ilk etapta işe yarayacak hissi verdi.

? G**** A**** Satıcıya çok teşekkür ederim jiletinli olarak güzel bir şekilde kargolamış. Ayın 1 de akşam sipariş verdim. Ayın 3 de öğlen elime ulaştı. Vantilatörün serinletmesi çok güzel. 3 kademe şeklinde. Ayakları oynuyor denilmiş ama alttan vidalama yapıldığı için sallanma filan olmuyor. Ayrıca çok şık duruyor yer kaplamıyor. Tavsiye ederim

? M***** S**** Ürünü yaklaşık 3 haftadır kullanıyoruz. Normal vantilatörlere göre gayet sessiz çalışıyor ve soğutmasından da gerçekten memnun kaldık. Ayrıca kolay taşınabilir ve fazla yer kaplamaması da bizi gerçekten memnun etti. Ürünün 3 kademeli soğutma ayarı var ve zamanlayıcı özelliği de mevcut. Sadece ilk başlarda sanırım ürünün yeni olmasıyla alakalı hafif bir plastik koku geliyor çalıştırma esnasında ama sonradan koku baya azalıyor ve şuanda herhangi bir koku yok. Ben meydan avm isimli satıcıdan aldım ve gerçekten özenle paketlenmiş şekilde jelatiniyle eksiksiz şekilde geldi. Bu nedenle satıcı ve hepsi buradaya çok teşekkür ediyorum her alışverişimde beni hiç yanıltmadığı için.

? E***** Ç**** Ayak çok sağlam değil ama gayet kullanışlı beğendik biz

? F**** O**** Ürün söylendiği gibi geldi, kurulumu oldukça basit, high modda biraz ses çıkarsa da sağlam zeminde oynama yapmıyor. Sese de alışılır biraz uzağa koyunca dikkat etmiyorsunuz bile. Ben çok memnun kaldım. Ayrıca satıcıyı tebrik ediyorum siparişi verdiğim gibi kargoya verildi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

? M**** Y**** Ürün tam zamanında geldi normal vantilatörden daha kuvvetli ve kullanışlı az yer kaplıyor. Ancak ürünün derece gösteren yerinde köşesi çatlak geldi.

? Ş**** Ü***** Oldukça iyi, klima sevmeyenler için ideal ve şık bir ürün, hızlı ve sağlam kargo için de ayrıyeten teşekkürler ?

? F***** S**** Çarşamba akşam sipariş ettim cuma sabah teslim aldım. Ürün çok güzel. Gayet güzel serinletiyor, sesi çok az. Yer kaplamıyor. Beğendim.

? O***** K**** Kule tipi vantilatör olarak muadillerine göre performansı ve tasarımı oldukça iyi. Tam bir fiyat/performans ürünü. Oldukça beğendik. Tavsiye ederim.

? H****** Y**** Geçen yaz aldım. Çok güzel serinletiyor. En beğendiğim özelliği baş ağrıtmaması. Kumanda basit ama güzel çalışıyor.24 metrekare salonumu güzel serinletiyor. Motor sesi yok. Sadece rüzgarın sesi var. Kurulumu basit.

? Ö**** S***** Ben ürünü beğendim. Klima etkisi beklemeyin ben zaten beklemiyordum çünkü klima beni çarpıyor ve hastalanmama sebep oluyor. Bu sebeple de istediğim ürün tam olarak bu şekilde olması süper ve çok sessiz en kısık programında bile bana esintisi yetiyor. Her odaya taşıyorum. Mutfak da yemek yaparken de kullanıyorum. Ben çok memnun kaldım. Ürünün fiyatı da iyi. Tavsiye ediyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi VantilatörlerFakir TVL 90S Özellikleri
Falavel Flv 1680 Av İncelemeFakir VC 20S Yorumları
Altus AL 16 A ÖzellikleriRubenis RBA-05 İnceleme
Dijitsu VN06A YorumlarıLuxell LXF-285 İnceleme
Vestel Av 4510 B ÖzellikleriKumtel Ktf 285 İnceleme

Dijitsu VN10 Kule Tipi Vantilatör'ün güç tüketimi nedir?

Dijitsu VN10, 50 watt güç tüketimi sayesinde enerji verimliliğine sahiptir.

Dijitsu VN10'un iyonizer özelliği nasıl çalışır?

Dijitsu VN10'un iyonizer özelliği havadaki pozitif yüklü iyonları negatif yüklü iyonlara dönüştürür. Bu sayede havada bulunan partiküllerin (toz, kir, virüs ve bakteri) ağırlaşmasını ve çökelmesini sağlar.

Dijitsu VN10 uzaktan kumandası kaç metre menzile sahiptir?

Dijitsu VN10'un uzaktan kumandası yaklaşık 5 ila 7 metrelik bir menzile sahiptir, bu sayede uzaktan rahatlıkla kontrol edebilirsiniz.

Dijitsu VN10'un garanti süresi nedir?

Dijitsu VN10 Kule Tipi Vantilatör, 2 yıl garanti ile satışa sunulmaktadır. Garanti süresi boyunca ürün kaynaklı hatalarda ücretsiz değişim veya tamir hakkı bulunmaktadır.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.