Kumtel KTF-285 İnceleme | Özellikleri, Kurulumu ve Yorumları

Kumtel KTF-285 ayaklı vantilatör modelinin özelliklerinden kullanıcı yorumlarına kadar bütün ayrıntıları içeriğimizde bulabilirsiniz.
Kumtel KTF-285 İnceleme | Özellikleri, Kurulumu ve Yorumları

Vantilatör modelleri arasında en çok satan ürünlerden biri olan Kumtel KTF-285, düşük sesle çalışma özelliği sayesinde konforlu kullanım imkanı sunuyor. 90 derece yatay dönebilme özelliği sayesinde ortamın eşit derecede derinlemesine yardımcı olan ayaklı vantilatör, ayarlanabilir başlığa sahip. Havaların gittikçe ısınmasından dolayı vantilatör arayışında olanların dikkatini çeken Kumtel KTF-285, aynı özelliklere sahip rakiplerine oranla ucuz olmasından dolayı merak uyandırıyor. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz Kumtel KTF-285 Ayaklı Vantilatör’ün özelliklerinden kullanıcı yorumlarına kadar her detayı içeriyor.

Kumtel KTF-285 Teknik Özellikleri

TipiAyaklı
Güç45 W
Kontrol YöntemiManuel
Salınım Yön Sayısı2
Hız Kademe Sayısı3
Kontrol YöntemiManuel
Dönme Açısı180 Derece
Isınma EmniyetiVar
Amazon
Fiyatlarını Gör
Kumtel KTF-285
Ayaklı Vantilatör
Aradığın
Fiyatları Gör

Kumtel KTF-285 Ayaklı Vantilatör İnceleme

Kumtel KTF-285

En iyi vantilatör modellerinden biri olan Kumtel KTF-285, aşağı ve yukarı oynar başlığa sahip. 2 tarafa salınım özelliğine sahip olan bu ayaklı vantilatör, 45 Watt motor gücünde çalışıyor. Uzun saatler kullanımda oluşan aşırı ısınmalara karşı korunaklı olan bu vantilatör, 3 farklı hız kademesine sahip. Siyah ve beyaz renk seçeneğine sahip olan bu ayaklı vantilatör, ayarlanabilir yüksekliği sayesinde konforlu kullanım imkanı sunuyor. Düşük sesle çalışmasından dolayı rahatsızlık vermeyen Kumtel KTF-285, servise gerek kalmadan kolayca kurulup kullanılabiliyor.

Kumtel KTF-285 Tasarımı

Kumtel KTF-285

Kumtel KTF-285 Ayaklı Vantilatör modelinin tasarımına bakacak olursak eğer siyah veya beyaz renk seçeneğiyle bulunduğu ortama uyum sağlayabiliyor. Tek renk olmasından dolayı modern ve şok görünüme sahip olan bu ayaklı vantilatör, 3 pervane kanadına sahip. Ayarlanabilir ayağı sayesinde istenilen yükseklikte kullanım imkanı sunan Kumtel KTF-285, yuvarlak sabitleme ayağı sayesinde de devrilme veya sallanma gibi problemler yaşatmıyor. Uzaktan kumandası olmadığı için kullanıcı konforu yönünden eksiklikleri olan bu ayaklı vantilatör, motorun hemen ön tarafında yer alan düğmeler sayesinde açıp kapama ve hız ayarı komutu yapabilme imkanı sunuyor. Metal kafesi olduğundan dolayı çocuklu ve evcil hayvanı olan evlerde güvenle kullanılabilen Kumtel KTF-285, yukarı aşağı oynar başlığa sahip. Otomatik olarak sağa ve sola hareket özelliğine sahip olan bu ürün, ortamda eşit hava akışı sunuyor.

Kumtel KTF-285 Tasarım Özellikleri

Çap16 inç
Max. Yükseklik132 cm
RenkSiyah ve Beyaz
Pervane3 Kanat

Kumtel KTF-285 Ayaklı Vantilatör Çalışma Performansı

Kumtel KTF-285

45 watt motor gücüne sahip olan Kumtel KTF-285 Ayaklı Vantilatör, yüksek hızda çalışırken bile sessiz çalışma özelliğine sahip. Etkili hava akışı sunan bu ayaklı vantilatör, geniş pervane kanatları sayesinde ortama daha fazla serin hava sunuyor. 2 yöne salınım özelliği sayesinde bulunduğu odanın her tarafını eşit derecede serinletiyor. Düşük, orta ve yüksek ayar olmak üzere 3 farklı hız kademesinde çalışabilme özelliğiyle ihtiyaca yönelik serinlik sunan Kumtel KTF-285, çalışırken 90 derece yatay dönebiliyor. Uzun saatler çalışsa bile aşırı ısınmaya karşı korunaklı olan bu ayaklı vantilatör, zaman ayarlı otomatik kapanma özelliği olmadığı için manuel kontrol edilebiliyor.

Kumtel KTF-285 Ayaklı Vantilatör Enerji Tüketimi

Vantilatör almayı düşünen birçok kişinin merak ettiği ‘’vantilatör ne kadar elektrik harcar?’’ sorusundan yola çıkarak Kumtel KTF-285 ayaklı vantilatörün enerji tüketimini araştırdık. Kumtel KTF-285 Ayaklı Vantilatör, 45 watt gücünde çalışan motora sahip. 24 saat boyunca çalıştırıldığında 1080 W elektrik tüketen bu ayaklı vantilatör, belirli süre kullanımlarda faturalarda çok büyük değişiklik göstermemektedir. Güçlü çalışmasına oranla az elektrik tüketen bu vantilatör, orta büyüklükte olan bir alanı kısa süre içerisinde serin hava dalgasıyla ferahlatmaktadır.

Kumtel KTF-285 Salınım Özelliği

Kumtel KTF-285

Sağa ve sola olmak üzere yatayda 2 yöne salınım özelliğine sahip olan Kumtel KTF-285, bulunduğu ortamda herkesin ferahlamasına yardımcı oluyor. Yukarı ve aşağı ayarlanabilir oynar başlığı sayesinde de daha etkili serinlik sunan bu vantilatör, 90 derece dönebilme özelliğine sahip. Ayrıca sadece serinliğin eşit dağılması için değil aşırı yüksek hava akışından dolayı oluşan baş ağrısı ve tutulmalarında önüne geçen bu vantilatör, kullanıcılarından beğeni topluyor.

Kumtel KTF-285 Kurulumu

Kurulumu oldukça basit olan Kumtel KTF-285, servis beklemeden tek başınıza rahatlıkla monte edebileceğiniz bir üründür. Parçalar halinde kutuda gönderilen bu ayaklı pervanenin birleşmesi için gerekli olan tüm malzemeler içinde mevcuttur. Kurulumunu yapmak için ilk yapmanız gereken arka kafesi motor kısmına sabitledikten sonra pervane kanadını monte etmektir. Bu işlemi düzgünce yerine getirdikten sonra ön kafesi yerine oturtup iki kafesi birbirine sabitlemeniz gerekir. Ardından yuvarlak sabitleme ayağı ile ayarlanabilir boruyu birbirine monte ederek daha önce hazırladığınız pervane bölümünü ayağa takmanız ve iyice sıkmanız gerekmektedir. Tüm bu işlemlerden sonra vantilatörü fişe takarak çalıştırabilirsiniz.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Kumtel KTF-285
Ayaklı Vantilatör
Aradığın
Fiyatları Gör

Kumtel KTF-285 Yorumları

? F**** D**** Gayet güzel bir cihaz fiyat performans ürünü sadece plastik kalitesi biraz bariz sese gelince hafif ses var ama o kadar abartılacak kadar değil odamızı havalandırmada faydası oldu serinletiyor. Kargo 1 günde İstanbul'da oturuyorum ve elime ulaştı. Fanın pervanesini etrafındaki muhafaza telleri çok zayıf ve bir conta gibi bir şeyle bağlıyorsunuz işte orda bir yıldızı kırdım.

? S**** D**** Vantilatör oldukça iyi soğutuyor 3 kademeli hız ayarı var. Estetik açıdan görünümü de güzel. Ama pervanenin olduğu plakaları birbirine bağlayan contasının vidası küçük, vidayı sıkan somunu da küçük iple bağlamak zorunda kaldım. Kendim hırdavatçıdan uygun vidasını alacam. Yaşadığım tek sorun buydu çözülebilir bir sorun ama kutulara uygun vida koysanız da hiç uğraşmasak herkes için daha iyi olur. Kargolama hızlıydı. Ürün hasarsız bir şekilde teslim edildi. Faturası sistemde gözüküyor.2 sene garantisi de var. Vida ve somun işine el atarlarsa başkada bir sorunu yok. Her şey için teşekkürler.

? B*** Y**** Ürün güzel kullanışlı sağlam geldi kurulumu kendimiz yaptık fiyatına göre iyi.

? E**** A***** Ürün çok hızlı elime ulaştı ve çok özenli bir şekilde paketlenmişti, satıcıya teşekkür ederim. Tam bir fiyat performans ürünüdür.

? A***** B**** Sesi iyi kurulum basit yerli malı fiyat performans ürünü bir vantilatör tavsiye ederim. Ayrıca hızlı teslimat ve özenli kargo için de satıcıya teşekkür ederim.

? H**** K**** Metal pervaneli almıştım. başka markanın aşırı bozuk bir pervanesi vardı, plastik pervanesi olan bu üründe pervane hem hafif hem de balansı biraz daha iyi dönerken makineyi çok sallamıyor. Plastik kalitesi bana göre iyi fantom süpürgelerin plastiğine benziyor. Kurulumda tek şu kafa tarafındaki lastik conta gibi şey uğraştırdı. Kutu internete özel yapılmış sanırım onun için biraz daha kalın ve sağlam yapılmış kargoları göz önüne almışlar. Bakalım nasipse bozulmazsa bu yaz kullanırız.

? G*** A**** Performansı iyi beğendim...

? M*** Ş**** Fiyatına göre gayet iyi. Pervaneyi takarken dikkat etmeniz gereken bi kısım var, geçti kısımda demir çubukta bir çıkıntı var, pervaneyi oraya oturtup takmanız lazım. Öndeki ızgara kafesin bağlantısını yapmak biraz zor, değişik bi sistem yapmışlar, mandallı değil. Çok sessiz değil ama rahatsız etmiyor.

? Fiyatına göre çok bile, bu fiyata ne kaldı. İşimizi çok rahat görüyor, ferahlatıyor.

? G**** K*** fiyatına göre güzel ürün çok büyük bir şey beklemeyin.. yerli malı.. kargo hızlı

? S**** D**** Ürün fiya performans açısından başarılı. Kurulumu zor değil. Sesi çok yok. Ben beğendim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi VantilatörlerFakir TVL 90S Özellikleri
Falavel Flv 1680 Av İncelemeFakir VC 20S Yorumları
Altus AL 16 A ÖzellikleriRubenis RBA-05 İnceleme
Dijitsu VN10 YorumlarıLuxell LXF-285 İnceleme
Vestel Av 4510 B ÖzellikleriDijitsu VN06A İnceleme

Kumtel KTF-285 kaç watt?

Kumtel KTF-285 ayaklı vantilatör, 45 watt güce sahiptir.

Kumtel KTF-285 yüksek ayarı var mı?

Kumtel KTF-285 ayaklı vantilatör modelinde yüksek ayarı mevcuttur. Maksimum 132 cm yüksekliğe kadar ayarlanabilmektedir.

Kumtel KTF-285 ayaklı vantilatörün hız ayarı var mı?

Evet, Kumtel KTF-285 ayaklı vantilatörün hız ayarı vardır. Düşük, orta ve yüksek olmak üzere 3 farklı hız kademesinde çalıştırılabilen Kumtel KTF-285, ihtiyaca yönelik hava akışı sunmaktadır.

Kumtel KTF-285 salınım özelliği nasıl?

sağa ve sola olmak üzere iki yöne salınım özelliği bulunan Kumtel KTF-285, yukarı ve aşağı ayarlanabilen otomatik başlığa sahiptir. Bu sayede bulunduğu ortamda homojen hava akışı sunmaktadır.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.