Rubenis RBA-05 İnceleme | Özellikleri, Kurulumu & Yorumları

Rubenis RBA-05 ayaklı vantilatör almayı düşünenlere özel hazırladığımız içeriğimiz, ürünün özelliklerinden kurulumuna kadar tüm detayları içeriyor.
Rubenis RBA-05 İnceleme | Özellikleri, Kurulumu & Yorumları

Kavurucu sıcaklarda serinlik arayanların tercih ettiği Rubenis RBA-05, kolay kurulumuyla pratik kullanım sunuyor. Sıcak havalardan bunaldığınız zaman hızlıca ortamı serinleten Rubenis RBA-05, 2 yöne salınım özelliği sayesinde havayı eşit olarak dağıtıyor. 3 farklı hız ayarıyla ihtiyaca yönelik kullanım sunan bu ürün, tek bir yönde uzun süre çalışmadığı için vücut tutulmalarının da önüne geçiyor. Daha birçok farklı özelliğiyle kullanıcıların dikkatini çeken Rubenis RBA-05, en iyi vantilatör modelleri arasında yer alıyor. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz, Rubenis RBA-05 vantilatörü almak isteyenler için ürün hakkında merak edilen her şeyi içeriyor.

Rubenis RBA-05 Teknik Özellikleri

TipiAyaklı
Güç55 W
Kontrol TürüManuel
Pervane3 Kollu
Kademe Sayısı3
TürüBuharsız
Pervane Çapı16 inç
Amazon
Fiyatlarını Gör
Rubenis RBA-05
Ayaklı Vantilatör
Aradığın
Fiyatları Gör

Rubenis RBA-05 Ayaklı Vantilatör İnceleme

Rubenis RBA-05

Güçlü motoruyla etkili hava akımı sunan Rubenis RBA-05, özel olarak tasarlanmış kanatları sayesinde odanızı hızla serinletiyor. Üç farklı hız seviyesine sunan Rubenis RBA-05, ihtiyaç duyulan hava akımına göre çalıştırma imkanı sunuyor. 55 Watt gücünde çalışan bu ayaklı vantilatör, kullanım kılavuzunda çıkan talimatlara göre kolayca kurulabiliyor. 2 yöne salınımlı olmasından dolayı ortamı homojen şekilde serinleten Rubenis RBA-05, manuel şekilde yukarı ve aşağı yöne ayarlanabiliyor. Düşük ses seviyesine sahip olan ayaklı vantilatör, bu sayede uyurken bile rahatsız etmiyor. Ayrıca güvenilir tasarımı sayesinde çocuklu evlerde bile kullanıma uygun olan Rubenis RBA-05, kaliteli malzemesiyle de uzun yıllar sorunsuz kullanım imkanı sunuyor.

İşte, Rubenis RBA-05 hakkında detaylı bilgi…

Rubenis RBA-05 Ayaklı Vantilatör Tasarımı

Rubenis RBA-05

Rubenis RBA-05 Vantilatör, şık ve modern bir tasarıma sahiptir. Zarif hatları ve uyumlu renkleriyle her türlü mekana mükemmel bir şekilde uyum sağlayan Rubenis RBA-05. kompakt boyutlara sahiptir. Bu sayede kullanıcıların istedikleri yere kolayca yerleştirebilmesine ve taşıyabilmesine yardımcı olan Rubenis RBA-05, estetik açıdan hoş bir görünüm sunuyor. Devrilmeyi engelleyen ayak tasarımı sayesinde güvenli kullanım imkanı sunan bu ürün, ayarlanabilen uzunluğuyla beğeni topluyor.

Rubenis RBA-05 Çalışma Performansı

Rubenis RBA-05

Güçlü motorla donatılmış ve etkili hava akımı sunan Rubenis RBA-05, özel olarak tasarlanmış kanatları sayesinde odanızı hızla serinleterek ferah bir ortam yaratır. Üç farklı hız seviyesi sunarak, kullanıcıların tercihlerine göre hava akımını ayarlamasına olanak tanıyan Rubenis RBA-05, yüksek performansıyla serinlik ihtiyacınızı karşılamak için idealdir. 55 Watt motor gücüne sahip olan Rubenis RBA-05, performansına göre sunduğu düşük ses seviyesiyle beğeni toplamaktadır. 2 yönlü salınım özelliği sayesinde ortama eşit derecede hava akışı sunan Rubenis RBA-05, bu sayede rüzgardan çarpılma gibi problemler yaşatmıyor.

Rubenis RBA-05 Elektrik Tüketimi

Rubenis RBA-05 Vantilatör, enerji tasarruflu bir şekilde çalışır. 55 W motoruyla ve düşük güç tüketimiyle ön plana çıkan Rubenis RBA-05, elektrik faturasını kontrol altında tutmanıza yardımcı olmaktadır. Bu sayede Rubenis RBA-05, ekonomik bir seçenek olarak kullanıcılara uzun vadeli enerji tasarrufu sağlar.

Rubenis RBA-05 Malzeme Kalitesi

Rubenis RBA-05

Rubenis RBA-05, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Metal ve plastiğin birleştiği Rubenis RBA-05, günlük kullanımda aşınmalara ve darbelere karşı dayanıklılığıyla dikkat çekmektedir. Kanat kısmı sağlam plastikten oluşan Rubenis RBA-05, bu sayede güçlü hava akımı sunarken sessiz çalışmaktadır. Güvenlik açısından yerleştirilen kafesin metal olması da temizlik açısında kolaylık sunmaktadır. Motoru taşıyan ayak kısmı metal, dengeyi kuran kısmın plastik malzemeden üretilmesi de vantilatörün taşınabilir ağırlıklarda olması için tasarlanmıştır.

Rubenis RBA-05 Vantilatör Salınım Özelliği

Rubenis RBA-05 vantilatör, iki yönlü salınım açısı sunar. Otomatik salınım fonksiyonu sayesinde vantilatör başını sağa sola döndürerek odanın her köşesine eşit şekilde serin hava akışı sağlar. Böylece, daha geniş bir alana serinlik yayarak kullanıcıların maksimum konforunu sağlar. Ayrıca salınım özelliği sayesinde direkt hava akımına maruz kalmayı engelleyerek hastalanma ve vücut tutulmalarının önüne geçer.

Rubenis RBA-05 Ayaklı Vantilatör Kurulumu

Rubenis RBA-05 Vantilatör'ün kurulumu oldukça basittir. Kullanım kılavuzunda yer alan talimatlara göre kurduğunuzda servis çağırmanıza gerek kalmamaktadır. Toplamda 8 parça halinde olan Rubenis RBA-05 montajı için ilk önce ayak kısmında birleştirmeniz gerekiyor. Ardından motor kısmını birleştirmeden önce prize takarak çalışıp çalışmadığına dair kontrollerinizi yaptıktan sonra pratik şekilde ayak kısmına takıp iyice sıkın. Bu işlemden sonra ise metal vantilatör kafesinin tutma yeri üste kalacak şekilde arka kapağını yerleştirip ardından pervane kanatlarını takıp sıkın. Daha sonra içinden çıkan 3 adet vidayla ön kapağa yerleşmesi gereken küçük kapağı takın. Son olarak metal ön kafesi yerleştirip kullanmak istediğiniz yere götürerek fişe takıp çalıştırın.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Rubenis RBA-05
Ayaklı Vantilatör
Aradığın
Fiyatları Gör

Rubenis RBA-05 Vantilatör Yorumları

? M**** Ç**** Yorumlara bakarak almıştım, malzeme kalitesi tartışılır ama kısa vadede işinizi görebilecek bi ürün. Yaklaşık 8 saat çalıştırdım herhangi bi ısınma vb.. sorun olmadı. Tesekkurler....

? O**** A*** F/P ürünü, basit bir kurulumu var ,HB güvencesi ile bir günde geldi.

? M**** Y***** Ürün görseldeki ile aynı geldi. Fiyat performans ürünü. Kargoda hızlıydı çok teşekkür ederim.

? M**** Q**** Fiyata göre bence yeterli. Kurulumu yaklaşık 5 dakika sürdü. Kurulumu çok basit nasıl kurulduğuna bakmanıza gerek bile yok sadece bir tornavida ya da bıçakla her şeyi hallediyorsunuz. Malzeme kalitesi olarak tabi ki biraz geride kalıyor ama sonuçta bu fiyata alınabilecek bir ürün şu anlık sorun yok. Biraz sesli çalışıyor sadece.

? S***** B**** Ürün güzel kurulumu kolay fakat motor kısmındaki plastik kırık ve sağa sola dönerken vıcık vıcık ses yapıyor

? S***** A**** 2 adet aldım pervane sesi normalin bi tık üstünde ama f/p ürünü olarak on numara Pervanesi yumuşak plastik çok sağlam olmayabilir fakat Taban çok iyi ağır olduğu için devrilme şansı çok düşük ürün ebatı ideal görünüm olarak çok estetik değil ama fiyata göre ancak bu kadar.

? A***** M***** satıcıya teşekkür ederim ürünü gayet güzel paketlenmişti. Vantilrtörü iş yerinde serinlemek için aldım ama benim için beklentilerimi karşılamadı,55 watt çokta serinletme yapmıyor alacaklar en az75 watt üstü alsınlar evde komşundan almıştım 80 watt ve 18 inç olanı metal pervaneli o çok güzel işe yarıyor.

? M**** A**** Ürün genel olarak güzel. Sesi normal gibi. Yerinde sabit dönme ve 2 farklı salınım açısına sahip. 1 kademesi de yeterli gibi fakat 3 bayağı iyi. Sallanma da yok üründe.

? E**** S***** Fiyatının hakkını veren bir ürün gayet kullanışlı sesi normal herhangi bir sıkıntı yaşamadım satıcıya teşekkürler iyi paketlenmiş

? İ***** Y***** Fiyatına göre kalitesi yeterli. Uygun fiyatlı işini görecek ürün arayanlara tavsiye ederim.

? G**** İ**** Fiyata göre ürün harika. Şu ana kadar güzel çalıştı. İnşallah böyle devam eder. Teşekkürler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi VantilatörlerFakir TVL 90S Özellikleri
Falavel Flv 1680 Av İncelemeFakir VC 20S Yorumları
Altus AL 16 A ÖzellikleriDijitsu VN06A İnceleme
Dijitsu VN10 YorumlarıLuxell LXF-285 İnceleme
Vestel Av 4510 B ÖzellikleriKumtel Ktf 285 İnceleme

Rubenis Vantilatör RBA 05 kaç watt?

Rubenis RBA-05 Vantilatör, 55 watt güç değerine sahiptir.

Rubenis vantilatör nerede üretiliyor?

Rubenis marka vantilatör Türk malıdır. Bu sebeple Rubenis marka vantilatörler İstanbul Yeşilköy'de üretilmektedir.

Rubenis RBA-05 kaç farklı hız seviyesine sahiptir?

Rubenis RBA-05 model ayaklı vantilatör, düşük, orta ve yüksek olmak üzere toplamda 3 farklı hız seviyesine sahiptir.

Rubenis RBA-05 vantilatörün uzaktan kumandası var mı?

Rubenis RBA-05, uzaktan kumandalı vantilatör modeli olamadığından uzaktan kumandası yoktur.

<

 İçerik Üreticisi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum